602

ivanovbg

преди 11 години

***, а не народ сме ние!Засрамете се бе, една малка част от народа излиза да протестира, за по-добро бъдеще и ние вместо да ги подкрепим, ние ги оплюваме! Как не ви е срам бе? За разлика от нас, тези хора се опитват да постигнат нещо...

601

KIRO

преди 11 години

До слонаСМЕНИ СИ ПАМПЕРСА СЛОНЧЕ

600

Анонимен

преди 11 години

Дека е Караибрахим Сидерчук Ага?

599

слона

преди 11 години

Писна ни от хора, които правят бизнес а не политика. Искаме хора, които да работят за доброто на България.Няма да се предаваме, утре пак сме там! Силни сме!

598

Анонимен

преди 11 години

A...! KАКВО СТАНА С НДСВ.?!!...КАДЕ СЕ РАЗПИЛЯ ТАКА БЕЗСЛАВНО ТАЗИ ПАРТИЯ??!!..НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ПАК ЦАРЯ ДА ДОЙДЕ,ЗА ИМА НЕМА 800 ДНИ!!??

597

Анонимен

преди 11 години

Няма го вече Симеон Дянков да ви пълни гушките скъпи държавни, протестиращи служители. Колкото и да протестирате няма да се върне. Разбирам ви че тъжите за ,80 процента върху заплатата месечно, но авантата свърши.

596

варна

преди 11 години

Орешарски трябва да обяви тази пасмина за терористи и да ги разгони със полиция и армия.Трябва ред и всеки да си гледа работата.Опитите на б.б,ц.ц и пашата няма да минат,най-много да ги вкарат в затвора.

595

3212333

преди 11 години

До АТАКА-ПОБЕДАЕто нещо, което куца в българия - здравеопазването. Ако функционираше, този заедно с вождовете си вече щяха да са с усмирителни ризи. Или храна за подземните насекоми...

594

АТАКА-ПОБЕДА

преди 11 години

всички които пишете срещу Волен,и Атака мога да ви кажа само,че Волен единствения който има няква идея какво да прави ако е на Власт. Така че-- извини са бе!!! Веднага!

593

2013

преди 11 години

И с кои по-точно граждани мисли да се среща? Аз съм трети ден на протестите, и така като гледам хората там са доста разнородна група. Не виждам някакви изявени лидери, и всичко ми изглежда много спонтанно. С 20-30 000 души няма как да се срещне, има само един изход - оставка!

592

123

преди 11 години

Щели сме да загубим милиони евро европейско финансиране!!! БОЖЕ ГОСПОДИ , ТЕ АКО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ СИ ТРЪГНЕТЕ ЩЕ НИ ДАДАТ ДВОЙНО :)))))))))))))))))

591

Анонимен

преди 11 години

Изчезвай бе ***!!!

590

Анонимен

преди 11 години

Безотговорно спрямо руските интереси в България. Оставка ВЕДНАГА!

589

Анонимен

преди 11 години

Щом взеха да клякат значи има надежда...Просто трябва да разбереме че не сме безгласна буква и да излизаме на улицата по-често,все пак това е нашата родина!!!

588

Зов за помощ

преди 11 години

Като не можем да се самоуправляваме, има 2 милион българи живеещи на вън с различен мироглед от този на всички мутренски политици, които си избираме. От тези 2 милиона биха могли да се намерят 242 (или там колкото са) кадърни кадъра, които нямат роднинска или каквато и да било връзка с нито една партия. Тези хора са завършили университети, на които СУ, УНСС и ТУ може самода им лиже подметките. Тези хора биха ни издърпали от блатото в което тънем 20 и кусур години. Кога ще го прозреете това?

587

ОСТАВКА!

преди 11 години

Баламурник, марш от поста!

586

БГ

преди 11 години

Да им го кажем за пореден път- ОСТАВКА!За Олигарски, бея, гея и злодея!Гьотферен волен АГА, нядявам се утре да си в Пловдив за начлото на мандата на областния от...ДПС.Обичм го този националист!

585

3212333

преди 11 години

До ШопМного ми е интересно защо всички спрягате 23, като са доста повече. Не може да има 3 поколения овце и да очакваш друго. От там произлиза основния проблем. 50 години управление от комплексари-да си направим паметници докато сме на власт още. И с живковщината и цялата безполезна пасмина още наричана български народ. Време е хората да свикнат не само, че не са център на вселената а и че никой няма да реве за тях ако ги няма. С други думи край с комплексарщината всеки да е мениджър и шеф.

584

Анонимен

преди 11 години

Напротив , това е най-отговорното нещо ,което можеш да направиш

583

Шоп

преди 11 години

Кой каквото и да говори България свърши и то не днес а преди 23 години :) и хората свикнаха с протести, Орешарски ке падне, после идва Бойко .. пак протести Бойко ке падне , пак избори и така до край, но Барозу днеска предупреди, стягане иначе излизане от ЕС и яко санкции на България. Лоша работа политическа криза и световна икономическа. Не е на добре народе.