308

val 789

преди 11 години

Сложиха ви фесовете още 1990 година с регистрацията на ДПС-тогава не ревахте"патриоти"!!!Имаше коалиция СДС-ДПС-тогава не ревахте"патриоти!!!! Имаше коалиция-тристранка с ДПС-тогава не ревахте"патриоти!!!! Казаха ви Бойко и ГЕРБ "Дръж"-сега ревете"патриоти"!!!!След 24 години ви дотежа ФЕСА,но не защото ви говореше Сидеров и АТАКА за това с години,а защото"бащицата на народа"Бойко така каза!!!!!

307

Злопаметна

преди 11 години

youtube/watch?v=I9v7DrNsUEc"Вие сте лъжци" - как се дере като настъпана кокошка. А га бе редакор в Демокрация и Монитор и пресаташе на Овергаз свързана с престъпната Мултигруп. Тогава като яде кифтете не рива и не беше крадец и лъжец, а? Ще ми говори за морал и крадене човек, който нямаше смелост да влезе да си вземе изпита заради медиен интерес. Пфу бре, ни политик ни мъж не си с твоите малко останали покрай теб неандерталци.

306

Дядо

преди 11 години

Поп Кръстю предаде. ЛЕВСКИ , ти предаде БЪЛГАРИЯ, махай се *** долен нищо че си Болен. НЯМА ДА ВЛЕЗЕШ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ

305

КОСИБОСИ

преди 11 години

На Сидеров такъв дебел са му натряскали отзад, че чак са му прекъснали връзките на главния мозък.

304

Анонимен

преди 11 години

На този етап, ако намерите един нормален политик, тогава плюйте по Сидеров. В противен случай сте жалки лицемери, носещи се по течението. Съветвах Ви да сте разумни, ама като чавка Ви е изпила акъла, ваша си работа, нямате право да се сърдите на никой, а ставате дори съучастници в дестабилизация на страната. Ако искате съвет от мен - изисквайте, изисквайте и пак изисквайте, но не сваляйте правителството, защото сега, в момента никое по-свястно не е налице.

303

Анонимен

преди 11 години

Волен е история. Да взима каквото може сега, повече няма да влезе в парламента. На всички им стана ясно какъв фалшив патриот е, щом с неговия глас турците ни управляват. Заслужи си място в историята до това на "царя".

302

П.Петров

преди 11 години

Тази политическа *** единственото добро, което може да направи на България е да се самоубие !

301

ник

преди 11 години

Поне съм образован, за да ти разчета шльоковицата на която си писал!И ако си мислиш,че така се правиш на европеец -невървиш! А една две книги са прочели заедно Б и Ц!

300

Анонимен

преди 11 години

чалмата ага,чалмата си забравил да сложиш!!!ИЗВИНИ СЕ БЕ!!!

299

54439niki

преди 11 години

volene maxay se ne drazni xorata

298

!!!

преди 11 години

За какво да ви се извинява бе! За това, че преди 8 години като се появи Атака в парламента беше единствената партия която казваше, че не може да има противоконституционни партии. Тогава го наричаха фашист, ксенофоб и какво ли не - насаждал омраза. А сега виждам как сводобно всички викат долу ДПС. Как така стана тач промяна? Защо не протестирахте по време на тройната коалиция? Едва сега се сетихте, като дойде яйцето до ***.

297

аз

преди 11 години

Бил прочел много книги,ами да вземе да си избърше н*ния *** с някоя от тях.

296

HristoR

преди 11 години

Къде му е феса на тоя национален предател?!?!

295

КИКИ

преди 11 години

тези с белите престилки ,защо не си вършат работата?

294

Анонимен

преди 11 години

До никZa broqt na knigite moje I da si prav ......ama kniga-dve kakto I da go gledash kakto I da gi dyv4ish sa si kniga ili dve !!! Ti ostavi Bolen , toi si e oplel koshni4kata blagadarenie na takiva kato teb , ami vzemi I vij ti kak da se obrazovash. Kato na4alo vzemi pre4eti nqkoq druga knijka , mnogo lesno ste zadminesh idola si , stiga 4isloto da e po-golqmo ot 2.

293

rock

преди 11 години

Абе, Болене... що не излезе в 3 и половина по нощите, когато хептен няма никой от протестиращите хора!? Тогава щеше да се срещнеш само с проститутките и да се целувате, щото сте си колеги!!!

292

Az..

преди 11 години

До Анонимен326КОЙ ЩЕ МАЧКА ВОЛЕН ОСВЕН 5 ЧОВЕКА ОСТАНАЛИ СЛЕД ПРОТЕСТ НА 20 000. ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ АКО НЕ СИ ЧУВАЛ!!! ВОЛЕН ВЗЕ ПАРАТА И СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛИЖЕ ***, А ВИЕ ДЕТО ГО ИЗБРАХТЕ......

291

Анонимен

преди 11 години

Чудно ми е как още намира подръжници тоя ***,в сайта тук са двама трима има и още вероятно.

290

Гражданин

преди 11 години

Срамувам се от гласуващите за Волен и Атака . Какво още ви трябва да видите за да се убедите в политическата проституция на вожда Ви.

289

ПРОФЕСОР СТАНИЛОВ

преди 11 години

СРАМ МЕ Е ОТ ВАС АТАКА