487

Я, СЕ СКРИЙ, БУДА

преди 10 години

НА ТОВА МУ СЕ ВИКА "ДРЪН-ДРЪН ТА ПЛЯС". ВСЕ СЪЩИТЕ ЛЪЖИ, ИЗМИСЛИЦИ, НАГЛОСТ И ПРОСТОТИЯ. ТЪКМО СИ ПОЧИНАХМЕ ОТ ВЪПРОСНАТА МУТРЕНСКА ТИКВА И КАЛИНКИТЕ МУ И ЕЙ ГО НА, С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД, ТОКУ СЕ ИЗХОДИ ПО НЕКОЙ ВЪПРОС, С ПОРЕДНАТА ДОЗА НЕСВЪРЗАНИ ПРИКАЗКИ И ЛЪЖИ, ЛЪЖИ БЕЗ КРАЙ. И ТАЙНА ТА НАДЕЖДА ДА СЕ НАМЪРДА ВЪВ ВЛАСТТА И ДА КРАДЕ,ДА КРАДЕ....

486

Стан

преди 10 години

Много нагъл

485

1

преди 10 години

До Kreti,а с правителството на тиквата,цветелинка ,пашата и всички от мафията герб печелеха милиони ежедневно,но доѝде Орешарски извора пресъхна.

484

Kreti

преди 10 години

Боко гледай си амфетамините , че САЩ няма да те изпуснат лесно е ясно по компромитиран и послушен политик едва ли има от теб.Жалко за България избор между ТИКВА и СЕРГЕЙ

483

аз

преди 10 години

Няма повече власт за теб. Единственото което си заслужил е затвор. Жалко,че няма кой да те вкара там защото всички сте еднакви

482

Боко-Тиква

преди 10 години

Тиквар ти унищожи резерва и сега имаш наглостта пак да се показваш.Фиксалния резерв не се пипа никога тиквар а ти с оня Дянков му еб...мамата.Не може да излапаш 4 млрд и сега да говориш.Скрий се някъде и стига са ти показвали физиономията .

481

аз

преди 10 години

Не харесвам сегашното правителство,но съм склонен да го изтърпя още малко. Отвратен съм от всички политици...на тази държава и трябват нови лица не мутри...нови които не сме виждали и на които да се доверим. Аз съм за управление без Борисов,Станишев,Доган, Местан и подобни.Без Дянсковци и Цветановци. Без Надежда, Костов и всики знайни и незнайни войни които ни докараха до просешка тояга...Протестите трябва да искат това а не оставка без искания. Затова за мен сега те са просто неоснователни

480

Анонимен

преди 10 години

отрязаха ни по финансиране заложено от 2012, га боцко властваше по тея земи. По докименти правени от томиславчо, министъро без портмоне при боци. Капите ли тикви зелени?

479

Аз

преди 10 години

До МихаСамо за информация- Борисов е глазувал "ЗА" на европейски съвет разглеждащ въпроса за намаляването на средства за селски райони с 11.3 процента.Какви оставки, кви пет лева???

478

Анонимен

преди 10 години

на боко му лега бая скъп протеста, нали им цака кинти на протестиращите, та може и да се е поохарчил малко.

477

Миха

преди 10 години

Факт! Вчера ни орязаха субсидиите за селските райони, какво ли ни очаква в бъдеще. Предвиждам отново спиране на фондовете, ако правителството не подаде оставка.

476

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден в който ти, да ТИ, ТИКВО, беше премиер, държавата се приближаваше до пълен колапс. Какво остави след себе си, ТИКВО?! "Велика" магистрала на кръпки и вълнички, какво остави на витошка ***, криви плочки с фасове между фугите! ***, скрий се в Банкя и не си показвай грозната мутра, и НЕ ТИКВО, не приличаш и грам на кръстника независимо колко негови снимки си накичил!!! Ти ще бъдеш запомнен като един *** ***!

475

аз

преди 10 години

Милиарди загуби дрън дрън:) Този пак се изказа взе да ми липсва вече по ТВ. Ако цената на протестите е да се върне този *** на власт аз съм против:)

474

Аз

преди 10 години

МЛЪК!!!

473

опа!

преди 10 години

До бабаСлушали сме от Бийтъл и Стоунс всичко. Много беше гот!

472

А тъй бът Винету

преди 10 години

Какво ще се церемониш: Пери направо с милионите.

471

Ехх-какви Глав.секре

преди 10 години

Какви ГЛАВНИ СЕКРЕТАРИ НА МВР имаше преди?И мафиоти станаха / в интерес на работата/.Когато трябваше да се УБИЕ някого - заповед за стрелба с гранатомета даваха.А то сега?Ехх, какви пичове имаше?

470

Анонимен

преди 10 години

А Боко не лъже, Боко прави пропаганда! Боко и не краде, просто ни спестява парите в офшорки, щото ние сме гладни и ще ги изядем! Герп!

469

Анонимен

преди 10 години

Загуби за кого?За теб ли?

468

А??

преди 10 години

Жив ли е още?