117

Алов

преди 11 години

Не ми е ясно защо не са се включили и други минувачи да я ритат.

116

Анонимен

преди 11 години

не е уважавам като жупналист но това да и се случи говори лошо за нас

115

Анонимен

преди 11 години

До всички , които обичат Бог и другите хора-------------------------------------------------------------------ЧОВЕЦИ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧОВЕЩИНАТА, СМИРЕНИЕТО И ЛЮБОВТА!!!САМО ЧРЕЗ ВЯРА В ХРИСТОС И ВТОРОТО МУ ПРИШЕСТВИЕ ЩЕ СЕ СПАСИМ.Времената са трудни, но всичко това има край и края му се вижда.ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА, ЗАЩОТО ВРЕМЕТО НА ТОЗИ СВЯТ СВЪРШВА.За да заслужат Божиите синове вечен живот, трябва да се отрекат от този живот - който и без това води до погибел.АМИН, ДОЙДИ ГОСПОДИ - ЧАКАМЕ ТЕ!

114

Анонимен

преди 11 години

Аз пък разбрах че е станало бой дкато демонстрирала и била олучена с камак.

113

гост

преди 11 години

е ...и гадния грозофил. те така или иначе лифтингите увисват така, че няма значение

112

образие

преди 11 години

До безобразиемного ви моля помислете преди да говорите глупости, или сте си забравили хапчето

111

Анонимен

преди 11 години

Комунистическата *** показа рогата си !!! Те са царе на атентатите и убийствата !!!

110

БГ рулетка

преди 11 години

Има ли поне един водещ, предаване, телевизия, по която да разясняват от къде произлизат другарите които ни управляват? Надяват се да забравим истината, залъгвайкй ни с евтиния си театър - ГЕРБ, БСП, ДПС...... дрън, дрън!! ДС и "червените кланове" са причината за мизерията в която живеем! Да ги върнем там от където се пръкнаха преди 70 години!!

109

Анонимен

преди 11 години

малко й е :)

108

Култов Дикоf

преди 11 години

Както винаги Дикоf не знае със кой е... По скоро със който плаща със него е :))))Никога няма да забравя култовата му фраза А БЕ ЛИФТИНГ :))))) И на фона на тази му култова фраза днес човечеца искрено се беше притеснил да не се е повредил ЛИФТИНГА ;))))Тя хранилката на Боко и Цоко безцена :)Дикоf ***.ас ***.ас !!!!!!

107

мечо пух

преди 11 години

Важното е, че не са засегнали лифтинга.

106

Смях

преди 11 години

До безобразиеДам прав си това наистина е най елитната ни курналистка....Дам като Курлизич няма друга !!Винаги е коректна със гостите и ако се наложи не им дава думата ФАКТ...Как ще плюят Бойко.Винаги със два независими источника б.р / Бойко, Цветанов / коректна винаги прекъсва гостите когато не говрят правилно :)Култовата и фраза от миналата седмица Бойкоооо Бойкооооо къде си Бойкооооо :)))))Хора, да защитим този звяр Курлизич и да го настаним в зоопарка !!

105

Ариана

преди 11 години

Това беше мечтата на комунистическите ***, да ни докарат турска диктатура и да ни унищожат.

104

боц

преди 11 години

Започна се.Както каза Орешарски, той е способен да се справи с протестиращите!

103

колкото и да плюете

преди 11 години

моето мнение е това -станахме нация от *** и това е лицето на грозната ни деиствителност=========простотията и неграмотноста взимат връх и наи уязвими са журналисти,учители,лекари=а после що образованата част на обществото ни бяга......днес ще е кулезич, утре друг ще е друг неудобен -кво значение има ,ключовата дума е неудобен......после са образованите,,,,после малцинствата,,,,,така навремето е започнала и националсоциалистическата диктатура

102

Анонимен

преди 11 години

До do 84който не ходил на училище веднага му личи, ако гледаш че народа разграбва билла и кауфланд ти нямали да отидеш и да си вземеш, ама какво ли се хабя

101

муспи

преди 11 години

Че това не е българка, защо толкова врява? От снимката ни гледа една хазарска муцуна оживена от хазарска похот, и цяла в *** презрение към бугарите.

100

безобразие

преди 11 години

Най- елитната ни журналистка !!Като Кулезич няма друга.Единствената ,която прави стойностна журналистика .........с интересни въпроси , винаги с два независими източника ,коректно ,без да говори в хор с гостите си ,което е обичайно поведение на повечето водещи! Хора, да защитим и подкрепим Кулезич!!

99

Анонимен

преди 11 години

Виновни са американците!!!!!!!!!!!!!!

98

Смяяяяях!

преди 11 години

Не е нападната и пребита, а паднала и се пребила пияндето й с пиянде! Точно такива синини и отоци получават, падналите по очи от препиване. За информация старите хора ги наричат калдаръм чене!