203

Ауууууууууууууууууу

преди 10 години

Боко се прави на мъжага, а едно бебе не е в състояние да направи.Калпав май му е ........!!Пък може и да обича него да го , яяяя.Тъй, че: споко бе Московски,

202

Анонимен

преди 10 години

При Тодор Живков подуенското селско отборче милиционерско ги крепеше Цола Драгойчева,Димитър Стоянов шеф на МВР ,Кръстьо Чакъров, зето Иван Славков и затова си е комунистическо отборче след промените Софиянски им дава безвъсмезно държавния стадион Герена подарък ,първия джиесем оператор Мобил-Тел Евгени Бакържив го урежда на Левски не на някой друг при тройната коалиция при 16 точки разлика Станишев лично съдейства да бъде отнет лиценза на ЦСКА и даден на калъфкаджиите да играя в евротурнирите Бойко Борисов в лична среща с титаните им заявява ако ликвидирате тоя отбор/ЦСКА аз ви уреждам още ***

201

хидко

преди 10 години

Досега се опитвах да се убедя, че Московски е един от поносимите политици на ГЕРБ. С това смешно изказване обаче, той застана на страната на ЦЦ и безпределната му глупост. Тероризъм значи? А това че не се спазват законите от ББ не е ли терор? Това, че не ходи на работа и погазва Конституцията на РБ, не е ли терор? Това, че си позволява да погазва волята на избралите го и гласувалите му доверие, не е ли терор? Насилие от най-чиста форма е това. И затова, заслужава дори и повече "тероризъм"!

200

Анонимен

преди 10 години

Мнозина от протеста си представят падането на Орешарски като финала от Властелина на пръстените, където Мордорор се разпада в пламъци, а малките безстрашни хобити и всички други добри, красиви и умни приказни създания се прегръщат и плачат от щастие. Тука няма да е така. Изгонваме ги сега, почитаеми, и дори не е нужно да се прибираме от площадите, защото спокойно можем да посрещнем с лаврови венци генерал-лейтенант експремиера доктор Борисов, качен на своя верен в битките Буцефал, господин Цветанов. Желая на всички хубав ден и приятно кафепиене!:)

199

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ не ходят на работа, тероризират цялата държава, пречат на работата на парламента. Този негодник се загрижил за нероден Петко!

198

Анонимен

преди 10 години

Долни хора сте това герб. Много долни и гнусни. А биби няма как да има деца. Обяснете го на селяка. Все пак опитите с вальо златев продължават, но няма как да забременее. Откажи се биби. Няма шанс. А явно и москвича го е пробвал по партийна поръчка....хахаххахах. Човекът ако имал деца... тия реално вярват в божествените сили на дон бибирон.

197

Кръволок

преди 10 години

Тва пиянде Москофското да вземе да млъкне за да не му навре народа една краставица отзад и да я счупи. Да видим как ще я вади тогава. *** до вчера лапаха и пиеха като отвързани *** днес морал раздават. Те и сегашните са същите *сливи гърла. Марш до един в кауша, а протестиращите на полето да работят и да произвеждат. Найо Тицин на ливадата с косата да коси трева за добитъка, а жена му да дои кравите. Да живее българското село и трудолюбивите селяни!!!!

196

Bezplaten muhlio

преди 10 години

e predstavisi plashtat mu da sedi v parlamenta to4no teq 20 dushi kakto i na tebe mishka skatana !

195

ПРОКЛЯТИЕ от ВАНГА

преди 10 години

Нека всички крадливи политици да са ПРОКЛЕТИ от всички земни и неземни сили! Само *** да им се раждат,да нямат читаво поколение! Който не работи за БЪЛГАРИЯ да е ПРОКЛЕТ до девето коляно! Всичкото откраднато да им се навира отзад дори и на ДРУГИЯ свят! Докато се стопи!

194

Анонимен

преди 10 години

на станишко му се пише да се вчовечи, да проговори с човешки глас и да се помоли горещо на герб за помощ. Но станишко си е заложил сичкото чест и достойнство на разположение на ноленчо. А Брюксел зове за корекция в сбърканата траектория, по която станишко е ръгнал гордо да се върти неотлъчно около волен. ХАХАХАХА

193

BG Lumpen bez zabi.

преди 10 години

Ako tozi 4ovek imal Malki deca.mi tezi det imat Malki deca i nemogat da varjat dvata kraia pita6 li gi?Tva e terorizam.Ti si bil mnogo ostroumen bre.basi naglosta.Kato nesi var6exte rabotata kogato imaxte 6ans.sega 6te tarpite.Ili kakto e kazal avtora,:6te duxate supata.Ai begai da se razberete s Volen kato maje.Vanka na polianata.

192

Шаман

преди 10 години

ГРОБ-във Гроба! Крадоха и се оляха! АНАТЕМА!

191

Юрод-Български

преди 10 години

Спрете да крадете НАРОДА вече-***! Стига сте се правили на МАЙМУНИ сасмо и само да ЛАПАТЕ! Писна ни от вас-***!

190

BOKO TIKVOCHA

преди 10 години

Аз съм герберастче и силнаДС мене ме е родила;с грубост, с крадене обилномойта Партия е сила.Аз съм герберастче. Обичамнаште планини застроени,крадец да се наричам -първа радост е за мене.Аз съм герберастче зловонно,в край злокобен аз живея,всичко българско и родноплюя, мачкам и пилея.Аз съм герберастче и раснав дни немили, в срамно време,син съм на змия опасна,син съм на будистко племе.

189

Анонимен

преди 10 години

До Shop 226Ти или вземаш пари за тия постове или си болем мозък.Откъде ги вземаш тия данни?Аз и много мои познати се почувствахме чувствително по-бедни през "бойковите години", а работата ми е една и съща и тъй като е такава ,че се виждам с още много хора във връзка с нея ,констатирах,че това не е само за мен...това е безспорно явление

188

GERB- marzeliva sgan

преди 10 години

Sled kato ne hodat na rabota tea ot GERB da imbade konfiskuvana zplatata ot meseca zakonno i dadena na Domove za siraci , pone ne6to dobro v kraina smetka

187

Анонимен

преди 10 години

То и четирите години в които управляваше бяха тероризъм...и тероризма продължава

186

АТАКУВАЩ

преди 10 години

Какъв е тоя *** на снимката? Не ви ли е срам да показвате пред широката аудитория такива хора...

185

AKO-ГОЛЯМО

преди 10 години

Ако този човек имаше деца? Нямаше ли да го е срам пред децата си,че не ходи на работа? Нормалните хора се срамуват когато не са на работа! Защото няма да вземат парички за сокче или за сладолед! Явно вие ДЕ*ИЛИТЕ имате изкривено мислене за работа,отговорност или продуктивност! Свикнали сте да получавате пари даже и когато направите една крачка или дадете интервю! Не ви е срам! ТЪ*АНАРИ! Загубили сте връзка с нормалното поведение,нямате никакви срамове,загубили сте връзка с народа и ОНЯ от ГОРЕ!?

184

Джедай Мастър

преди 10 години

До Анонимен 225 Защо бе, Московски, защо да се наричам така? Буда да не ти е гадже, че се обиждаш?