179

Анонимен

преди 10 години

МВР е пълно с организирани престъпници и мафиоти на Цветанов

178

dani2473

преди 10 години

bravo na MVRBalgari sa tova ne zadkulisni marionetkiDano i drugi gi posledvat i razberat, 4e Bulgaria e balgarite ne na polititziteSTRAHOTNO, DOSTOINO I PRAVILNO IZIAVLENIEBADETE GORDOSTTA NA BULGARIA MOM4ETAPOKAJETE KOI SA PODLIZURKOVTZITEDANO I SADIITE I ADVOKATITE VI POSLEDVAT RPIMERATOGAVA 6TE IMA POVE4E NADEJDA

177

а

преди 10 години

Браво !

176

Анонимен

преди 10 години

Ами добре ,как да ги арестуваме, като по закон имат имуните. Вие кажете? Адвокатите трябва да натиснете, че се продават за пари и вадят престъпниците от съда. Натиснете е прокурорите и съдиите ,че от тях зависи. Ние ги ловиме ,а те ги пускат.

175

имунобор

преди 10 години

До MDПравилата наистина не са за всички. Волен Сидеров блъска полицай и разправя, че полицията нямала право да го докосва, защото имал имунитет. Искам да попитам, ако банда депутати изнасили жена от охраната на парламента, после могат ли да я осъдят за това, че ги е докосвала, докато са го правили.Така, че г-н Сидеров, няма защо да се оплаква от полицията, тя не му е нужна, него имунитетът го пази.

174

Луд Гидия

преди 10 години

МВРейци, спазете закона: мястото на всички психически лабилни хора, па били те и депутати, е в психиатрията. Водете ги да се лекуват принудително, както гласи законът, понеже са опасни за обществото.

173

WhenYou

преди 10 години

Българската полиция - Достойна за уважение! Волен ги направи на маймуни - това ли заслужават тези мъже - да пазят Болен, който сами си го прости! Да се засрами тази *** и да се омита от страната! Стана по-противен и от Местан!

172

Анонимен

преди 10 години

Разберете, че ако не сме ние, ще стане гражданска война. Не вярвам някой здравомислещ да желае това. Просто тези наглеци трябва да си отидат ,за да се работи нормално.

171

аз

преди 10 години

има изход- и те да обявят стачка. така няма да се налага да вършат нищо против волята си. наистина е отвратително политиците да ги използват сякаш са им частна собственост.

170

Анонимен

преди 10 години

MD--какъв Бойко борисов говориш ве. Кой да пазя, тези *** олигарсите ли .Които имат пари, а аз се чудя как да изхраня семейството си ли? Стига сте плюли полицаите .

169

varg

преди 10 години

Извикайте Веселин Маринов той ще пази редът и закона.

168

форест

преди 10 години

Преведете това писмо на турски и го пратете на техните медии и наи вече на Таиип Ердоган . Иначе ние си знаехме че сте със нас.

167

MD

преди 10 години

Кои точно МВР - ци? Насъскваните от Цветанов ли? Те са ясни! Ако няма да има правила - за всички да няма. Докато са в униформи - да си гледат работата!!!

166

SKYBET

преди 10 години

tozi bolen liderov zashto policita ne u udaru edna plaka v glavata , tozi 4ovek predade ciala nacia , gavri se jurnalisti s pilicai s grajdani , kakvo kato e deputat tova ozna4ava li 4e vsi4ko mu e pozvoleno?

165

Реалист

преди 10 години

До Иванов-146......Много по- добре щеше да бъде ако Б.Борисов е на власт , а не ТЕЗИ които са в момента . Това не е никакво правителство !!! Но те имат голяма омраза и още по-голям страх от Б. Борисав и защо ли ??? На всички интелигентни хора им е съвсем ясно поради какви причини ...

164

висок

преди 10 години

Мили полицаи, респектиран съм от вашата професия. Следващия път когато Болен насъсква и дразни околните, отидете за 10 минути до тоалетната. Достатъчно е друг път да не го прави.

163

PD

преди 10 години

До МД:Всъщност проблема не е само до законова рамка на професията. Просто си Човек с главно Ч. Не се сдържах, но нека има повече Човеци. Това трябва да бъде признато. Благодаря ти, че те има Човеко.

162

msl

преди 10 години

и да добавим че Волен Сидеров е наркоман, разширените му зеници и поведение на препило 3 годишно дете издават че взима амфетамини или кокаинкак да го пазят като той плаща на безделни скинари да върлуват с него, по всяко време може да се нахвърли на полицайте

161

До Анонимен 138

преди 10 години

До Анонимен да си видял осъден полицай и лекар, при толкоз протести против тях.как да изчистиш тези структури както още при формирането на тези структурни индивиди мисълта им е в парите.ти си викай не ми пречиш то всичко е решено.

160

МД

преди 10 години

Какви са тия лигавщини - тия не искали да охраняват, ония не щели да охраняват! А аз мога ли от утре да спра да лекувам, ония, които не ме кефят или да евтаназирам онези, които може и да не оживеят? НЕ МОГА, защото имам морал и законова рамка на професията си. Полицаите да си спазват закона и да не се обясняват какво искат и какво не! Получават пари от нашите данъци и следва да си изпълняват задълженията, иначе да си подават оставките и да си гледат гражданските позиции!Не и докато са с униформи