26

удри

преди 11 години

Изборите трябва да са задължителни. От това най много се страхува Сергей доганов.Все пак 50% от Българите негласуват а от това печели рускотурският дует

25

Анонимен

преди 11 години

Опит да замажем наакването в прокуратурата.

24

stoneg

преди 11 години

Хахахаа цирка почна дами и господа 5 лв вход главен кукловода на представлението пълничкият прасчо с.ц.

23

Дедо поп

преди 11 години

А Дудуков кво ша го правим г-н гладен, пардон главен прокурор?!?!?!

22

удри

преди 11 години

БСП провокира и излъга народа с цел за ПЕТИ път да управлява.И успя.Така че немрънкайте че сте бедни и нещасти.Така ви се пада.Вие си го заслужавате

21

John Doe

преди 11 години

До SpiroКой опакова, палетира и подготвя за експедиция... бракувана стока?Истинският брак си е бил складиран където трябва.

20

Дедо поп

преди 11 години

До СпироЕдно питане чадо божие към теб : би ли уточнил като какво мълчат - Като н....и или като нае...и??Мерси предварително

19

удри

преди 11 години

зад тая делавера с бюлетините стоят БСП.Начело с Мая Манолова и бившия член на БСП а сега заместник кмет на Костинброд

18

Spiro

преди 11 години

До John DoeЧервено мекеренце, забрави да paste-неш следното:"На бюлетините няма никакви знаци и отбелязвания за определена партия. 170 000 от бюлетините са били нарязани"Тоест, имаме 310000 бюлетини. По неофициални данни, всички бюлетини са били брак. Познавам 2-*** души от тази печатници. Всички е един голям цирк. За това сега вадят някаква *** информация с някакви бройки. За 1 месец определиха бройката на бюлетините?! След още 2 месеца сигурно ще кажат, че са дефектни. Смешници.

17

удри

преди 11 години

До ....19...Питай замесник кмета на Костинброд който е бивш член на БСП

16

Spiro

преди 11 години

Аз искам Цацаров лично да излезне и да каже какво стана с бюлетините от Костинброд?! БЯха много бързи тогава, сега мълчат като нас.ани. По информация на хора близки до "следствието", от прокуратурата от няколко седмици знаят, че бюлетините са били технологичен ***, изобщо не са били 350000, и не са били подредени. Официланата информация се задържа, защото в момента не знаят какво да правят. Има два варианта - или са купили Цацаров, или просто той реши да се прави на много активен! И при двата варианта, Цацаров трябва да си ходи, и да се насрочат нови избори.

15

John Doe

преди 11 години

Броят на бюлетините е 480 000, но предстоят още експертизи. Това заявиха от Софийска градска прокуратура на брифинг по повод приключилия оглед на обявените за фалшиви бюлетини, открити в печатницата в Костинброд преди предсрочните парламентарни избори.

14

удри

преди 11 години

Абе.Кво мрънкате че нямате работа и сте бедни.Та от началото на прехода БСП е първа или втора политическа сила а ДПС трета в вие за ПЕТИ път си ги избирате.И като сложа Гоце за 10 години вие какво очаквате? Така ви се пада.*** народ слаба държава

13

Сахо

преди 11 години

Да, така вече няма да изглежда, че прокуратурата защитава определени интереси, дааа, точно така :D А защо просто не отпадне имунитета на всички депутати и да видим какво ще стане тогава?

12

аман

преди 11 години

До И как такаНЕДЕЛЯ, 12ч, пред НС

11

Анонимен

преди 11 години

До TPE3BEHEi, nai-setne edin adekwaten i trezv komentar.

10

наблюдаващ

преди 11 години

Браво,Цацаров!Само така давай наред, че повечето от НС са за Белене .Там ги чакат.

9

аман

преди 11 години

както е тръгнало направо да си гласуват снемане на имунитета на всички депутати

8

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

7, Може и да съм наивен. Може и ти да не си запознат. Знае ли човек :)

7

Боцман

преди 11 години

Бай *** виждаш ми се наивничък.Това е ход на кукловодите, с който се опитват да ни докажат, че Цацаров не е тяхна ***.Виждате ли колко сме независими-съдим всички наред, без значение от коя партия са.Както казва Бочаров-ДА - АМА НЕ!