266

Анонимен

преди 11 години

Леле леле. Няма спасение от този.Кошмара на народа

265

Анонимен

преди 11 години

Като си представя, че всички коментари с/у ББ са написани от някакви си 50 човека, представители на младежките организации на БСП, ДПС и Атака, и няколко бездетни кукувци от Шоуто на Слави и ТВ7 - хора как сварвате и КОГА спите?

264

kms_07

преди 11 години

Боко Тиквата може и да стане отново премиер, или в някаква друга, паралелна Вселена, или тука, в некоя лудница! Лилето ще го посещава, ще му носи сладкиши и портокали и срещу съответен рушвет за санитаря, ще се усамотяват за половин час в некоя стая....

263

Анонимен

преди 11 години

Боко нали щеше да си взима женичка като го пенсионираме, ся кво чака? Да я зима, да я води у Банкя и да си хортуват мирно и кротко и да не ни занимава!

262

Анонимен

преди 11 години

*** гледам, че подкрепям най-големия сръбски престъпник Йосич в борбата срещу Бойко. Това говори достатъчно. Бойко, върни се, само ти можеш да се справиш с ДС!

261

nedjlko.grozev

преди 11 години

Здравословното положение на психопата с всеки изминал ден се влошава!Следете деградацията на изявленията му!

260

gary

преди 11 години

....и акъл неща от хора ,които никога не са излизали в чужбина,нямате си и на хабер (турска дума) как ни се подиграват дойде Бойко и се видя малко с4етлина,но то да е Х_й да ви го набия,то акъл как да го..... :)

259

gary

преди 11 години

георгиев,бас ловя че си към 50-ти набор,закърмен с комунизъм :) ей заради такива като теб.......

258

Тъпчо

преди 11 години

Поредното доказателство с тези изхвърляния , че Тиквата е по-*** отколкото изглежда ! Още едно правителство на герберастите и ще останем 2 милиона....

257

Анонимен

преди 11 години

Правилно е казал народът,,ЛУД УМОРА НЕМА,, Неумолим беше да ни увещава, колко добре сме живеели( ама не сме разбирали), как м.май 2012 ще пътуваме до морето по ГОТОВА МАГИСТРАЛА, как той ненапусналият Партиятя громи комунистите, как сирак станал, кмет, генерал (майка му починала 1998г.-сестра му го издъни ) с ДВЕ ДУМИ НЕСТАБИЛНА ПСИХИЧЕСКИ ЛИЧНОСТ.

256

gary

преди 11 години

ама найстина тези,които са против Бойко са много много глупави,както 70% от нацията ни за Жалост,много глупави ! Незнам,не четете ли статистика,на училище ли не сте ходили,направо онемяжам от невежеството ви,Бог да пази България

255

сексолог

преди 11 години

Не е вярно,че ДПС изнасилва столетницата. На БСП им харесва да ги е*е ДПС, и сексът е по взаимно съгласие така, че не може и дума да става за изнасилване, а от един месец си правят и "тройка" с Атака!

254

Анонимен

преди 11 години

Тикво проста, твоят кабинет падна с гръм и трясък и повече власт няма да помиришеш дори!

253

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ. Искам дясно управление смятам,че Борисов свърши добра работа в някои области.Вярвам,че това е правилния път,а и не харесвам социалисти и комунисти и политиките на ДПС.

252

Анонимен

преди 11 години

Нагъл престъпник. убеждавам се, че устата ще му запуши само яка заслужена присъда

251

bojinkata

преди 11 години

Ти колко пари струваш Боко? Бърсалка за фекалии със самомнение!

250

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ

преди 11 години

О, БОЖЕ, ПАК ЛИ ТОЯ. НЕ МУ ЛИ СТИГА,ЧЕ СИ ИЗБРА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО ГО ПАЗИ КАТО РОХКО ЯЙЦЕ, АМИ ПАК СЕ ИЗПЕРИ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА НИ НАТРАПВА КОМПЛЕКСИТЕ СИ И ГУЗНАТА СИ СЪВЕСТ.

249

Анонимен

преди 11 години

Нали заради ГЕРБ стигнахме до тук.Дано хората да разберат че посрадствени като в ГЕРБ до нищо добро няма да ни доведат, най много още 20 години да ни говорят за тая измислена криза и да затъваме и обедняваме все повече и повече.

248

Анонимен

преди 11 години

MALE, MALE, MALE, KAKTO KAZVA NARODA, GLADNA KOKO6KA PROSO SUNUVA.ISKA MU SE NA OLIGOFRENA O6TE DA LAPKA AMA NEMA, STIGA TOLKOVA.MOGE DA STANE PREMIER NO NA CENTRALNIQ ZATVOR DA RAZKAZVA LUKARDII KAK E IGRAL ZA TIGRITE, KOLKO GOLA SA DALI DA VKARA I T.N. TOZI *** NI RAZBI GIVOTA, RAZBI ZDRAVEOPAZVANETO, MALKIQ I SREDEN BIZNES, SMAZA HILQDI HORA ZA DA IM VZEME BIZNESA I DA MU PLA6TAT. HUBAVOTO E, 4E SRETAN IZLIZA I 6TE MU DADE TOVA KOETO ZASLUGAVA BUDA ZA DA OTDUHE CELIQ NAROD OT EDIN SATRAP!

247

maika

преди 11 години

Otnovo zabravi Da si pie hap4etata!