53

ГЕОРГИ

преди 11 години

ВИЕ ОТКАЧЕНИ ЛИ СТЕ? АТАКА СТОЯТ ЕДИНСТВЕНО ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА СИ НА "ВРАБЧА" КАКВА ОПЕРА, КАКВИ ПРОТЕСТИ И ТН.

52

Анонимен

преди 11 години

Малее, тези химици каква ли киселина пикаят? Скоро може да опада мазилката.

51

Анонимен

преди 11 години

Много се надявам в най-скоро време тоя *** да го смелят от бой! А после за десерт да го ш*бат!

50

Анонимен

преди 11 години

Волене, вдигай доходите, 1000 лв. мин. заплата, 500 лв. мин. пенсия, връщай златото в Български ръце, махай монополите, стига с тези циркове, не сме 2012 година. Действай.

49

nero43

преди 11 години

водачът им е луд за връзване а те самите са лица които избиват комплекс за малоценност

48

Волен Продажник

преди 11 години

Подигравайте се и хулете Волен, ама вие нямате 10 млн. лева, които ДПС са ви дали, нали?!;)

47

Анонимен

преди 11 години

След изборите Волен ще подсмърча като гладен пес и ще си дрънка глупостите само в неговата кабеларчица пред 5 човека. Вече и неговите хора не го искат. Това е типичен пример на давещ се човек в собствените си фекалии!!

46

tih velikan 681

преди 11 години

EI,IZMISLENI NACIONALISTI ZA NISHTO NE STAVATE!DA UTOCHNYA HORATA NA BOLNIA TUP PO TUP NAI TUP MOZUK VOLEN SIDEROV!!!!!!KAK MOJETE DA SE PORUGAVATE S BULGARSKATA KULTURA?????????TURSKA OPERA LI ISKATE?????IDETE V POKOITE NA DOGAN I SI VZEMETE TOLETNA HARTIA DA VI PRIZNAYA ZA NACIONALISTI,INAK STE PROSTO ZABLUDENI OVCE NA DOGAN S PISKYULI....PRODAJNICI

45

Г.О.

преди 11 години

Защо полицията не взима мерки?

44

yurush

преди 11 години

НАС КУЛТУРАТА НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА К'ВИ АРТИСТИ СА ТИЯ БЕ, ХИЧ НЕ МОГАТ ДА СЕ МЕРЯТ С НАС НАРОДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ АРТИСТ

43

PATOSHIK

преди 11 години

ТЕЗИ ПЪК ОТ АТАКА КВО СКАЧАТ и КВО ИСКАТНИТО ЩЕ МИНАВАМЕ ОТ ТАМ НИТО ЩЕ ГИ "АПЛОДИРАМЕ"иначе тук да се разпишаАТАКА НЕ ТАКАА ТАКА ***

42

martin.strong.96

преди 11 години

Животните на СубСидеров маркираха територията пред Националната светиня - Софийската Опера и поругаха едно от най-светлите места в България! Как ли се чувстват Райна Кабаиванска, Пендачанска и останалите оперни величия? Тези *** поругаха паметта на Гяуров, Борис Христов и всички титани на българската и световна Опера.......Всички коментари бледнеят пред това кощунство на озверелите фашизоиди и криминогени!

41

Анонимен

преди 11 години

Стига и вие с тия пикльовци- в буквалния и преносен смисъл! Волен 1000- лв.заплата ни направи,500 лв пенсия взимат пенсионерите-а вие-опикали операта.ААА,ми тия високи заплати изискват жертви,ко толкова от едно опикаване!? Той Волен се ***,посра и одриска-нищо не казахте-сега заради едно пикаене.Я дайте малко по мъжката!

40

До 36

преди 11 години

Ми не не пречим. Протестите почват точно за това от 18:30! Защото хората които са там са били на работа преди това. И да болният човек Сидеров ПАК затваря половината София за да се пази ... от кой никой не знае, защото шествието вече втора вечер не минава от там. И да ако не се промени нищо, ще си тръгнем, младите, можещите и интелигентните хора. И да ще останете само такива, като болният човек Волен да се заграждате с жандармерия, комунисти и ДПСари. *** на вас ще си ви харесва, щом сега даже.

39

Анонимен

преди 11 години

Това момче от снимка 5 да си подари тениската на Волен!!!!!!!!!

38

spoiler alert

преди 11 години

Може ли да се очаква нещо друго от хора, които подкрепят един психично волен човек след всичко, което дроби ден след ден?

37

:(

преди 11 години

За жалост аз гласувах за Волен, сега ме е срам. Няма ги вече идеите, няма я вече борбата. Харесваха ми по-националистическите планове, но всичко това вече не съществува. Волен ни предаде! Симпатизирах на едничката кауза - и след 50 години съседите ми да говорят български и в училищата ни да се преподавава единсвтено на български. Не мога да повярвам , че Волен прегърна братски ДПС и предаде толкова много привърженици. Онези по снимките не ги гледайте - на тях им се плаща.АТАКА беше,но уви свърши

36

aardwolf

преди 11 години

Еничаря Караибрахим Сидероглу Ага и неговата *** ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА! Национални предатели! Родоотстъпници!

35

Анонимен

преди 11 години

"Ами защо полицията, вместо да ги изпоприбере всичката тая *** /не повече от 50-ина мерзки човечета/ "Не си прав в бройката, около 10 000 са за прибиране.

34

Анонимен

преди 11 години

"Привърженици на Атака обсаждат сградата"Виж ти изненада. А мирните митингуващи блокират кръстовищата, обаче не пречат на работещите да се приберат след работа, даже напротив те градят. Накрая явно мотото на протеста ще стaне танцувай с МВФ, а тогава танцуващите по площадите ще отидат да живеят в странство, нали са млади и интелигентни. Да му мислят тези които ще останат.