17

Big Bad Wolf

преди 11 години

до Буревестников2020 година в Германия полицаи спират кола за проверка, единия разглежда шофьорската книжка и се смее - Виж Мустафа тоя какво смешно име има - Мюлер.

16

JustTom

преди 11 години

Нямам намерение да се оттегля"Що за безочие... Още с назначението си недовлството на хората ескалира, но кучето не иска да пусне кокала... Как нямате и грам морал в тези кратуни...

15

Анонимен

преди 11 години

Tozi 4ovek iska da ni kaje 4e dal parite i si kupil mestoto v politikata

14

Буревестников

преди 11 години

....Някой да е чул за Германско ДПС?!?! Май не , а?!?! Дори "германския футболен национал" Йозилчо ;) стои мирно и пеейки химна се води "ариец" :) ;) :) Адски ме съмнява и някой ден да чуя "новината",че губернатора да кажем на област Бавария или кмета на Мюнхен се казва Мустафа... или пък Ахмед... или е представител на фесовете в Германия! ;) Но Германците са си германци.... а нашите ръководни кадри винаги са били абсолютни Бай *** - продажни предатели! Говоря за последните 23 години само!!

13

Мистър Х

преди 11 години

трябват нови правила за изобр на депутатити, областни управители, прокурори, както и за ясин правила за медийния пазар....

12

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Нека ДПС си спечелят 100 места в Парламента и да назначават областни управители . Те искат с 30 човека да контролират държавата Не става то така , другарю Местан Срам за Станишев ,че заради личните си амбиции ни продава Но всички знаем ,каква е съдбата на предателите Господин Станишев ,вече има приготвен куршум за вас !!!

11

Der

преди 11 години

До ТрифТрети са, но си имат някаква квота за гласовете които са получили.Друг е въпроса че и ГЕРБ иска да се включи с обастни, но това няма как да стане след практиката която въведоха последните 4г., т.е. те сами си управляваха. Затова и сега никъде ги няма и те решиха да протестират.

10

Ние не сме избирали

преди 11 години

ДПС.ДПС НИ ГО "НАТРИСАТ" ТУРЦИТЕ ОТ ТУРЦИЯ- НЕ Е ЧЕСТНО. НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРОЦЕНТ ГЛАСУВАЩИ БЪЛГАРИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ.ФАКТ.

9

pimko

преди 11 години

С физиономия на *** и криминално минало пътят е само един НАВЪН

8

Триф

преди 11 години

ДПС са трета политическа сила! Какви избори са спечелили! Не ставай смешен!

7

Буревестников

преди 11 години

ДПС направо си пробват докъде може да стигне наглостта им.... и доколко е търпелив Българският народ, ако питате мен! И колкото повече Български политици - национални предатели им отпускат "аванта".... толкова повече турчеляците захапват все по голяма част от ръката! :( В много Европейски страни има фесове... но толкова нагли като тук - НЯМА НИКЪДЕ! Да дадем пример - Германия... Там сигурно има турчеляци колкото цялата ни Майка България... Обаче... ПО НИСКИ ОТ ТРЕВАТА И ДОСТА МЪЛЧАЛИВИ , НАЛИ?;)

6

Der

преди 11 години

Човекът не е от ДПС, обаче проблемът е че не е и от ГЕРБ, затова всички предичшни гербисти са наскачали за да си защитят местата.Иначе, ако ДПС са си спечелили изборите няма нищо лошо да имат хора в управлението. Нали затова имаме избори на които избираме кой да ни управлява.

5

mirorim

преди 11 години

Няма да се оттегля я, иска да работи за хората, за Пловдив, за Турция! Оставил си е бизнесите и ще работи за скромната държавна заплатка. Хвалла на такива турци! Опс, българи...

4

Мистър Х

преди 11 години

орешарски веднага изтеглай областните, на ДПС от райони в които ДПс няма влияние.

3

бат Пенчо

преди 11 години

Нито един от ДПС не бива да остава в управлението на страната. Ако искат да управляват да им се дадат градските *** да ги управляват и почистват тях.

2

бат Пенчо

преди 11 години

Ами тогава ще те оттеглят хората. Ако искаш да си изядеш боя някъде. Не се оттегляй.

1

Анонимен

преди 11 години

Оставка