54

кикоман

преди 10 години

До bariera_61ако някой е с *** то това е шефа ти! тоя как краде, не е истина. вие, придворните писачи би трябвало да разберете, че звучите фалшиво. разчупете стила! чуваш ли, странджа?

53

Цветан Цветанов

преди 10 години

Сега ми се обади по телефона Батко-Б.Б и ми каза че ще ми дърпа ушите и натупа по дупето защото си изтървам нервите спрямо Волен Сидеров и така подклаждам Гражданска Война.Батко ми каза по добре живи в Затвора с теб Цецо отколкото обесени на Площада ако не дай боже се случи.

52

bariera_61

преди 10 години

ВИЖ КАКВО ГЛАСУВАХА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ В БРЮКСЕЛ ТИХОМЪЛКОМ-ПРИЕХА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ДЕЛА НА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ ОТ 20 НА 30% В ОБЩИЯ ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА ЕВРОПА!ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА Е ПРИЕТА САМО С 3 ГЛАСА ПОВЕЧЕ "ЗА", А ОТ "БЪЛГАРИТЕ" В БРЮКСЕЛ СЪС "ЗА" СА ГЛАСУВАЛИ 5-*** ЧЕРВЕНИ, ВКЛ. И КАЛФИН!, 3 ОТ ДПС, 2 ОТ НДСВ И СЛАВИ БИНЕВ ОТ АТАКА!КАКТО ВИНАГИ БСП ЕДНО ГОВОРЯТ, НО НА ПРАКТИКА ДРУГО ПРАВЯТ! В СЛУЧАЯ ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРИЯ! КАКТО ВИНАГИ СА ГО ПРАВИЛИ!

51

bariera_61

преди 10 години

Управляват ни олигарсите, *** и червените банкери от Кооперативна банка! Червените кукловоди успяха да излъжат българския избирател, че Бойко бил лошия! А благодарение на него само за 3,5 г. се направиха магистрали, Дунав мост 2, Метро, метростанции, надлези, подлези, нови булеварди в София, околовръсните пътища, Южната дъга и т.н.! За пример: до идването на ГЕРБ за 6 г. Дунав мост беше едни стоварени тръби на брега на Дунава и изградено селище за работниците! Но ББ ги стисна за гушата и се започна истинското строителство, сега мостът е факт!

50

bariera_61

преди 10 години

Спасението на България се казва Бойко Борисов. За 3,5 г. управление ясно се видя, че въпреки кризата, държавата ни стъпи здраво на краката си и благодарение на стабилната ни финансова политика, която ЕС постоянно даваше за пример, инвестициите се увеличиха! Новите магистрали ще доведат до още по-големи инвестиции! Ограничи се престъпния бизнес на крими контингента, на наркотрафикантите, заловени бяха Брендо, Сумистта! Само ББ може да превърне БГ в истинска европейска страна! Другите са алчни за власт ментета, които работят за олигарсите!

49

Анонимният

преди 10 години

Примката се стяга около Цветанов. Той говореше, че съдът обслужва мафията, че нарочно се протакат дела. Сега прокуратурата, която е част от съдебната система, го гони самия него.

48

Анонимен

преди 10 години

ЗНАЧИ НЕ МУ ТРЯБВА НА МУТРАТА ПАРЛАМЕНТАРЕН ИМУНИТЕТ - ТОЙ СИ ГО ИМА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ

47

Анонимният

преди 10 години

Морално правилното решение беше Цветан Цветанов да се оттегли от предизборната кампания. След приключване на изборния ден той трябваше да обяви, че напуска българската политика, както заяви при избухването на скандала.

46

Анонимният

преди 10 години

Това е кризисен пиар на изпаднал в криза човек.

45

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Жените от сайта- adamieva-които аз посещавам с 30 лева за половин час имат повече Морал от карикатурата на снимката.На мен политиците са ми ясни и се забавлявам с тях...но по лошото е че в по голяма част НАРОДА е *** и изпада в поза партер пред ***-цикличните импулси на карикатурите наречени незнам от кой и как БГ-политици на Нацията!:)

44

Анонимният

преди 10 години

Отдавна звучи банално, но е добре да се повтаря - в така наречения нормален свят, към който уж принадлежим, за такива неща политиците веднага си отиват. Нещо повече: в нормалния свят такива хора трудно биха си пробили път в политиката. В България те стигат до върховете на държавата.

43

Анонимният

преди 10 години

Цветанов се обърна срещу всички институции, и нямаше смелостта да се оттегли от политиката. Затова българския народ ще го оттегли на 12 май

42

Анонимният

преди 10 години

С какви очи Цветанов се среща още с българските избиратели. За кой не е ясно, че за последните 4 години наистина мафията си е имала държава? Дори нямаше честта да спази обещанието си че ако има и най-малко доказателство за подслушванията, ще излезе от политиката

41

bariera_61

преди 10 години

Както много пъти писах цялата ни съдебна система е менте! Стотици престъпници се разхождат на свобода, убийци бяха пуснати защото уж нямало доказателства, абе цирк голям! Да не говорим за криминалния преход при който хиляди станаха милионери с откраднатите пари от хората чрез касова и безкасова приватизация, заменки ощетили държавата с милиарди, шефове на финансови пирамиди, строителни босове, телефонни измамници, строителна мафия, наркомафия, енергийна мафия - за тях нищо! А преследват ЦЦ!

40

Анонимният

преди 10 години

Оказва се че вместо да се борят с престъпността, ръководителите на специалните служби са заподозрени във връзка с наркотици и съмнителни контакти. В каква държава живеем

39

Анонимният

преди 10 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са като братя Галеви от ГЕРБ

38

Do 10

преди 10 години

Що бе, ЦЦ да не би пъкс нещо друго да се занимаваша 3,5 години?

37

Анонимният

преди 10 години

Цецко Шесте апартамента, който си колекционира жилища на фона на мизерията, е ключовата фигура от самото начало. Цветанов трябваше да контролира Бойко Борисов, доколкото той се опитва да се еманципира от гоцевщината. Семиотиката на тяхното поведение е комична и красноречива, защото двамата са страните на една и съща монета.

36

1

преди 10 години

Ние протестиращите сме виновни,ако бяхме оставили пеевски една седмица само, начело на ДАНС,сега физкултурника нямаше да казва,пак ще си дам имунитета,щеше да търка наровете в ареста.

35

Стилиян

преди 10 години

Тия по колко имунитета имат. Скапана държава