206

Анонимен

преди 11 години

BAШИТЕ СИМПАТИЗАНКИ ГЕРБЕРСКИ КОЗИ СА НАЙ-ХУБАВИ ГЕРБЕРСКИ ***!!!

205

fifi

преди 11 години

Най-отвратителната и омразна комунистическа ***, която някога се е пръквала. ***, грозна, развратна. Нали си получи поста след скандала с бюлетините, зловоние, гадно. Ха, млъкни малко. Затвори я тази воняща уста. Трижди да сте проклети!

204

коментар

преди 11 години

В смисъл 232,Предпочиташ жени от тип Фидосова,Цачева?Но за извратени типове от ГЕРБ , все пак цената е двойна.Държиш ли на офертата си????.1

203

gunja

преди 11 години

mrasna svinja

202

Purple

преди 11 години

Къде е синята идея, къде е дясното? Да, това е въпрос на който хората не могат да отговорят, а някои знаят... През Велико Народно събрание е "рестартът"! Имунитети, та да не са дипломати, през ден им гледаме простотиите, нарушенията , че даже и престъпления. 1100120 са достатъчни. и стига екипи, секретарки и офиси, държавни жилища и вс. там бонусида се преразгледат!

201

варна

преди 11 години

Комунистите унищожиха България,затова мисля че протестиращите са прави за унищожението на БСП

200

nero43

преди 11 години

ЗАБРАВИХ за призивите на протестиращите аз съм там всеки ден но такива призиви нямаше а ако сте ги чули те идват от внедрените яки момчета и така също платени на Сидеров.нарочно оставихте този ненормалник да прави такива неща защото те са във ваша ползаето ги лозунгите на народа "червени *** ", долу ДПС, оставка,Волен ***, Българийо събуди се.хайде стига вече съчинения.наистина ако Орешарски който премина през какви ли не партийни централи ако е нормален ще си подаде оставката

199

БЪЛГАРИН

преди 11 години

НЕ Е ВЯРНО МАНОЛОВА .ТОВА КОЕТО МУ ГО БЕШЕ ПРОДИКТУВАЛ БОКО ТОВА ИЗРЕЦИТИРА ПРЕЗИДЕНТЧЕТО !

198

nero43

преди 11 години

г-ца Манолова за какви социални мерки говорите ?като увеличите на 310лв от 1юли какво ще постигнете -нищо, като дадете на първолаците малко повече пари какво ще постигнете отново нищо, като намалите цената на тока с 5 процента какво ще постигнете едно нищо на фона на мизерията на народа.аз не съм от бедните но съм на ръба на живуркащите ВАШАТА ПОЛИТИКА Е ПОПУЛИЗАМ

197

крокодила гена

преди 11 години

Тази жена е най-отвратителното нещо в парламента.

196

Анонимен

преди 11 години

Г-жа Манолова вместо да наведе глава и да замълчи поне за няколко дни не спря да се оглежда и да се чуди кой да оплюе! Сега взе оценка на поведението на президента да прави, никакво усещане за срам у тия хора няма, само Стефан Данаилов показа, че иститнския го е срам ! Видяхме ги тяхните подготовки до какво ни докараха- досто добре бяха подготвени за Пеевски.......

195

SKYBET

преди 11 години

tazi si ja biva oshte za opyvane

194

strephen

преди 11 години

До Николай НЯМАЩА ОБЩО С КОМУНИЗМА? ТУК СИ ПРАВ! КОМУНИЗМЪТ Е УТОПИЯ! И ТЕЗИ, КОИТО СА ВЯРВАЛИ В НЕГО ВЕЧЕ ГИ НЯМА! УБИТИ ОТ СВОИТЕ, ОТ ДЪРЖАВНИТЕ РЕЖИМИ ИЛИ ПРОСТО ОТИШЛИ СИ ЗАРАДИ ЕСТЕСТВЕНИЯТ ЦИКЪЛ НА ЖИВОТА! БЕДАТА Е, ЧЕ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО И СЪС СОЦИАЛИЗМА! ТОВА Е СТРАШНОТО! ПАРТИЯ, КОЯТО ДЕ ФАКТО СЕ ПРЕГРЪЩА С ЕДНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПИРОВКА, ИЛИ С ЕДНА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА САМО НА ХАРТИЯ И ОСТАВЯ ЕДИН ПАРАНОИК ДА СИ ИГРАЕ НА ВОЛЯ - НЯМА МЯСТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!! ВЪН! ВЪН! ВЪН!!!!!

193

FILIo

преди 11 години

за Мая Манолова мога да кажа само - - - Т.П.

192

Анонимен

преди 11 години

А ЗА КАКВО,МОЛЯ,ТРЯБВАШЕ ДА Е ПОДГОТВЕН ПРЕЗИДЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА? МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ НОСИ УСМИРИТЕЛНА РИЗА В ЧАНТАТА ИЛИ ДА ВОДИ ЕКИП ОТ ЛЕКАРИ ЗАРАДИ ЛУДИЯ КОЙТО ВИДЯ СРЕЩУ СЕБЕ СИ? Е МНОГО СИ НАГЛА,МАНОЛОВА,МНОГО СИ НАГЛА И ПРОСТИЧКА. ПРЕДИ ГОДИНИ КОРИТАРОВ ТЕ НАПРАВИ ЗА СМЯХ,СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕШ И САМА.

191

соня

преди 11 години

До Николай - и кое и е модерното на лявата партия, че нещо не се сещам. Празнодумци!!! Това владеят идеално - приказки много- казано нищо!!!!

190

Николай

преди 11 години

Не е нормално за нормалните хора, чета каква злоба се излива върху една модерна лява партия,която няма нищо общо с комунизма,пишат "демократи" не търпящи чуждо мнение ,които имат манталитета на върли комунисти.

189

хххххххххх

преди 11 години

ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ В ДЪН ГОРИ ТИЛИЛЕИСКИ,ЧЕ СИ СРАМ ЗА НАЦИЯТА !!

188

Iva Hikova

преди 11 години

Тая Манолова не мога да я трая - начело на НС заедно с оня човек с пернишкия диалект, за чудо и приказ са просто. Тая същата има за задача и да бистри новия ИК! КСНС го съсипа Волен, ама си личеше, че и нейния благодетел Станишев е доволен от развръзката. Наивника Плевнелиев пък вместо кратко точно и ясно да пореже атакиста с това какво има, няма и пр, реши да вика охраната, да се позовава на параграфи и пр., което говори че е гузен и то доста. Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли.

187

иван

преди 11 години

Другарко Манолова нямате ли срам? Наглостта Ви е безкрайна, омръзна ни от празнодумието Ви!! Никой не иска да вижда и чува Вас и Вашата партия. 23 години видяхме докъде ни докарахте!! Луканов, Попов, Беров, Виденов, Симеончо,Станишев, Първанов, Доган, който е неразделна част от сценариите Ви. Търпението е изчерпано, никой не вярва на лъжите Ви!