64

Анонимен

преди 11 години

Това не беше неволна грешка, той го направи нарочно. Изплю се в лицето на народа... само че после той така го удари че почти го е нокаутирал. Друг път преди да си играе така много сериозно ще си помисли какво прави. Иначе за всички вече е ясно с какъв човек си имаме работа. Жалко, че някога си мислех че е свестен. Дори оставката си не подаде.

63

морски

преди 11 години

А бе Шулц, и ти си един шванц, нещо като агент Грегор Гизи, двойникът на Станишев! Шайзетата нямат националитет, те са интернационална червена мафия!..

62

Йосиф Висарионович

преди 11 години

Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го.Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода. Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. Народна мъдрост от периода след 1917 г. , разпространявана в средите на белогвардейците.

61

l

преди 11 години

Ужас! Явно е също толкова корумпиран и си го хвали за успехите в корупцията. Тяхно момче, крадливо и нагло...

60

ех

преди 11 години

Халал да ви е, откарайте го в Северна Корея и никога не го връщайте, барабар с майка-зайка моника.

59

Анонимен

преди 11 години

VASHTA MAMAAAA ZMIIISKA VI

58

Гражданин

преди 11 години

Тези *** ви въртят на малкия си пръст и не знаете за какво става дума в тази държава Г-н Шут.

57

Иван

преди 11 години

Да си го взимат . Ниене го щем :)

56

Mk_

преди 11 години

Цоциалистите са една и съща *** навсякъде. Щом са избрали наш Серго да ги води ясно е колко струват.

55

НАРОДЕ????

преди 11 години

КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА,ПРЕЗ ДЕВЕТ ПАРТИИ СЕ ПОДУШВАТ.САМИТЕ ПАРТИИ,СА СБОРИЩА НА КРАСТАВИ МАГАРЕТА,КОИТО ВИЕ С ЕНТУСИАЗЪМ,ИЗБИРАТЕ, ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ.

54

жириновски

преди 11 години

Аве , тези от ПЕС , кукувица ли им е изпила мозъците ,та да изберат празнословеца Станишко за лидер .

53

Джедай мастър

преди 11 години

Шулц що не си бръкне в дупето с някакъв странен предмет?

52

tarata

преди 11 години

ама другарю Шулц, вземете си го Станишеф при вас!

51

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Това са странни хора :-). Не мога да разбера как се гордееш някой мразен от цяла държава :-)... Тоя Шулц да не му е любовница на Станишев.. аз по друг начин не мога да си обясня тези чувства на гордост.

50

Циника

преди 11 години

54, я обясни на всеослушание каква е точната процедура по избор на лидер в ПЕС и каква е в ЕНП. Или просто си говориш, търсейки някаква смехотворна причина за това, че вашият *** е просто един анонимен бостански зеленчук западно от Калотина.

49

...

преди 11 години

do 54Проблемът е, че Бойко няма дори минималните реквизити, за да се кандидатира за такъв пост, камоли да бъде избран.Дали ундърстейндваш на къде бия? : )

48

Анонимен

преди 11 години

До ...В ЕНП лидерският пост не се купува, а се правят едни истински избори с реални кандидати. Аз в ПЕС видях една наложена кандидатура, като едно време на конгресите на БКП. Но това не пречи да си горд с лидера на ПЕС

47

Анонимен

преди 11 години

В последните години ми стана ясно, че в европарламента има по- големи лицемери и от нашите политици, обърнете внимание- едните хвалят Тиквата и Шестака, а другите- Съсела. Сигурен съм, че същите тези "глашатаи" ще са първи на протестите, ако изброените от мен лица съставяха правителство в родните им държави.

46

...

преди 11 години

Кога Бойко ще стане президент на ЕНП?

45

nadejda777

преди 11 години

Нали са от едно котило!