67

Боко извади пачката

преди 10 години

В София повечето протестиращи са идеалисти, но такива активни мероприятия са изцяло платени от Дон Тиквич и мафийката му.

66

просто човек

преди 10 години

do 71 Бай Мишо, мааалка грешка си допуснал. Това не са протестиращи, а проституиращи.Нека да сме коректни все пак.

65

Анонимен

преди 10 години

Тия на снимката и 30тина нямат. Къде ги докарахте до 120?

64

Без коментар

преди 10 години

Вижте колко са протестиращите пред НДК в защита на Олигарски.Сега ги даваха в новините в 12 . Журналистите бяха повече от 8 те защитника на кабинета , които говориха 5 минути и обеснявайки , че протестите срещу Олигарски били платени .Същите наглеци като ПЕС , ФЕС и Лудия .Десетки хиляди се събират ВСЕКИ ДЕН в продължение на 17 дни , а те се правят на луди . Кога за последно е имало такива всекидневни протести . Февруарските бяха 3 и то само в Неделя , но тогава говореха Уж от името на народа

63

симпатични протестир

преди 10 години

Целта на тези симпатични протестиращи не е да свалят правителството, а да тероризират нас, мирните граждани, включително и нашите малки деца!

62

Дядо Мишо

преди 10 години

Понеже привържениците на червената идея вече са на преклонна възрас( не ги държат краката за да излезат на протест), партията им е поставила задача да стоят по цял ден на компа и да чу*ат коментарчета срещу протестиращите! Смешници!!!На тях сигурно им плащат от БСП на изчу*ан коментар!

61

Одисей 1

преди 10 години

65 а какъв трябва да е смисления протест според теб

60

varg

преди 10 години

Незабавно да бъде пуснато движението.

59

Анонимен

преди 10 години

Два автобуса фенове са около 100-120 човека от общо може би 160, а Локо-то е на Марешки, а той е "политик" - а познайте сега кой блокира магистралата - протестиращите интелигентни, умни и красиви фенове на Локото или пък някоя партия:)))))))

58

вежливия лос

преди 10 години

До протестиращи и блокиращи и т.н:Понеже на мен не ми се протестира, моля ви иницирайте спешни промени в конституцията и по конкретно: Волен Сидеров да може да стане Премиер и Президент едновременно. Само тогава ще се оправи бързо държавата.Лек ден.

57

просто човек

преди 10 години

Цецко, *** такъв..свършено е с теб момчето ми! Отиваш в панделата, а гроб никога повече няма да види власт. Не се надявай да минеш между капките, нагъл ***.

56

пловдивчанин

преди 10 години

Абсолютно безсмислен протест. Да протестираш срещу безработицата като пречиш на бизнеса.

55

Анонимен

преди 10 години

До Jolly RogerДетински гъ*...!!!Ти си малък,червен,*** !!

54

АГИТПРОП

преди 10 години

С личните си автомобили ли са се домъкнали до магистралата, или спонсора на "протеста" е осигурил служебен транспорт?

53

РАЗУМ

преди 10 години

Ах, материала; Ох, материала! Стотици милиони американци избраха за втори мандат, за президент на САЩ Обама (***, с не традиционно вероизповедание)... А, в Европейска България, в името на стремежите на *** и Пульо към властта (държавния бюджет) "не" стимулирани финансово от тях марионетки-*** скачат, за да поддържат хаоса като единствен екран (терен) за излизане от анонимност по пътя "нагоре"...

52

Бай Мунко

преди 10 години

казва се окУпация следователно окУпираха, а не окОпация.....смешници

51

Босфор ТВ

преди 10 години

Шайка ***!

50

Анонимен

преди 10 години

До 50:Умните и красивите и великолепните са просто зомбирани ***

49

do tap i prost

преди 10 години

TOVA TREBVA DA STANE TOCHNO TAKA KATO S CHEUSHEKO V RUMANIA ,XODIX I NAISTINA SA PODOBRE OT NAS , NIE SME S 20GODINI NAZAT OT TEX -V PETAK BEX TAM MINIMALNATA IM ZAPLATA E 300 EVRO

48

НФСБ

преди 10 години

Браво Пловдив!!!Пълна парализа докато не изметем червените *** и еничарите от атака.