404

П_Петров

преди 10 години

До АнонименНе съм се обидил, просто уточних, че не е точно мазохизъм и че не ми олеква от това, че знам причината, а си задавам въпросът "Какво аз не направих?"

403

Анонимен

преди 10 години

Много интелигентни били ?!Пази боже.

402

Анонимен

преди 10 години

Много се радвам да се види истинския облик на протестиращите.Вижте преднитие коментари.

401

История

преди 10 години

Комунист кога е давал власт доброволно. Жан Виденов не го броя, той беше от идеалистите.Те биват смачкани от интересчий и нагаждачи.Ще държат властта до последно, или НС пак ще гори.

400

Анонимен

преди 10 години

Всички селяни вън от България. България е само софия. Вън селяни мръсни.

399

gogo

преди 10 години

Този човек е тежко болен.

398

Teo

преди 10 години

Това *** на снимката да ни обяснява че ние не сме готови за избора на прасето-мутрафокъл Пеевски и че той бил едва ли не е надрастнал обществото ни е меко казано безобразно. Тия пред тъпите бабички по селата минават , но в градовете където хората протестират и са в пъти по-образовани от *** не го приемат. Затова и там са протестите.

397

Анонимен

преди 10 години

До П_ПетровКоментара ми е към 424, затова че не се засягай.Погледни внимателно.

396

БД

преди 10 години

СТАНИШЕВ, ТИ СИ ***,АКО НЕ РАЗБИРАШ КАКВИ СА ПРОТЕСТИТЕ.ТРЯБВА ДА СИ ХОДИТЕ.ПОСЛАНИЯТА ВИ СА ГЛУПАВИ И НЕРЕАЛНИ.

395

П_Петров

преди 10 години

До Анонимен 430, По моята логика се нарича тъпота, но това съвсем не ме освобождава от отговорност, имайки самочувствието и признанието на що годе интелигентен човек.

394

peevski

преди 10 години

BB and CvCv se vrashtat vsichki protestirashti shte gi napravqt milioneri.

393

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПрав си за съжаление.В по малките населени места няма никаква промяна в последните 24 години .Шепа бивши комунистически величия колят и бесят, затова хората живеят в страх.

392

eve1

преди 10 години

Винаги съм казвал,че само с протести може да се накара едно правителство да работи,но сега ме е страх да протестирам да не се върне Бойко.Той е достатъчно *** за да помисли,че като протестираме искаме него.

391

selqnin ne ot Sofia

преди 10 години

Sofia shte protestira oshte 10-15 dni! Posle obache kato se varnat po rodnite mesta nabedenite sofianci shte im pocepim tartoka! Chakame gi na moreto!

390

nabludatel

преди 10 години

преди 5 месеца - "Ако Бойко Борисов е мъж да си подаде оставката"! Е видяхме кои са мъже и кои не са! Нормалните мъже (политици) си признаха грешките и се оттеглиха в момента в който създадоха напрежение с действията си и хората им обърнаха гръб. Само се чудя Сергейчо какво е?!!! Че мъж не е вече стана ясно. И за жена не става въпреки розовите бузки. Залагам на *** - мазен и гнусен!

389

Цвета

преди 10 години

По нагъл и безочлив политик от Станишев не съм виждала!

388

Анонимен

преди 10 години

ПИтам се как ще протестират през работно време?Кой е този работодател ,който ги търпи?Извод- плаща им се.Няма ли телевизия,която да показва лицата им-може работодателя да си познае,,болния''излязъл на протест .Наистина интелигентните хора на този протест са шепа.

387

,уе

преди 10 години

то в провинцията не останаха хора,всички избягаха,кой да протестира, добре,че в София останаха хора, щото скотския живот в провинцията не ражда граждани, поданици

386

123

преди 10 години

429 мнооооооого неграмотно бе, чак трудно се чете! Пожарникарите са доста по-образовани от теб и освен това спасяват човешки животи, така че не е обидно да наречеш някого пожарникар!

385

Анонимен

преди 10 години

До до П ПетровПо твоята логика, след като се опарихме с Виденов и след това със Станишев по време на тройната коалиция и сега ни се натресоха отново,това как се нарича?МАЗОХИЗЪМ !!!!!! Всеки народ заслужава управниците си, за жалост, след като ги търпим все още.