682

Анонимен

преди 11 години

Den4ev golqm tupak si ...

681

БАМ БАМ

преди 11 години

Народа дава властта и народа я взима вие нямате достойнство и морал щом позволихте на човека в сянка ДОГАН посредством вас да се гаври с Българския народ

680

Анонимен

преди 11 години

gerberi,iskam record po minusi. Za Bojko napreeed

679

Анонимен

преди 11 години

ABE , TI KOI SI 4E DA RESHAVASH KOI DA E NA VLAST, NARODA IMA DYMATA VAS 6E VI IZMETE NARODA , NE VI ISKA NIKOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

678

Анонимен

преди 11 години

Че кой си ти че да кажеш че ГЕРБ нямали да видят власт ти ли определяш изборните резултати,и не е ли суверена да определя кой да управлява,ама чвно ти си толкова нагъл че започна да определяш съдбата на България,точно тия думи са на човек от комунистическото минало от преди 40 години точно те ни определяха как да живеем и ти сега искаш да ни определяш съдбата.Ама няма да ти се получи сценария имаш лоши сценаристи,а пък най големите сценаристи народа ти казаха че не ставаш за нищо.

677

Анонимен

преди 11 години

nikoga ne sym bil cherven,no gi predpochitam pred mutrite.BSP i GERB zaedno kato petno v istoriqta

676

xxx

преди 11 години

shtom taka kazvash!

675

Анонимен

преди 11 години

Аве очилат ***,хората искат нови избори по нови правила защото хората са излъгани от вашите внушения и лъжи,и защото вота им е опурочен.И точно вие взехте власта с лъжи и манипулации,като се вслушвате в народа какво чухте,или се правите на глухи на думата ОСТАВКА.Че точно ти си го призна че ако не беше скандала с бюлетините вие нямаше да управлявате,кой заблуждавате че сигнала беше скалъпен от БСП,ДПС и ТВ 7 начело с Бареков.Толкова ви хвана страх че измислихте тая помия че да управлявате.

674

варна

преди 11 години

не съм от бсп но смятам че трябва да управляват една година.хем ще ги видим как се справят хем да подготвят нов избирателен закон.след това първи честни избори в историята на България.никога повече герберски мутри на власт.това ще е национална катастрофа.трябва да има и задължително гласуване за да преборим *** гласове.така е например в Гърция..

673

Х

преди 11 години

СТАНИШЕВ ЗА БСП Е КАТО ГОРБАЧОВ ЗА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ-ГРОБОКОПАЧ.

672

мама

преди 11 години

Много нагъл, мазен и безочлив! Помниш ли г-н Станишев, когато при вас н спряха европейските пари? А помниш ли, че не сте пъва партия спечелила изборите? И защо сега ни заплашвате с режим на тока, искате да ни подтискате ли? ПРи кой бяхме 3:1 има-няма ток при бсп! И още много други падения... просто сте безсилен пред едн малобройна етническа партия и не знаете как да се справите с нея!

671

Анонимен

преди 11 години

gledam gerberskata gad se e nadignala,skoro ne sa bili tolkova aktivni,ili pak sa potekli parite ili predchuvstvat zavryshtaneto na prostiq si idol.Kak ne im pisna da pishat edna syshta glupost pa hilqda pyti ne znam

670

Анонимен

преди 11 години

За да изберат Станишев за ръководител на ПЕС,смятайте пък другите соцалисти колко не са в час....

669

Инж.Стоян Петров

преди 11 години

Станишев-жаден за власт човек.Решил да води социалистите и той не знае на къде.Недостоен в своята партия,камо ли за страната.?Внимание:Ако вие ,,честни социалисти". смените този човек имате макар и малък шанс да управлявате..Този човек води страната към тотално турцизиране още от времето на тройната коалиция

668

Kristian Paskalev

преди 11 години

Жал ме е за този човечец... толкова неадекватен, абсолютен катарзис! :)

667

ficanaso

преди 11 години

ГЕРБ власт няма да види, зарече се Станишев! Ще види, пръдльо, ще види! Върлите душмани на ГЕРБ, които устроиха метеж през февруари и опит за държавен преврат е деня за размисъл тръбяха, че по-лошо от управлението на Борисов нямало! А то лошото било зад ъгъла!!! Какво са иначе Станишев, Местан, Сидеров и Орешарски в една пробита лодка, без да става дума за българското овчарско куче!!??

666

Анонимен

преди 11 години

БСП няма нищо общо с лявото пространство,нито със социализма.Заблуждават хората ,че са лява партия.Участвали са заедно с ДПС в разграбването на националните богатства.През целия преход от 23 години БСП са управлявали 3200 дена,ДПС 3600 дена.Най много за разрухата на България те са виновни.Разликата между Герб е ,че Борисов бързо сменяше провинилите се,до като БСП и ДПС не изпускат властта.Хората не ги искат и те пак се натискат.Тяхното управление е олигархично.1/2 от милионерите са от ДПС.

665

комунист

преди 11 години

Братя бьлгари,вярвайте в комунизма,това е истината за нормалното сьществуване на световният МИР-КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА ЩЕ СЕ ВьРТИ ДО ПьЛНАТА ПОБЕДА НА КОМУНИЗМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

664

комунист

преди 11 години

КОМУНИСТ таззи дума е отговорност, не всеки заслужава да се нарече като такьв,-това е отговорност пьрво пред себе си,а след това и пред света.

663

Радко

преди 11 години

еи офчари нагли не може да ме капите с 30 лева и една пица. аз се борч България да е добре . Съсипахте ни МАХАИТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕ