104

коментар

преди 11 години

681,явно не си ме разбрал.Не е за 5 % намаление , а е за 16 % увеличени и то не само на тока,а и вода ,парно...И за теб 5 кинта са кутия цигари , но за един пенсионр с а 1 ден живот.Дали пък един ден ще разберете и защо хората не ви подкрепят?

103

Димитров

преди 11 години

Доста рехава групичка, няма кой да им обърне внимание, аз също

102

nekoi_ot_dale4e

преди 11 години

До 681Дреме ми на шапката за 5 те процента когато нямам желание да живея при такова управление в България***********************И защо аз трябва да живея при управление което ти искаш? Аз пьк не ща Боко и Цецо, ясно? С какво ти си по-добьр от мен?

101

Недоразбрали

преди 11 години

Писарушки, от прескачане по сайтове и бясно писане за преизпълнение на плана "оплюй протестиращите, защити партията майка", сте пропуснали да се уточните - по 4500 лв. ли получаваме или скачаме за по 50 лв. и топъл обяд? И тъй като статията горе е некоректна - блокирахме само пътя посока център, за да няма изпуснати полети. Пуснахме кола с болно дете и аварирал камион. И най-важното, мишчици: накрая "изнервените" шофьори бяха пуснати с аплодисменти за разбирането, а те ни отвърнаха със същото.

100

nekoi_ot_dale4e

преди 11 години

Ьььььь,това на снимката е по-малко сьбиране от обикновенна сватба. Нема и 50 човека а има и 3-4 каки. По колко вьрват каките ако са на протест - безпалтно?Явно номера сега е да се затварят пьтищата щото протестиращите оредеха...

99

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЩе ги накарат като не се качат на самолета щото пътуват за еди каде си и не ги интересува обстановката в страната,като не излетят два пати и ще се поинтересуват да отидат и тена "Независимост" ите да да се борят за освобождението на България от Олигархично Турско/*** робство

98

Анонимен

преди 11 години

Каква средна класа - това са служители от разни министерства и общински цлужители.Никой друг не може да си позволи лукса в девет и тридесет да не е на работа.Затова и протестите са само в София, в другите градове няма министерства, а общинските служители са малко.

97

Анонимен

преди 11 години

Едни ***.и фалираха България 1989 и 1997 година,но така и не се и научиха да обичат народа си,камо ли да се съобразяват с него.Но така е като Родината им не се казва България,а искат да я управляват.Принуждават народа да ги гони в и от Парламента,като преди 16 години и да пеят,,Къде си ти любов народна''.Тя ,Любовта народна идва.

96

681

преди 11 години

До коментарСтига с тоя той бе хора.Те ако ни запалят знамето и го заменят с чуждо имам чувството че пак ще има хора дето ще викат ,е ама нали намалиха тока с 5 %.Дреме ми на шапката за 5 те процента когато нямам желание да живея при такова управление в България.Дали тока ще ми е 78 или 74 лв ми е се едно.

95

Анонимен

преди 11 години

До коментарОт километър личи че си бспар от сякаде,но нали точно заради вас сме на това положение,90 сета вие писахте тая тапа тапа убслужвашта вашите генерали и създадената от вас олигархия и не знам защо хората продължават да ви избират червени ***,май бг народа сме като жени колкото повече и го слагаш отзад зверската и и бодеш някои шамар когато заслужава толкова повече те обича!

94

Анонимен

преди 11 години

Кажете ми , уважаеми госпожи и господа протестиращи, какво точно ще постигнете като блокирате пътя за летището и стотици хора си изпуснат полетите??!!!

93

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ *** ДО КОГА ЩЕ ПОДСКАЧАТ..СРЕДНА КЛАСА....НА МАМА И ТАТИ ХРАНЕНИЦИТЕ..НАГУШИЛИ СА СЕ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ПО ВРЕМЕТО НА ЛУКАНЧЕТО И КОСТАКИС-ТЕМЕТУЖКАТА И СЕГА ПОДСКАЧАТ..АЙДЕ МЕТЛА...

92

Анонимен

преди 11 години

До 108Естествено, че не се интересуваме - ТЕ НЕ МОГАТ И НЯМА ДА ГИ ОСИГУРЯТ!!! Първо - не искат, не им дреме, а и не могат.

91

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 1Според мен както и зимата така и сега хората искат подобни неща,с малката разлика ,че сега е лято и на всички им е топло.А и на всички и стана ясно ,че с по-формолирани исканяи става по-лесно,като начало промяна на изборния кодекс и нови избори(съответно оставка на кабинета Орешарски) е доста полезно искане според мен.НЕ ТРЯБВА хорада да се делят на такива от февруари или юни .Всеки си обича страната,но сега проблема е по-сериозен и той се казва Бсп и ДПС-това е мое мнение.

90

don

преди 11 години

това са пълни лумпели . Събраха пари за море сега и за планина събиратпростотията няма край

89

абе

преди 11 години

драскачи, вие осъзнавате ли въобще, че това правителство представлява едва 20% от гражданите в България. 1/5-та... е няма как да го бъде съжалявам.

88

Анонимен

преди 11 години

Фалшиви са им лозунгите на тези протестиращи.Те неведнаж подчертаваха,че не се интересуват от повишаване на заплати,пенсии,майчински и тн.Характерни за празнословието са позициите на Евгени Михайлов,посланика Сугарев и други ***.

87

коментар

преди 11 години

Почнахте да си пишете глупоси и да си вярвате.От къде ,накъде вкара тук и рентиерите и реститутите?Те си взимат парите и на никой вече не му пука , кой е на власт.А иначе протестиращите са хората на ГЕРБ , платени или не -все тая, хората на невлезлите партии в Парламента и нищо не би ме изненадало и от хора на монополистите!!!Все пак имаще протести през февруари и имаше и лозунги.А иначе въпрост е,кое е по добре:Да ти свалят токът с 5% или Делян Добрев да беше увеличил цената с 16 %????

86

strephen

преди 11 години

До Анонимен НЕ ТЕ ЗНАМ КАКВО ИМАШ ПРОТИВ СЕДЕСАРИТЕ! И НЕ ТЕ ЗНАМ КЪДЕ И НА КОЛКО СИ БИЛ ПРЕЗ 90ТЕ В НАЧАЛОТО! СДС БЕШЕ ЛАЗУРНА ИДЕЯ! И НЕ СЕДЕСАРИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ НИТО РЕСТИТУТИТЕ Я ПРОВАЛИХА! А ЛОЗЪНГЪТ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИО Е АКТУАЛЕН И ДНЕС КАТО И ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА АЛЕКО ЗА БАЙ ***! КАКТО И С СТИХОВЕТЕ НА БОТЕВ! ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ЦИТАТ НА ЕДИН:".....А ВИЙ...ВИЙ СТЕ ***..". ПОЗНАЙ ЗА КОЙ СЕ ОТНАСЯ!

85

Анонимен

преди 11 години

февруари месец сме хора с позиция, а сега сме терористисмърт за червените ***, Европа ни гледа от страни и само чака да ни изхвърли от ЕС, ама тия п****и заради личната си облага провалят бъдещето на целия народ.