60

Българин

преди 11 години

Ще се намери ли най-после един честен журналист,който да изрече гласно това,което хиляди хора заявяват с присъствието си по улиците на България!!! Че не може с едни мутри и престъпници да се воюва с други мутри и престъпници! Че мутренската групировка ГЕРБ не може да бъде алтернатива на мутренската коалиция БСП-ДПС! Докато този фаст не се осъзнае от критична маса българи няма да се оправим и да тръгнем напред.!!!

59

гей,бей,злодей

преди 11 години

Управляват три партии , каквито по белия свят се обявяват извън закона. В новата Конституция трябва да се помисли над това. Самия Елцин ги забрани , а ние си ги дундуркаме като бебенца и те цоцат ли цоцат !

58

гражданка

преди 11 години

местан Е ТОЗИ КОЙТО НАГНЕТЯВА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР НАЙ РЕДОВНО.

57

аз

преди 11 години

Бюрхан Абазов, който е брат на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, е назначен за заместник министър на земеделието. Той беше на същия пост по време на тройната коалиция. Като зам.-министър по време на тройната коалиция Абазов отговаряше за ресора "Структурна политика, поземлени отношения, хидромелиорации и поливно земеделие. През 2008 г. РЗС поиска оставката на Абазов заради крупни злоупотреби

56

Анонимен

преди 11 години

Нагъл ***! Цяла България ври,а той щял да връща Пеевски отново за депутат.Огромна зависимост,огромно безочие! Алчни и безскруполни старчета,идва краят ви!

55

За нови избори

преди 11 години

Г-н Местан, ние домати с колците не ядем! Смятам, че много подценявате народа. Българите няма да позволят малцинствена партия да прокарва про-турска и про-арабска политика, особено в Пиринския край. Не мислете, че ще успеете да възобновите турското статукво, макар и под "по-цивилизована" форма. България е Православна държава. Ако в Турция стане примиер православен, сигурна съм че ще настане война! Не си играйте с търпението на народа, г-н Метсан защото твърде много изстрада от такива като Вас.

54

Ботев/Левски

преди 11 години

Докога турчин ще беснее над бащино огнище. Има ли в българската история по-голяма наглост от тази на ДПС и БСП? Има ли?

53

бат Пенчо

преди 11 години

Трябва да му помогнем да вземе правилното решение и заедно с Доган да се самозапали пред парламента.

52

Аман !

преди 11 години

Това с подкрепата върви само пред неграмотниците. Като подкрепяш само , защо имаш министри, зам. министри и областни ? Участваш във властта не 50 на 50 а направо на 100 %.Дърт козел без рога и с очила !!

51

izroda

преди 11 години

samo taka LUTVI nie sme steb neka dase izbiqt edin drug tiq na ulicata iskame grajdanska voyna nese tarpi toq glad

50

бат Пенчо

преди 11 години

Не бе хора. Как не разбрахте. Орешарски е бушон, който да изгори. За това и СтаниШеф не стана премиер ами сложи Орешарски. БСП и ДПС не управляват. Те просто подкрепят правителството и са му дарили някой и друг министър да работи за него. За това после няма да носят никаква отговорност, когато нещата се осерат тотално.

49

Иван

преди 11 години

ДПС е създадена от агенти на Държавна сигурност. Това е факт. Както е факт, че през изминалите 23 години ДПС винаги е на власт я осребрява по най-безскруполен начин. Дано обикновените турци, които гласуват като овце, най-после да разберат, че Доган, Местан, Етем и сие не заслужават доверие. Това са хората, които са били на страната на комунистите, когато са им сменявали имената, когато са ги малтретирали, когато са ги изселвали.

48

Анонимен

преди 11 години

Днес по БТВ Данчо Цонев(ментата) каза друго.Каза че управляват ,носят отговорност за това управление и за това налагат свои хора.......

47

аз

преди 11 години

ДА, ДПС И БСП НЕ УПРАВЛЯВАТ,УПРАВЛЯВА КОЗЕЛА ОТ САРАИТЕ-ДОГАН

46

mit

преди 11 години

Намаза се с медец и сега чака да го оближем.Опитвате се да обсебите управлението като насаждате омраза между хората - насаждате мутри а после викате "не бях аз" за да оберат други пешкира. ЦЯЛОТО управление на ДПС сте финансирани от престъпни фирми и организации и мястото ви не е в управлението на тази държава а в затвора! Лъжете всички и най-вече собствените си избиратели като бълбукате на турски по предизборните кампании а в същото време слугувате на руската мафия. Лицемери скапани!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Mestane, ako samo go podkrepiahte, za6to iskate ministri i oblastni upraviteli. Ili vsi4ko si ima zena? Blastoljubzi, vie 6te dokarate stranata do etni4eski konflikt s maniata si.

44

бай Генчо

преди 11 години

Няколко министри, един куп зам.министри, областни управители от ДПС. А казвате, че не сте в управлението?Това е вица на годината?:)))И да обесня, не коментирам редно ли е или не. Коментирам просто самото изказване..Една голяма лъжа!!!Местан има дарба за оратор, това е безпорен факт, смешното е обаче че често зад красивия изказ и купешки думи (не знам как го разбират в Делиормана дори и на турски) се крие празнословие, а често и откровени лъжи. Политическата каста в България искрено ме забавлява.

43

kатя

преди 11 години

вън от страната!Отивай в Турция!!!

42

аз 123

преди 11 години

"не била и в коалиция с БСП" -*** козел,ти на какъв се правиш бе,я ела го кажи пак сред тълпата.....НАГЛЕЦ-ЛЪЖЕЦ

41

Анонимен

преди 11 години

Всички са просто неадекватни и съсела и този и болния и пионката олигарски, просто всички. Това е показателно, че вървим в правилна посока и не трябва да се спира с протестите. Очаквам ви и довечера!