5

Анонимен

преди 11 години

С поведението си в Брюксел ,ЦЦ показва, че този човек е гузен и има вина за всичко ,което е извършил през последните години . Тези хора /лидерите на ГЕРБ/ са толкова глупави, че не знаят и как да се държат, както в Б-я, така и в чужбина. А ние им позволихме 4 г. да ни управляват. Това говори за лош материал , както се изразил ББ.

4

до платените ...

преди 11 години

Много рано ви е почнал работния ден ....Извънредни ли ви плащат?

3

эллл бэнди

преди 11 години

Узаконяване на незаконното строителство-трогателно.500 сестри,700 доктори ни напускат ще подобрим бройката на нупускащите-още по трогателно,връщане на стари бизнесмени -вълнуващо,абе нови власти новеи вълнения все положителни.

2

diadko50

преди 11 години

Опасности винаги има ,но е добре че го има Орешарски в този сложен момент за България.

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 11 години

Газ пикаят геберастите ! Крокодилски сълзи ронят платените от тях телевизии и вестници, а един сайт БЛИЗ редовно им ближе раните ... :)Политически анализатори с милиционерски фуражки вещаят апокалипсис в държавата, щом начело не е Бащицата.Да, ама не ! Това правителство ще си изкара мандата. Още от първите му действия личи, че знае какво прави. Това парламентарно мнозинство ще си управлява въпреки циркаджилъците на ГЕРБ вътре и на Янето извън парламента.Успех, г-н Орешарски !!!