262

эллл бэнди

преди 11 години

При мисълта колко процента гласуваха за него се убеждавам,че е по-добре наистина да станем Турски вилает,поне този *** няма да го гледам.

261

:/

преди 11 години

295 никакъв проблем не, е,че Сидеров удържа думата си,твоя проблем е как България да стане ционистки сателит и съюзник на канибали и истински теророристи в Сирия и наоколо.

260

A3

преди 11 години

Аз не бях сигурен в слуховете, че ДПС създаде АТАКА, но сега съм сигурен.

259

Аха ха ха

преди 11 години

Значи и Борисов май залага на Сидеров при ръкопашен бой"Затова го извиках Московски да го предупредя,че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар..."

258

Анонимен

преди 11 години

Дали Московски е *** или не това си лично негов проблем, но това че "великия националист" врътна такъв дудук на ДПС е проблем за всичките му фенове.

257

Layla

преди 11 години

Сидеров ще спечели много гласове само ако му гласуват да влезе в лудница, но не и за да доиде на власт. Тои е фалшив националист, луд , смотан в никакъв случай не е родолюбец. Нека да видим как ще даде на България златото за което говореше! Ако има интелект няма да използва думи като *** не е на турска баня а в парламента.

256

дядо

преди 11 години

е кво ,москвичовски да не би да не е ***

255

AZ

преди 11 години

Май на Волен му идва в повече коката. Трябва да се поспре този комплексиран мъник.

254

Анонимен

преди 11 години

НЕЩО ДА СЕ Е СЛУЧИЛО ОТ ПРАЗНОСЛОВИЕТО НА ТОЗИ ДЕМАГОГ ЗА 8 /ОСЕМ/ ГОДИНИ ОТ ПРЕСТОЯТ МУ В ПАРЛАМЕНТА ???/освен многократното му забогатяване благодарение на " тежкия и непосилен" труд ,който полага да демагогства хората със слаба психика /. СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ПОСТИГНЕ НЕЩО - БГ. ЩЕ СТАНЕ ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА *** , БЛАГОДАРЕНИЕ НА 310 ЛВ. ДЕТСКИ . /предложение на " НАЦИОЛИСТА" СИДЕРОВ !

253

Анонимен

преди 11 години

СИДЕРОВ СИ ПОМИСЛИЛ,ЧЕ МОСКОВСКИ ГО ВИКА НАВЪН , ЗА ДА СЕ БИЯТ !!! АКО ИМАШЕ 1 ГРАМ МОЗЪК , БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ПОМИСЛИ ,ЧЕ МОСКОВСКИ ГО ВИКА НАВЪН , ЗА ДА ГО ПРЕБИЕ !!! ТОРБА С КОКАКАЛИ !!! и *** забравих , извинявам се, за което !

252

Волен-честен политик

преди 11 години

ВОЛЕНЕ,сили и смелост,правилно постъпи,който не гласува за теб да сърба каквото е на масата,постъпи честно и не подкрепи никого,тези дето лаят го правят,че проционисткия ГЕРБ загуби,срещу патриоти националисти лаенето е дирижирано най-отгоре,също абсолютно твоята версия в статията е вярната,защото ти го казваш!

251

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ЛИ ПСИХИАТЪР,КОЙТО ДА ПРИБЕРЕ ТОЗИ СИДЕРОВ???? ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПУКНЕ ОТ И Н А Т....

250

БДЖ

преди 11 години

Вулгаризъм в действие!

249

Кратос

преди 11 години

Срам и позор за България ! Не съм си и мислел , че такъв ***, като Сидеров, ОТНОВО ще бъде вкаран в парламента на Република България. Срам и за всички онези , които са го подкрепили. Силно се надявам , че вече окончателно са разбрали колко струва техният "скъпоценен" лидер ..... :( :( :(

248

mnbv

преди 11 години

Тъй като атакистчетата са ***, ще дам отговорите на трите въпроса: 1. Кой оспори резултатите от гласуването в турция на предишните избори? - РЗС 2. Кой оспори резултатите от гласуването в турция на сегашните избори? - РЗС 3. Подкрепя ли атакаоод своите нови партньори от дпс? - ДА Извод : атакаоод действа против Българските национални интереси и всеки, който я подкрепя е ПРЕДАТЕЛ!!!

247

БАГАИН

преди 11 години

Намери добро извинение , за да отхвърлиш омаловажиш истината нали еврейче ?

246

maxobg

преди 11 години

do Bagain " Нека ви обесня как стоят нещата в света и къде сме ние:" !!!!! научи български и тогава се опитвай да поучаваш другите !!!! *** смотан !!!

245

БАГАИН

преди 11 години

До Jewel6316 Надушвам мръсната ти , безчестна и безбожна , номадска еврейска кръв от килметри и мога да ти кажа , че смърди на гъгренясал колбасарски цех .. на гниещо хиеново куче , на тясна родова содомия . Твоят еврейски девиз е : - ще лапам , ще пълзя и крада , ще продам и майка си ако е нужно , но ще успея ! Ето за това евреина е мразен , защото той няма ценности като саможертва , достойнство, родова чест и чувство за дълг ... не не , за тази номадска , неморална *** е важен единствено крайният успех , без значение с какви методи е постигнат.

244

Ариана

преди 11 години

Не мога да си обясня кой допусна тия безобразни *** от "атака" в народното събрание? Нивото им е толкова ниско, срам за цяла България.

243

БАГАИН

преди 11 години

До Jewel6316Исках да ти кажа , че такива кто тебе умират без да са познавали истински светът в който живеят. Че такива , като тебе , са опитни мишки за такива , като мен .Демократи , комунисти , капиталисти , глобалисти ... и всякакви други жертви на чужди имперски доктрини , но не и българи. Достатъчно ми е да погледна 3 поколения назад , за да видя как разни мозъци са си правили експерименти с вас и каква разлика има в мисленето. Хората не се раждат равни ... мозък не се ''налива'' , но нформация в чужд човешки мозък - да