266

Божо

преди 11 години

Българското правителство се крепи на палката на този *** !!! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Не ви ли е срам обикновени левичари, не ви ли е срам обикновени български мюсюлмани , не ви ли е срам български граждани !!!!! НАРОДЕ ????

265

А.С.

преди 11 години

Бъркате се ! Не е палка ,а личният му "клизматик" ! .......или "клизматрон" !Забележете с каква любов го е прегърнал !

264

Мими

преди 11 години

Всички виждаме изкривеното лице на това ***, но не точно.....само тези, които му дърпат конците са доволни. Болен е навсякъде, където им трябва. А министъра на МВР да не се "гъне" като праз лук, ами да си влезе в ролята. Не може един Болен мозък да върви с палка като Хитлер и да сипе закани. Цацавоооов, а ти къде си?!?!?! Занимаваш се с всичко друго, само не с това, което е неотложно. Заедно с министъра намерете начин и го озаптете тоя ***. Ще се сетите, но когато направи още бели и

263

MAFIA

преди 11 години

MAFIAAAA MAFIAAAAAAA - TAZI PALKA E ZA VAS BULGARI.. ZA VAS

262

Ивайло

преди 11 години

Всичко си дойде на мястото и стана ясно кой създаде ДПС и Атака. Гениален замисъл на бившата и преродила се БКП. Първо- да се разделят хората на етнически и религиозен принцип, за да могат да се манипулират, а след това да се създаде партия, която да привлече националистично настроените и раздразнени от ДПС хора. Така по-голяма част от гласовете отиват на едно и също място. Цялото викане на Сидеров срещу ДПС е било театро което да обере гласовете на недоволните от комбината БСП-ДПС. Гениално !!!

261

гост5

преди 11 години

Смешно малко човече.

260

#

преди 11 години

от #ignorevolen към #arrestvolen

259

Анонимен

преди 11 години

Внимание - провокатори! Фашистката групичка на Сидеров вилнее по София безнаказано, обижда хората, заплашва мирни граждани и никой не го спира!Срам, срам, срам! Парламентът и Съдът защитават Сидеров. Нас кой ще защити от него?!

258

Jackal

преди 11 години

Тоя пък *** Сидеров какво е тръгнал да се прави на мъж с тая палка и сто човека охрана около него на народа ще му дойде до гуша от тоя нацист и като го хванат някъде тая палка ще му я заврът там където слънце не огрява.

257

БЪЛГАРИИИИ....

преди 11 години

СИДЕРОВ Е ГОТОВ ЗА БОЙ......ВИЕ ГОТОВИ ЛИ СТЕ???!!!!!ВИДЯХТЕ ЛИ , ВЕЧЕ ИДВА НА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА С ПАЛКА ЗА БОЙ...!!!????ТЯ Е ЗА ВАС БЪЛГАРИ !!!!ТЯ Е ЗА НЕПОКОРНАТА БЪЛГАРСКА РАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Воленчо е човек на Доган --не ви ли е ясно/

256

Анонимен

преди 11 години

Колко е жалък и смешеееен!!!! Откачи!!!

255

Анонимен

преди 11 години

Спокойно, българи! Утре председателят по етика ще дойде с Калашников, с гранатомет и естествено никой няма да му каже нищо! Спете спокойно, Волен ни пази от хулиганите!!!

254

Пешо

преди 11 години

Няма ли най-после някой да го напляска тоя болен хомосексуалист!И да му сложи палката на място!Ало ултрасите спите ли?Време е да станете народни будители!

253

тт

преди 11 години

Това му е предписано от гастроентеролога като лекарство за хемороидите, получени от доган

252

Анонимен

преди 11 години

До Макс ДемиджОбикновен фашшш-k-иист (със селендурско-махленски произход и шизогенна мания за величие)

251

Богдан

преди 11 години

Депутати протестират срещу избиратели, да сте виждали такова нещо по света?!

250

Анонимен

преди 11 години

Еeeeeeeeeeee един написал,че трябва да се подведе Бойко под отговорност и веднага бързате с минусите. То е ясно кои са платените драскачи. Плюс всички писани преди 2 часа-неработещи хора с надомна работа"драскачи по форумите"Ходете на работа и после пишете!

249

Анонимен

преди 11 години

Na Bolen mqstoto mu e v cirka.

248

До 260

преди 11 години

До к'во да се самосезира бе ?! Човек нямали ли право на самозащита? Да не те е бил Болен Лидеров?!

247

-Avitohol-

преди 11 години

Волен днес с палка, утре с усмирителна риза !!!