37

Анаксунамун

преди 11 години

за Станишев не знам, но от боко и останалата герберастка *** направо ме е срам...и гнус

36

М.С.Н

преди 11 години

"Резултатите от парламентарните избори в България доведоха до парадокс - първата политическа сила ГЕРБ, която спечели най-голяма подкрепа сред българските граждани, остана в опозиция." Е кой ви е виновен?

35

фен

преди 11 години

Всички гербери са *** - факт.Тъй като Боко Тиквата е ***, то тогава следва, че и тези които го следват са ***.

34

trendi

преди 11 години

Няма да си затварям очите за лошото и хаотичното на ГЕРБ, но истината е, че то беше много по-малко от доброто и правилното. И това стана възможно, защото обществото изискваше от тях и те се опитваха да се поправят. Комунистите за разлика от тях, в коалиция с доносниците и фашизоидите, мислят само за грабеж и не възнамеряват да чуят обществото за нито един негов проблем. В главите са им само кражби, измами, корупция, потъпкване на демокрацията, грозни дипломатически сделки със силните за сметка на българите и слугинаж на диктатурата в Москва. Трябва да се борим! Не за предишните управляващи, а

33

Софиянски

преди 11 години

Бойко няма качества да е министър председател.Иначе не е лош човек,даже е симпатяга.Но това не е достатъчно.Не става само с физика,трябва и акъл.

32

Анонимен

преди 11 години

А МЕН МЕ Е СТРАХ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА БСП -НИМА ИЛИЯНА ЙОТОВА Е НЯКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ В НЕЩО? ПРОСТО ИМАТ ПО ЕДНА ГОЛЯМА УСТА КАТО МАЯ МАНОЛОВА, КАТО *** НИНОВА .ВСИЧКИ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НАДПРИКАЗВАШ.ТОВА ИМ Е ДОСТОЙНСТВОТО НЕ ВИЖДАМ ДРУГО. ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗТЪКВАТЕ НЯКАКЪВ ИНТЕЛЕКТ В БСП. НАЛИ ЖИВКОВ ВИ БЕШЕ НАЧЕЛО ,ДАЛИ ЗАЩОТО ПЪРТИЯТА ВИ Е ПЪЛНА СЪС СПЕЦОВЕ, ИЛИ ПЪК СТАНИШЕВ КОЙТО НЯМАШЕ И 1 РАБ.ДЕН. ПРОСТО БАЩИТЕ ИМ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА УЧИХА ЧЕЛЯДТА СИ ДО 30 Г.ВЪЗРАСТ В ЧУ

31

транкилман

преди 11 години

Не знам дали е добре или зле,но поне е по-спокойно.Оня се натрапваше всяка секунда.И до тоалетната не можеше да отиде човек спокойно.

30

Peshonizer

преди 11 години

"съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ"Това е митично място, събрало най-големите мозъци в страната. След като пренаписаха календара няколко пъти, обявявайки събития за несъществуващи дати... след като поискаха медиите да пращат статиите си за рецензия към тях, преди да се публикуват... сега са преминали само в съобщителен режим. Интересно. Аз си мислех, че са ги прибрали в лудницата.

29

Анонимен

преди 11 години

Моите колеги въздъхнаха с облекчение, че най-накрая след тримесечна криза, предизвикана от предишното управление на г-н Бойко Борисов и г-н Цветан Цветанов, след тежката политическа, икономическа и финансова ситуация в страната, най-накрая имаме правителство с преобладаващо експертен характер, един много амбициозен министър-председател, какъвто е Пламен Орешарски и много амбициозни цели, каза тя

28

факт

преди 11 години

г-н Ковачев само констатира"Имаме един силно поляризиран, настроен към реваншизъм и политически чистки парламент с ниско обществено доверие."

27

Базилио

преди 11 години

Франсоа Оланд е най - непопулярният президент на Франция в новата френска история, за една година управление успя да достигне рекордно неудобрение от 75%. Така са социалистите, наши и чужди, само лъжи и популизъм, като резултат обедняване и омраза. Да видим колко време ще ги издържим сегашните.

26

Teo

преди 11 години

Тея от ГЕРБ не стига, че за *** за зеле не стават, ами в последно време не спряха да хулят България навсякъде по Европа.. Не ги ли е срам, и то с подобни доводи, като например Атака.. Не се ли крепеше правителството на ГЕРБ именно на купените от Атака и дупедавеца Яне гласове.. Срам и позор за ГЕРБ и в частност - за хората, стоящи зад тези грозни думи в Европарламента..

25

гледна точка

преди 11 години

Не ангажирам никой с моето мнение щото всеки си има глава на раменете. Вижте фактите и си правете изводи.

24

Анонимен

преди 11 години

След като предложиха Румито за еврокомисар, представям си какви са пък евродепутатите на ГЕРБ. Страх да те хване!

23

Анонимен

преди 11 години

До ДобрякГол бряг,на колко места ще поместиш глупавия си коментар? ГЕРБ вече почнаха да ви плащат и за повтаряне на коментариите ли?

22

П.С.Ц

преди 11 години

Лесно е да си евродепутат и да се правиш на много умен. Не е лесно да си строител на 65г и да се кътериш по скелита. Аз лично искам референдом за или против България в ЕС.

21

эллл бэнди

преди 11 години

До злепоставя Българиядругаря Янаки Стоилов няма нито едно гласуване в полза на България безпрецедентен факт .Дори другарите от ДПС не могат да се похвалят с подобен резултат.

20

optimist

преди 11 години

Новото правителство е пълна трагедия, това си личи от 100 км. Очаква го съдбата на жанвиденовото.

19

Анонимен

преди 11 години

Добрата новина е че най-после страната има правителство за което никой не си прави илюзии.

18

Анонимен

преди 11 години

Много ще съм горд с другарката станишева когато я видя обесена на някое дърво