57

SKYBET

преди 11 години

kak moje da se izviniava kato malko dete vmesto da si podade ostavkata kato myj

56

Анонимен

преди 11 години

До Бай Онtoi se glasi za evro depotat a ti iska6 da go raskarat za cer geia..stava bapros

55

ami sega

преди 11 години

Протестите трябва да се преместят в по-ранни часове, някъде към обед, за да блокира цяла София. Защото така, кучето си лае, керванът си върви. Онези са нагли и властта няма да я дадат

54

Анонимен

преди 11 години

"БСП единна в подкрепата си за Орешарски"..Имат ли БСП друг избор?! Та нали БСП назначиха това правителство! Ако, правителството на Олигарски падне (което е вън от всякакво съмнение), то и Станишев пада. А, БСП си отива от власта и никога повече не могат да направят същите проценти , както на тези избори. Беше пределно ясно, че БСП манипулираха вота в много градове и с купените *** и бедни хорица успяха да докарат някой и друг процент в повече, което вече няма как да се повтори!

53

Бай Он

преди 11 години

Е - не знам какво Ви е отношението на сърГей Спинишев към идхожднията.Може пък много да сте Му задължени...!За мен тоя си е ПедросехуаленДемек - хем ***, хем лесбийка...

52

Бай Он

преди 11 години

Моля да пожалите на Орешарски Орешките. Жена му ще се сърди!Оставете Го- така икли Инче си е дал дупето на лигарсите.Тия пък докога лиси мислят, че ми правят кефа на ***...Скоро ще се запитат дали да се изнесат в Африка, или в Сибир...То зависи все пак..

51

Tashak

преди 11 години

До АнонименI az ne iskah da ni upravliava GERB... Hodete si vkashti veche che na vsichki im e pisnalo ot vas. Iskate oshte poveche li da potane stranata? Kade biahte vsichkite po vreme na gafovete na Borisov? Pisna mi ot psevdo patrioti. Kato svalite pravitelstvoto kakvo sledva? Pomislete si malko parvo predi da skachete i vikate na glupavite si protesti.

50

Див Селянин

преди 11 години

Те бяха и много единни когато гласуваха за Пеевски, после много единно казаха, че това било голяма грешка.

49

Анонимен

преди 11 години

Искам да се обърна към всички които пишат тук, елате на протеста и преценете какви хора протестират и какви са им мотивите и исканията. Това не са протестите от зимата, породени от мизерия! Протеста е от морална гледна точка! В момента ни управляват шайка безочливи марионетки на олигархията. Галупост след глупост, наглост и простотия всеки ден! Аз не искам да ме управляват такива. А вие?

48

един човек

преди 11 години

Ангел Найденов???***,соцпумияр и нагадач!Ангеле,кой му пука за тва кво мислите вътре в *** ви,жалка и продажна партия бе?ДПС ви обладава *** както си пожелае,пумияри червени,на фесовете ни продадохте пак.Въже за вас,мръсни поп кръстьовци.

47

ognyanz

преди 11 години

До "БЪЛГАРСКА НАЦИЯ": Пий една ракия за да ти олекне. А утре върви да се молиш на бат' си Бойко да дойде пак на власт. Тогава ще има да чакаш по-ниска цена на тока, замразяване на годините за пенсиониране или по-добро здравеопазване. Мисля че твоя случай е по-скоро от компетенцията на психиатрите.

46

anonimen

преди 11 години

prav e donyakade ismail,zasto mrazim turcite,za kakvo sa vinovni te

45

anonimen

преди 11 години

naistina sa lumpeni vsi4ki protestirasti,ne znayat kakvo ni o4kva,kriza,inflaciya ,bednotiya i mutrizaciya

44

555

преди 11 години

всички комунисти вън от БЪЛГАРИЯ , закриване на етническата партия Д.П.С. И ДО ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!!!

43

джон ленън

преди 11 години

и ние сме единни отивайте си и повече никога не се връщайте,вземете каквото сте присвоили за 70 години робство и се махайте,всички,не ви искам парите мразя си ви безплатно

42

denim58

преди 11 години

Ето една информация за офшорка: ТВ7 е собственост на офшорката КРАУН МЕДИЯ (КИПЪР) ЛИМИТИД, Чуждестранно юридическо лице, Идентификация 239541, държава: КИПЪР Кой стои зад тази офшорка? Нека Баничката разследва и да каже колко данъци не са платени в Българ

41

Анонимен

преди 11 години

Ako sa muje: Smqna na izborniq kodeks i sled tova ostavka.Ako ne, pak shte gi svalim i izvednuj i za 10% shte si mechtaqt.

40

Анонимен

преди 11 години

Добряк,известни са ми и си давам сметка за доста повече неща, отколкото мислите. Не е необходимо да ме поучавате. Благодаря.

39

Анонимен

преди 11 години

До _IsmaiL_Пий си редовно хапчетата пич

38

Добряк

преди 11 години

До 40 - "много добър финансист, от какъвто страната има нужда в момента" Орешарски не е министър на финансите, а Министър Председател. Което е драматично по-различно. Не знам дали ви е известно, че във функциите на господин Орешарски в момента има много по-широки права и задължения, отколкото само на министъра на финансите. Видяхме назначенията му. Което доказва "компетентността" му. Благодаря.