184

23

преди 10 години

Волен Сидеров е Българин с главно "Б". Той е политикът, който притежава идентична, морална философия, честност и непоправима прямота. Единственият политик, който изпитва състрадание към слабите и болните. Отдал е по-голямата част от съзнателния си живот в борбата за истината. С решителността си, болезнената откровеност и безупречният ораторски подход той е Човекът, който ще накара много хора да се чувстват горди Българи.

183

Анонимен

преди 10 години

До xerthsus stari k***rvi, nov bardak ne se pravi, kude gi vidE tez novi vazmojnosti?Gerberasti, besepari i depesari v edinen stroi.........t.nar. desnica e na komandno dishane.....ne che ne sa kreaturi na BKP

182

Фалко

преди 10 години

E можи ти Плевнелиев да си президента Сидеров да не може да е нещодемоде Плевнелиев

181

PD

преди 10 години

Нормално за интелектуалния капацитет на Ел Президенто изказване. За разлика обаче на Пеевски на който е нареждан, назначаван и т.н. в целия си съзнателен живот, Сидеров е лидер на партия, която сам изгради. Всъщност тези двамата могат а са равнопоставени само в нечий лишен от аналитичност или манипулативен мозък. Интересно как този същия мозък, или по скоро с липсата му, си позволи докато обясняваше на предишните процеси, да уважаваме достоянията на демокрацията, погази конституцията на България

180

Анонимен

преди 10 години

Дойде време и Плевнята да си отива при квачките цецо и бойко. В българската политика няма място за такива като него.

179

xerth

преди 10 години

Жалко, че народа от мизерия и бедност е луднал, и вместо да подкрепим заедно протестите, за едно ново начало, се разделихме, едните плюят другите, а всъщност и електората на ГЕРБ и този на БСП и този на ДПС и този на АТАКА, всички ние живеем в мизерия... но продължаваме да вкарваме в парламента едни и същи крадци, които за 23години, не направиха нищо за нас.!

178

Анонимен

преди 10 години

подиграва се с вас енергийната мафия - дето иска безвластие и смяна на хора които посегнаха на интересите изащото тока си е златна мина - като водатанеефективните производства в пазарната икономика се закривата в българия се издържат от оголелиея и обосял българинтия пари дето спонсорират мошениците от фотоволтаиците и американските централида отидат за бдж и сопот за селското стопанство - патерици на крадците протестирайтеза това а не да крещите за да чувате собствения си глас

177

xerth

преди 10 години

Как може ***, провокатор, и човек който не спазва никаква, ама никаква етика и ценности като народен представител, да бъде назначен на такъв пост... това е все едно да сложим за патриарх лице с име произхождащо от Арабия!... Не че е незаконно но е под всякакъв морал, стойност и ценности ако щете..

176

Анонимен

преди 10 години

Президента чрез уличните протести иска да прокара натиска и политиката на ГЕРБ в парламента.

175

Анонимен

преди 10 години

пеевски е корупционерпо прилича на плевнята и гербавите отколкото на сидеровтака че грешен пас на палячото президент

174

xerth

преди 10 години

Даниела, ти да не си някакво дете с промит мозък? Сидеров защитава интересите ни? МОЛЯ? И как може този *** да е шеф на етика? Вие нормални ли сте? Имам чувството че в момента някой дърпа конците, и буквално се подиграва с нас, а ние седим и се опитваме да защитаваме този или онзи, истината е, че в рамките на 2месеца, се случват непонятни за мен неща, случват се неща, които не биха се случили в друга ЕС държава... а тревожното е, че има хора които продължават да подкрепят това нещо....

173

Анонимен

преди 10 години

стига плоски номерагербавите най-ги е страх от разследване за корупцияи ирландската пастирка услужливо защитавана от медиитекоито не показвата гузното и поведение се радва на блеенето на овчиците си

172

Daniela.1

преди 10 години

Аз не мисля, че това изказване е правилно?! Малко се е притеснил президента след " цирка" , който не му изнася, който направил Волен???!! Защото Волен му потърси сметка, защото като Волен искаше точен отговор на въпроси, които касаят нас гражданите??? Като председател на Комисията за борба с корупцията Волен ще продължи да му иска сметка и ще му се приплаче на Плевнелиев!!!Въобще не може да сравнява Пеевски, виден мутра и играч на ДПС с Волен, който досега е доказал, че защитава интереса ни!!!

171

Коментатор

преди 10 години

Сидеров го няма вече-това което се представя за Сидеров е някакъв лош червен клонинг сътворен преди много години и сега се видя истинското му лице.Лице което няма да видим в нито едно от следващите Събрания--слава на Бога.

170

Революционер

преди 10 години

Сега Волен ще иска в новия избирателен кодекс бариерата за влизане в парламента на партиите да падне от 4 на 3 %, за да може "Атака" да влезе в следващото народно събрание.

169

от Русе

преди 10 години

Президентът се опитва да настрои протестиращите срещу Волен Сидеров. И защо го е толкова страх, ако Волен оглави комисията за борба с корупцията. Нямало да има етика в действията му ли? Че ние досега се напатихме от такива "етично" действащи депутати. Стига вече! Каквото сте си надробили, време е да го изсърбате! И вие, господин президент!

168

Izvestniq

преди 10 години

Росен ако си мисли, че ще направи нещо горкия, то жестоко се е излъгал. Няма думата за абсолютно нищо, защото всяко негово действие му се нарежда и той няма свободата на действие, която трябва да има всеки един президент. Крайно време е да се вземе малко в ръце.

167

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРЮЮЮЮЮЮ ПЛЕВНЕЛИЕВ - КАЖИ СИ - ЗАЩО ПОВЕЧЕТО ПЕНСИИ В ТВОЕТО " ЛЮБИМО " ОТЕЧЕСТВО СА ПО ВИСОКИ ОТ РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ

166

bariera_61

преди 10 години

Още когато Станишко подкрепи хизбула писах, че този човек е като воденичен камък на шията на столетницата и ще я завлече на дъното, където ще бъде удавена в адски мъки! Сега с това смешно правителство нещата стават все по-зле за БСП! Колкото повече време са на власт толкова повече им пада и без това ниския вече рейтинг! Скоро ще стигнат до дъното и ще се усетят, но вече ще бъде късно! ДПС и Атака ги загроби напълно!

165

bariera_61

преди 10 години

И аз подкрепям правителството! Такъв цирк до сега не бяхме гледали, защо да не гледаме още поне 3-4 месеца за да се насладим изцяло на финала, който ще бъде тотално сгромолясване на столетницата!