41

Цвъцко нас малко ли ни прави на маймуни!? Съд за българската Чичолина!

40

Анонимен

преди 11 години

Никого няма да окошарват! Ако започнат с Цветанов за престъпно бездействие, веднага трябва да гушнат и Хамстера, защото се правеше на умрела лисица за заменките, за Р.Овч., за парното, за Хохегер, за паспортите, за спирането на фондовете, за оня гьол с милиардите и т.н., и т.н.... Ама той не бил знаел...ААААААААА, баста!!!! Събудете се ! И пишете за заплатите си, за балконите, които ще ви бутнат, за узаконяването на заграбените от *** земи, за тока, който ще вдигнат и т.н.

39

Shop

преди 11 години

Интересно ми е кой ще плати разноските по делото.

38

strephen

преди 11 години

ДОКАТО ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ И *** ТУК СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗТЪРКАНА ВЕЧЕ ИСТОРИЯ, ИЗПУСКАТЕ ГЛАВНОТО - И ТОВА Е ЦЕЛТА ВСЪЩНОСТ! НА ПЪТ ОТ БСП СА ДА УЗАКОНЯТ НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ И *** ГЕТА! ЩЕ С ЕДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НОВ БУМ НА НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ ПО ЯЗОВИРИ, МОРЕ И Т.Н.! А ПОСЛЕ ВСИЧКИ ВКУПОМ ЩЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО! И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! ЗА Ц.Ц. НЕ БЕРЕТЕ ГРИЖА - ИМА ПАРИ ДА СИ НАЕМЕ ДОБРИ ЗАЩИТНИЦИ И ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ! ОБАЧЕ ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ СЪЩИТЕ .....МИЖИТУРКИ!

37

ORCE

преди 11 години

Gledajci sto mu se pravat na CVETANOV se potvrduva praviloto deka tesko e da si politicar vo Bugarija.Na MNOGU IM BRKNA VO MATNITE BIZNISI I SEGA EVE GO MESTAT covekot,za koj mislam deka od site dosegasni ministri za vnatresni raboti naj povece napravi.Drzi se Cvetko ce gi pobedis ***

36

Killuminati1

преди 11 години

до 48: верно бе адвокатчето на Галеви поема защитата на батя ви Цецо, хахахах ще става работата дим да ме няма скоро, през границата некое топло местенце при ИзБеГалеви

35

недоумяващ

преди 11 години

А бе, хора, защо не разберете най-после, че не Цветанов ви е проблемът, а тези, които са намласт, но ви държат в мизерия и безработица. Все повече смятам, че насочването на общественото внимание към бившия вътрешен министър има две причини - 1. че е засегнал интересите на най-големите престъпници 2. Че е неподкупен и следователно непригоден за олигархическата мафия.Народе, събуди се и виж кой е истинският ти палач!

34

Атакист

преди 11 години

до 47А ти забавен, знаеш ли че Сидеров веднага след започването на 42-то НС предложи поправка в енергийния закон и цената на тока веднага да падне??? ИЛи да се намираш на провокации викаш???Типично за един гербераст като теб!

33

Killuminati1

преди 11 години

"Проверката на НАП, обявена лично от тогавашния й директор Красимир Стефанов, който сега е депутат от ГЕРБ, установи, че Цветанов е купил апартаментите с парите на тъста и тъщата ." шшшшшшшш бааааааа маааааа му 6 апартамента с парите на тъста и тъщата!

32

Big Bad Wolf

преди 11 години

Цветанов наел адвоката на братя Галеви - Менко Менков да го защитава, да не се готви случайно и той да бяга.

31

Атакист

преди 11 години

Снимката е уникална: Цецко се упражнява как да си даде крадливите ръчички за да му сложат белезници.

30

Стар Краставичар

преди 11 години

Ама, много ни занимават с цветановите изцепки !..., а имаше избари, а преди тава ПРОТЕСТИ !!!

29

гост

преди 11 години

Цвъко искаше да овладее система, която не е по неговите интелектуални възможности. Сега ще има вземане даване със тази система , но не от позиция на министър.

28

Ku4eta

преди 11 години

Poglednete se dolni ku4eta vie mizernici obvinqte Cvetanov Sergei Borisov Dogan I pro4ie pak ne se vijdate Kakva *** ste ....da ne gi e iszbral nqkoi evropeec ili amerikanec vie ku4eta dolni ste gi iszbrali I sega laete varvhu tqh

27

ЧЕРВЕН ДЕПУТАТ

преди 11 години

...от ДПС !Съжалям НИЕ не лъжем за обещанияте си ,но .....ЗАБРАВЯМЕ !

26

Анонимен

преди 11 години

Алоо, Северна България ,.....КОГА ЩЕ СТРОИМ ---АЕЦ--ЗЕЛЕН ХАЙВЕР ----?ТУКА ИМА ,ТУКА НЯМА ,.......ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА Бг-ПОЛИТИЦИ??????250 000 РАБОТНИ МЕСТА ,........АМА ДРУГ ПЪТ !АЙДЕ СЪС сДРАВЕ !

25

stoneg

преди 11 години

До A Борисов? Абе хора това са хора който са обварзани със всички и тези хора знаят и за леви и за десни и за всички много неща кой ще ги закачи това са един отбор юнаци бивш министър той знае толкова много мръсотии за всички от последните 30 години няма кой да го закачи това са циркове.

24

Анонимният

преди 11 години

Тъй като в килиите протича само слаб ток, Цветанов ще може да гледа новините единствено от екрана на портативен телевизор, на който обаче батериите се изтощават най-много за два дни. Така съпругата му Деси често ще бъде принудена да отскача от ДАНС до ареста, за да му носи нови и нови батерии.

23

Анонимният

преди 11 години

В момента в една клетка са настанени между 4 и 6 лишени от свобода. Което автоматично означава, че след като Цветан Цветанов се озове в специализираното заведение на столичния булевард "Г.М. Димитров", той ще е в компанията на поне петима арестанти. Обикновено зад решетките на това място се събират хора с различни професии - от обикновен шарлатанин до министър

22

Анонимният

преди 11 години

ГЕРБ не е опозиционна партия. Това са група лица, регистрирани по Закона за партиите, с ясни бизнес и лобистки интереси. Те ще обслужат създателите си и след лицата ще бъдат прехвърлени в други формати - тези, които са в обращение или ще трябва да се пренасочат. Във времето партията ще се разпадне, тъй като не могат да формулират идея или кауза, която да ги обедини