131

Rummy__

преди 11 години

До Анонимен173Ххахаха, ем че това е проблемът разбира се. Тоз национален злодей бил послушвал престъпниците без тяхно разрешение! Бива ли така? 1во питаш, предупреждаваш, преговаряш едно друго и чак тогава си позволяваш да подслушваш, НО само в удобно за подслушвания време! Това тука демокрация ли е, какво е?

130

bobi

преди 11 години

tova li e nai golemia prestapnik che go davchim sumati vreme.A Mironov v USA

129

Джедай Мастър

преди 11 години

До Питане Да, това е най-големия престъпник в България, защото за разлика от някой обикновен джебчия, Цвъцо използваше целия репресивен апарат на държавата за лична облага.

128

Анонимен

преди 11 години

абе вие слепи ли сте глухи ли сте,*** ли,слабопаметни ли???питам ви вас,тия дето коментирате,абе наистина това ли ви е проблема,цветанов и подслушването..нямам думи,Другиии са ви проблемите,години години комунузъм,потапкване,беднотия до шия,ГРАБИХА ви убива ха,а сега пък и правителство си направиха пак,еиии лош материал ,много вярно

127

Анонимен

преди 11 години

Поголям наглец,ако се роди на тази земя, няма да отгледа.С толкова много доказани престъпни деяния,този "специалист по всичко"смее да говори за правораздаване в парламента.И защо ли се очудвам?Този т.нар.човек сигурно има една мозъчна гънка и то от удар.Час поскоро трябва да застане пред съда и да отговаря за всичко,което е вършил!

126

Има логика, има.....

преди 11 години

Има логика да те арестуват Цвъчко, има.Опразни екрана веднага.

125

Rummy__

преди 11 години

Аа, тoя още ли е на свобода? Аз мислех, че вече излежава доживотна.. Каква е тая работа? Бързо да го опандизват разбойника, а всички Трактори, Братя, Соколи и други да получат публични извинения от новото правителство, че са били обезпокоявани няколко години! Цацата да не спи, а да си изпълнява партийните заръки, че не се знае колко му е времето на новия кабинет!

124

КАКА

преди 11 години

ГОРКИЯ ЦЕЦО,ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ......

123

Анонимен

преди 11 години

Що ми се струва, че западните политици си го преместиха в другия крачол! Молбата за помощ на цветанов, де!

122

Сид

преди 11 години

Все още ли има хора които си мислят че Цв. Цв. е невинен. Боже прости им !!!! Тепърва ще видите какви гадории ще излязат наяве эа герберската хунта.

121

някой

преди 11 години

Ама разбира се, че няма логика бе Цвъцко! Ти си Бог. Ти и цялата ви вихрушка. За вас законите не важат! Вие винаги сте били над закона и винаги ще бъдете. Винаги ще прибирате милиардите от наркотрафик, проституцуя, цигари, алкохол и оръжие !!!! Винаги ще бъдете диригенти ! Но това ще трае докато трае земния ви живот. След това идва Страшният съд, а тук на земята - учебниците по история и всички ще сочат децата ви. Те са потомците на тумора на нацията !!! Те са !!!

120

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 6Чак сега мога да ти отговоря,явно Цецковците си вършат "съвестно" работата.Научи разликата между "аборт" и "раждане".Както и между "абортивен плод" и "дете".Разликата е огромна.И чакам линк със звуковите файлове на разговорите,а не препечатка,дето някой от подчинените НЕМУ е съставил.

119

До ВъзмутенТи не е лошо да бръкнеш в контакта. Да те разтресе, белким ти дойде акъла.

118

Анонимен

преди 11 години

Тънките устни се жалва пред европейските си господари ама се съмнявам да получи подкрепа в политиката няма прошка за физкултурници.

117

bariera_61

преди 11 години

От записите стана ясно, че червената мафия най-нагло подслушва Президента, Премиера, министри, а в същото време БСП & Сие НАГЛО обвиняват Цветанов в собствените си противокостиционни престъпни действия! Докога другарите само ще пречат и нищо градивно и позитивно не правят за България! Работят за интересите на Русия дори и с цената на фалит на държавата! Над 50 млрд откраднаха от нас и ги скриха в Ошфорки, а нагло казват: ББ е виновен че сме бедни! Подслушват и събират компромати, а обвиняват ЦЦ за това! Няма по-голямо Зло от комуносоциалистите-олигарси за България!

116

дедо Ташунко

преди 11 години

Няма логика да не те арестуват цветанов, няма логика...Ще бъде хубав ден за българската демокрация!

115

bariera_61

преди 11 години

Преди 4 г. Б. Борисов изгони крадливите комунисти от държавната софра, където лапаха като за световно и ги удари през крадливите ръце! Удари тежката крим. престъпност -хванаха Наглите, Килърите, Сумиста, Брендо! Във време на световна криза построи магистрали, метро, метростанции, подлези, надлези, Дунав мост 2! ЕС му имаха доверие и ни отпуснаха 25 млрд ? в следващите години! ББ спря катастрофалните за БГ проекти Белене и Бургас-Алекс-лис! Издигна имиджа на БГ! ББ е новия ни, съвременен Апостол от който сега БГ има огромна нужда!

114

bariera_61

преди 11 години

БСП и ДПС ( Другата Партия на Социалистите) си направиха правителство благодарение на крепката подкрепа на менте националиста Сидероуглу, поставен за водач на проруската лобистка на Кремъл партийка Атака! Сега вече сме и с двата крака в Батака! Скоро ще изтеглят милиарди заеми, инфлацията ще стане трицифрена, народа пак ще мучи недоволен, всичко се повтаря и то за 4-ти път, но явно сме обречени на това Дежа вю! Народа бързо забрави мизерията при Луканов, Виденов, при Станишко бяхме тръгнали към пропастта, но ББ ни спаси! А сега кой?! Пак той!

113

Волен

преди 11 години

СЕГА ЩЕ ОПОЗНАЕТЕ СТРАДАНИЕТО...

112

bariera_61

преди 11 години

Вчера съобщиха, че до дни братя Галеви се връщат в България и още от сега се стяга официалното им посрещане на ВИП входа на летището!