12

TFTYFGHO

преди 11 години

Как така Чакъра е минирал къщата като майка му е живяла там ,Бойко смърдиш на долен убиец!

11

Мария до 15

преди 11 години

Ти си изключително ***.Аз му писах минуса. Ако го бяха оставили на мира човека щеше да е друго ,но Бойко демонстрира сила да се направи на мъж срещу човек ,дето нямаше къде да бяга.

10

GERBerastin

преди 11 години

До Анонимен 13Не защитаваме престъпнци, но начина по който престъпника чакъра бе ликвидиран, е подход само и единствено на други престъпници, в случая любимата ти тиква!

9

Анонимен

преди 11 години

Който е писал минус на номер 13 , трябва да има психически отклонения. От кога живота на един престъпник е по ценен от живота на български полицай?

8

Анонимен

преди 11 години

Много сте жалки, защитавате един престъпник, ами ако беше убил полицай.

7

987656677

преди 11 години

Съд и затвор за мутрата Тиква това е решението друго няма!

6

Базилио

преди 11 години

Еее, добре, добре. Чакъра е бил въоръжен с автомат, стрелял е срещу полицаите, това го признават и роднините му дори, с перце ли трябваше да го галят. Ба ти и смешките. А няма ли да възобновят и случая с убийството на Никифор I.

5

Калина

преди 11 години

Плоскостта, в която разсъждават някои тук е много плоска. В жалката си омраза към Борисов и на фона на гротесната снимка, излъчваюа безкрайна жал, забравят кой е Чакъра и колко семейства е разплакал самия той. Чакъра е престъпник, Все пак да не го изкарваме паднал за свободата!

4

Алов

преди 11 години

Сега как е тръгнал да събира по 50 хиляди от другите ,е редно на Штрудела да му вземат от джобчето парите за Страсбург, а не да си клати всяка вечер семките в кратуната по телевизиите.

3

Анонимен

преди 11 години

Който е наредил да се убие човека, нека той да плати обещетението.

2

Анонимен

преди 11 години

Справедливост за Чакъра! Убит от мутрата Буклуйко Борисофф

1

буффер

преди 11 години

помним, животното борисов се изкефи да стреля по барикадиралия се ***, много обича да си играе той борисовия на стражари и апаши. както и да сменя отборите. мутра от сик и генерал. браво, ***.