33

компир без мас

преди 10 години

Айде всички гербаджии на моста, вземете и тиквата и не се връщайте

32

Анонимен

преди 10 години

Моста си е много хубав. Най-красивите метростанций в Европа са на софийското метро. В България всичко е хубаво само "материала" е скапан.

31

Анонимен

преди 10 години

Супер! Още една дестинация за самоубийство след чудесния икономически развой в милата ни,но изстрадала държавица...

30

доАвстралиецаОтСело

преди 10 години

до австралия ....На този мост има КПП- ако искаш 140 да е ограничението , я кажи колко е ограничението в Австралия по магистралите ви.130 км нали, е в България е 140 км това значи ли че трябва да се бием в гърдите колко било ограничението.Стой си в Австралия и се радвай на живота , а не прекарвай часове на ден по българските форуми и сайтове .

29

макето

преди 10 години

ся кат впрегнем кончето и право у влашко да обменим опит с тамошните чобани

28

Анонимен

преди 10 години

До От Австралия(Сидни);По всички големи мостове се кара с 60 В Европа,а тоя е свързващо звевно и има кпп-та,ела по европа и ще видиш над рейн в германия за франция има с 40км.,тъй че не се прави на остроумен..

27

до др. Деян Михайлов

преди 10 години

Я сега погледни уикипедия за магистрала Тракия - започната 1970та, Хемус и тя там но свършва в Правец..., Белене започната преди 30 години , а още е гьол , метрото в София започнато през 70-те и за 25 години бяха построени 5 км.Е такива са всичките неща на другарите.Доколкото си спомняме обещанията трябваше да имаме магистрала от София до Гърция за олимпиадата 2004 година ....Всичката им работа на другарите е такава , обещания големи , но в действителност са две нули 00

26

ИСТИНАТА

преди 10 години

Ако не беше ГЕРБ и Бате бойко,щяхте да видите Дунав мост-2 през крив макарон,нагли червени абдали не ядящи асфалт *** сте най долната ***,като *** затова и първите ви промени са за вашите съмишленици ***,помощи и узаконяване на кофтори.ще ви изметем от България прокълнати комунисти и резани абдали...

25

Българин

преди 10 години

А "лентореза" ще присъства ли на откриването ?

24

Анонимен

преди 10 години

Всеки мислещ човек знае кой има най големи заслуги за откриването на предстоящите обекти.Въпроса е след това какво ще се открива.От доста време се знае , че много от големите проекти се откриват юни , юли 2013 и затова другарите искаха да има предсрочни избори , че иначе точно преди изборите Бойко щеше да реже яко ленти и можеше да спечели повечко гласове.Дунав мост 2 около 800 милиона, завършване на Тракия около 800 милиона, лот от Струма 300 милиона, част от Хемус 200 милиона ....

23

optimist

преди 10 години

Както АМ Тракия така и Дунав мост 2 са факт благодарение на управлението на ГЕРБ. Браво!

22

Деян Михайлов

преди 10 години

Ето ви цитат от wikipedia:""На 24 януари 2007 Народното събрание ратифицира споразумението за изграждане на нов мост над река Дунав. Март 2009 г. Изливат пилоните в неплавателната част на българския участък."Хайде сега ГЕРБерите да отговорят на два въпроса:1. Колко депутати от ГЕРБ гласуваха през 2007 г. за ратифициране на договора?(отговор - 0, през 2007 година ГЕРБ нямаше депутати в НС)2. Кой беше премиер през МАРТ 2009 г.?(Джокер - бате ви Бойко стана премиер през ЮЛИ 2009 г.)

21

Анонимен

преди 10 години

Айде Гацо Бацов ще ходи по мост!

20

Азз

преди 10 години

Браво!Най-после имаме втори мост.Като има мост ще се направят и по-хубави пътища до него.Да, добре би било всичко не е наведнъж, но моста е по-важен.Живея в град където направихо мост на необичайно масто за мен.От тогава, минахи 2 години и сега мога да кажа, че за инфраструктурата около моста се работи здраво.Така ще стате и с това съоръжение.Успех.

19

Истината

преди 10 години

Точно така снимките от 2009 година са само компютърни графики.Нещо подобно на това което правеха строителните предприемачи с апартаментите на зелено.Гледаш някакви снимки с цветя , градини , обзаведени стаи и гледки .... отиваш на място и какво да видиш , празна поляна и някой брокер ти сочи във въздуха и казва ето там сте вие на третия етаж , а то няма още основи изляти.Същата работа е и тази на другарите .. всичко е започнато от тях Тракия от 1970г, метрото 1975г, Белене 1985г и така ......

18

KeepWalking

преди 10 години

За 20 години в България не се построй една магистрала,да не говорим за мост от такива мащаби..най накрая дойде едно правителство по читаво,и те го смъкнаха и с цялата си глупост някой хора избраха БСП,същите тея които докараха до това унизително положение да сме най бедните в Европа и на всичко по последно място....Колко *** трябва да си да мислиш че тея ,които разрушиха държавата ше спомогнат да живееш по добре...Сега орешарски на готово ше пререже лентичката...жалко,много жалко

17

Честито българи

преди 10 години

Eто това е България , вместо да се радвате , че е построено нещо полезно , то се оплюва на макс.Същото бе като се откриваше и многофункционалната зала в София ... яко плюене , но сега всяка седмица има я худ гимнастика , волейбол , концерти и хората е ползват с удоволствие.Така и с моста , мисля че само който е чакал с часове на ферибота , ще оцени новия мост.Има в нета снимки от 2009 година и може да се види , че няма нищо на мястото , а статии описват как са спрени парите от ЕС за него.

16

tanya

преди 10 години

само дето докато ние и румънците не си направим магистрали за този мост, той е леко безсмислен. пътят до Видин е ужасен, предполагам и в Румъния не е по-добре.

15

Анонимен

преди 10 години

Абе *** какво е построил Бойко бе, я изключете телевизора!!! Той ли уреди безвъзмездното финансиране от ЕК а? Той ли убеди румънците, за които мостът е неизгоден да строят? Той ли започна строителството? Заради такива като вас България е на това дередже, че допуснахме бившите ВИС и СИК да ни управляват 4 години!!!!

14

Фен

преди 10 години

А ти Бочко не страдай-хората наистина са жестоки