533

5ko

преди 10 години

Браво Волене! Ти си единствения адекватен политик! Атака!

532

ДЮДЮ

преди 10 години

Кошмара не се отказва обаче. :) Компенсира факта, че не мое го дигне...самолета с писане на коментари под акаунти дублиращи други потребители. Кофти...много ми е кофти за тоз момък, ша умре един ден самотен и все толкова ***. :)))))

531

Bitchy_

преди 10 години

*** абсолютен. След като подари властта на феса и станишката, сега нарича десетките хидяли БЪЛГАРИ терористи, алкохолици и прочие. Мръсен *** ***! Ти си държавен изменник, Болене и трябва да бъдеш ОСЪДЕН на доживотен затвор, затова, че подстрекаваш БУДНИТЕ българи да се избиват помежду си. 15 дни има мирни протести, дойде ти, скапан *** и напрежението ескалира неимоверно. Боже, няма ли кой да ни отърве от този ***, по един или друг начин!

530

viktor.stoichеv

преди 10 години

СЪБИТИЯТА КОИТО БЯХА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ МУТРИТЕ БОРИСОВ-ПАШАТА С ПОДГЛАСНИЧКИ-ЯНКА И ВАЛЕРИЯ БЯХА С ЦЕЛ ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА ПАРТИЯ АТАКА!!!УВИ НЕ СТАНА ТОВА КОЕТО ИСКАХА ЗАЩОТО СА -1-ПРОСТИ2-БЕЗДУХОВНИ3-БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ СТРАНА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД КОЙТО ТЕ МАЧКАХА С 300 ЛЕВА ЗАПЛАТИ ДОКАТО СЕ ВОЗЕХА НА СВОЙТЕ ЧЕРНИ -МУТРЕНСКИ ОТ НАРКОТИЦИ ДЖИПОВЕ!РЕКАПИТУЛАЦИЯ-1-НАРОДА ЗАОБИЧА ОЩЕ ПО СИЛНО ПАРТИЯ АТАКА!2- ВОЛЕН СИДЕРОВ С ДНЕШНА ДАТА ИМА 23 ПРОЦЕНТА ОДОБРЕНИЕ ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ!

529

ДЮДЮ

преди 10 години

До ViturStStАко не се измъкна да псуем *** и превдонационалисти с резани карабине, както и техните ментори от ДПС - ке треснеме една РО2, ама аз нямам сторма. Само ванилата. Не, че ми пречи нещо да я дръпнем де. :)))))

528

Анонимен

преди 10 години

До удриТи кой ,че ще забраниш на двойните граждани!!!!!

527

viktor.stoichеv

преди 10 години

До ViturStStУрунгел ненормален спамещ тук под десетки имена,болен си изроде,лекувай се- "ДЮДЮ,патиланец,тъпчо,shop,атака са ци....и" и още десетки имена са на този психопат,но иначе страхливо,няма го ни на протести,ни иска среща на живо с някой......има акъл да се предпазва и инстикт за самосъхранение на жалкото му животче - ха ха

526

тодорова

преди 10 години

ей, хора,тоя найстина не е в ред,ще направи голяма щуротия, ще вкара млади хора в беля,докога ще го търпят службите тоя бе,няма ли ред в тая държава,та той е втори хитлер,с наказателните си отряди дето върви и търси все да стават конфронтации,нямам думи,дай власт на простака и му гледай сеира и тая палка дето я носеше сутринта да си я завре....................

525

Анонимен

преди 10 години

сайдер чалмата..... страхува ли те БЪЛГАРИЯ, страхува ли те? хахахахахасаакин олмак я, ярак сезин ечин ешольешек.

524

ДЮДЮ

преди 10 години

Ке ода си метна един душ, че сега се прибирам от работа и ще попрочета, дали тъпите парчета от БСП, ДПС-Атака ще ме изкарат и днес на протест. Така, като гледам, онова импотентното "кошмарче" отрано се е завихрило. Днеска има извънреден надник за тролене, не петнаесе, а цели седемнаесе лева...:))))

523

Анонимен

преди 10 години

Само Волен Сидеров. АТАКА!!!

522

еш

преди 10 години

Атакаааа! До пълна разгромяваща победа над колониализма!! Волен президент! Хапчетата съм си ги пил тази сутрин, така че моля без коментари от сорта: не си си пил хапчетата

521

Анонимен

преди 10 години

Волене бягай към психо диспансера ще те приемат веднага

520

Мен

преди 10 години

Викторе ? Абе ти б(В)олен ли си бе, човек ?

519

удри

преди 10 години

До Тезки.......Кво ми говориш бе.Около 50 % Българи НЕгласуват.А тези който имат двойно гражданство също нямат паво да гласуват.Само тези който плащат данаци в Бг.Така ДПС няма да с в парламента я го сметни

518

ДЮДЮ

преди 10 години

Абре Викторе. Това бот дето се опитва да те копира, така и не се е отказал. Чудя се какво има вместо мозък в кратуната си. Не ще да е нещо различно от тукла единичка...И добър вечер на всички!:)

517

Dimitar

преди 10 години

Нямам думи вече!!!

516

viktor.stoichеv

преди 10 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ДОКАЗА ЧЕ Е ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН БЪЛГАРИН С ЧЕСТ-ДОСТОЙНСТВО И КУРАЖ КОЙТО ДАДЕ ОТПОР НА ДРОГИРАНИТЕ МУТРИ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ- БОРИСОВ-ПАШАТА!!!СПРАВЕДЛИВОСТ И ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА!ТОВА ИСКА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД ОТ МУТРИ-ЛИЦЕМЕРИ-ДЖАГАЛИ!!!БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА-ОТ ЕДНА СТРАНА -АТАКА- С ЧЕСТНИЯ НАРОД ОТ ДРУГАТА ЛИЦЕМЕРИ-ИНТРИГАНТИ-МУТРИ И ВСИЧКИ КОИТО КРАДОХА И КРАДАТ НАРОДА НИ И ЧРЕЗ ГЛАД - МИЗЕРИЯ ГО КАРАТ ДА БЪДЕ В ПОЗА ПАРТЕР!!!СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЯХ!

515

Тезки

преди 10 години

До удри А ве *** сметни малко колко % прави 600 000 от 6 милиона и ще видиш дали ДПС влиза !!!Ама кат те гледам ,че май си от "интелигентните" и едва ли ще можеш да изчислиш ,че са 10%.***!!!!

514

Анонимен

преди 10 години

сидеров ако не беше толкова краен еша си няма да имаш !това че казваш че царя е гол е супер но да се държиш като *** е зле за теб идеята атака