186

айда тъпани

преди 11 години

главатаря ви се договири мож да пребирате слънчасалите си отрочета, жалки подобия на нещо си..

185

Plamen

преди 11 години

"Интелигентните"-преди 10 мин.ви писах,отговор няма.Обяснете защо искате незабавни избори и какво ще става после.И понеже в тъпите ви гербарастки кратуни се въртят само комунистите/при които се живееше 1000 пъти по добре ,преди така наречената демокрация/ще ви светна ,че ЦЯЛАТА ВИ ВЪРХУШКА Е СЪСТАВЕНА ОТ КОМУНИСТИ-ДО ЕДИН.Нещо да кажете ***?

184

Анонимен

преди 11 години

До ТрифИ после какво?ХАОС ! А,хаоса ще помогне само на ГЕРБ да се върне.А с него ще изпълзят и всички тъмни сили този път.И тогава,бог да ни е на помощ!

183

Анонимен

преди 11 години

До Одисей 1В Бг ще трябва много упорито и с лупа да търсиш чужда компания която да отговаря на характеристиката "инвеститор" но няма да намериш. Мислиш си че като е от чужбина значи е инвеститор -това е невежеството. От това си и страдаш. Даже и в Африка не става такова източване каквото става в БГ. Вместо да се дрънкаш по форумите вземи и се образовай малко.

182

жоро

преди 11 години

татяна Дончева - Пеевски е ниминация на Станишев - не на Орешарски, не на местан а на Станишев. Неговия (на Пеевски) бизнес се преплита с този намоника Йосифова, доколкота и двамата са подставени лица.

181

Анонимен

преди 11 години

До Мислете!Защо им е да мислят?Важното е сега да изпуснат парата.А мисленето е за онези,дето искат отново да ги вкарат в капана!

180

utochnenie

преди 11 години

До какво значение имаАТАКА имат детайлна стратегия описана в тяхната над 160 страници програма за изборите разделена по министерства на 16 сектора. Имат и детайлен анализ на ситуацията и обосновка за всичко. За другите си прав - имаха рекламни брошури от по 1 страница и общи пожелания.Затова АТАКА настояваха за дебат, както се прави в други държави, защото имат точна идея какво да правят, но останалите партии отхвърлиха категорично идеята.

179

Plamen

преди 11 години

Отново изпълзя герберастката ***. Ало,"интелигентните"-незабавни избори означават реставрация на Мутрата.Интересно ми е-когато бандит заставаше начело на България,къде бяхте"интелигентните",а сега го връщате.Крещите "оставка",а след това? Хубаво е човек да има малко мозък,та дори и в гръбначния стълб.

178

и сега какво?

преди 11 години

До номер 202 и 204: Ок, имаме оставак и какво? Давайте идеи какво да се прави. Давайте предложеняи за ЛИЧНОСТИ! Поименно моля?..май запецнахте а? това не е като фейсбука да си пишете ей така айляк да става! Оставка-лесно, после? Хайде сега помислете пак, или не ви се мисли?

177

Мислете!

преди 11 години

Трябва да се протестира срещу *** решения, докато не бъдат отменени, но не просто да ходим на протест защото е модерно и защото е топло! Още 10 милиона за избори ли искате да платим всички!... и пак да изберем същите малумници! Те трябва да бъдат управлявани, чрез такива протести, докато не разберат, че номерата им няма да минат.Мислете! Не се подвеждайте по провокации от една или друга политическа партия!

176

Пич

преди 11 години

Те точно това искат някой хора да насъскат народа зада мигат да се покрият и да им се размине

175

мнение

преди 11 години

Най-голямата контрабанда беше по времето на тройната коалиция,нямате ли познати митничари от това време ,чудеха се в какво да си вложат парите .

174

Мислете!

преди 11 години

До кърлюкАко съдим по икономическото състояние на страната от последните 10г. при Бочко сме ударили дъното по всички параметри... и най-вече по масово невежество. Но то нали знаете, колкото по простички толкова по-лесно се управляват!

173

DEA

преди 11 години

До АнонименI ako tova e chovek, az ne vyarvam, che shte podade ostavka. Samo ako zapochnat da se mlatyat po ulicite, togava shte se zamisliat, ama pak ne e sigurno.

172

h

преди 11 години

Не се дръжте като роби,горе главите ,неслучайно този конгрес се провежда в София,сценарият е много голям.Обещаното не е като даденото,предното правителство свърши работа каквато социалистите вършат за 20 години.

171

Триф

преди 11 години

Оставка!!!

170

Анонимен

преди 11 години

O С Т А В К А! Другарю ОЛИГАРСКИ,народа НЕ ТЕ иска....Бъди поне за малко ЧОВЕК и си подай оставката! О С Т А В К А на мафиотското правителство!

169

Пич

преди 11 години

Кой има пари този който е крал от народа

168

Пич

преди 11 години

Да ви напиша не ме интересува кой ще е на власт в българия защото не живея там но ме боли когато виждам какво става с хората и държавата

167

какво значение има

преди 11 години

Писна ми от жадни за власт хора.Те водени единствено от желанието си за докопване до тази власт , без дори да изложат пред народа практически приложими идеи ,които биха ни имъкнали от това блато ,съсипаха живота на 3 поколения хора.Те - като визирам всички заедно ,е редно да понесат отговорността,за това което причиниха на хиляди бълари и да имат доблест да се оттеглят доброволно , защото видя се вече че нямат капацитета да УПРАВЛЯВАТ ,както сами наричат това.Дайте шанс на умни и нормални хора!