39

НЕЕЕЕЕ

преди 10 години

НЕ , НИКОГА НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ТОЯ МИЛИЦИОНЕР. ТОЙ БЕШЕ ЧОВЕК НА БУДА И НА ЦВРЪКО И БЕШЕ ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗАРАДИ ТЯХ. ТОЙ НА РАМЕНЕТЕ СИ НОСЕШЕ НЕ ГЛАВА , А ПРАЗНА КРАТУНА. НЕКА НЕ СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ , ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е И НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯШЕ- САМО И ЛИЧНО НА БУДА. КУЧЕТО СИ Е КУЧЕ И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ЧОВЕК. ТОЯ Е ТОЧНО ТАКЪВ, НЕЩО ПОВЕЧЕ- СЪВРЕМЕНЕН ***, ОБУЧЕН И ОТГЛЕДАН ОТ МУТРЕВ И ЦВРЪКО. ТАКАВА Е СЪДБАТА НА ВСЕКИ НАЕМНИК. ГРОБАРИТЕ СИ ОТИВАТ И ТОЙ СИ ТРЪГВА СТЯХ.

38

не забравяй да благо

преди 10 години

Калинчо, и не забравяй да благодариш на премиера! Пардон, на някогашния премиер!

37

стоян петров

преди 10 години

До 25 Г-н Никой най-вероятно си ти. На това момче Господ е дал Коефициент на интелигентност 160. И въпреки това си вършеше съвестно работата. А това, че Борисов го издигна да така е, но той издигна примерно и Цацаров и Плевнвлиев. Даже и да си добър някой трябва да ти помогне, иначе не става. Тук не е Америка, запомнете.

36

пазач на паркинг

преди 10 години

Много му отива на Калинчо тази клоунска униформа. С нея спокойно може да стане портиер на някой хотел или пазач на паркинг. Като агент Буда, който преди да стане генсек на МВР, пазеше паркинга на бай Миле пред хотел Славия!

35

наблюдаващ

преди 10 години

до 31 А харесваше ли го, когато залови Куйович. Ти беше ли в Сливен да видиш каква беше ситуацията, аз бях. Калин георгиев е един достоен полицай и човек. И много е прав колегата ти, че системата го изстиска и изхвърли. Грешката му беше, че стана главен секретар.

34

Анонимен

преди 10 години

СБОГОМ ГЕРБЕРАСТИ!!!!!!!НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА НИЩО!!!!РЕД Е НА ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА!!!

33

Анонимен

преди 10 години

До GGA защо си мислиш че този дето идва след него е голям кадърник?Ще го видиме и него.Само плюете по хората.Все недоволни.

32

КЛО

преди 10 години

"кадърните"!!!!

31

ицо

преди 10 години

Още един на когото са му взимали мярка за шапка с пергела...Системата е изстискала всичко от него и сега го захвърля при разбитото му семейство и съсипаната му психика,но нищо нека има и такива хора,като им беше *** не е имало само негативи,коли с буркани ,държавна издръжка,купища привилегии,несънувани от обикновените хорица...Той тотално се беше объркал напоследък,какво точно му се случва,кога да говори,кога не,кой е добрия и кой лошия....Сега на почивка или по-скоро на санаториум

30

КЛО

преди 10 години

Колко пардоксално е това че, в БГ само некадърници управляват къдърните хора. Смешници.

29

НМ(народна милиция)

преди 10 години

Не го харесвам аз този човек от момента когато подшушна на една жена да благодари на Борисов.Не не го харесвам..

28

Chikatilo

преди 10 години

до 29.....*** !

27

Дядо Ванго

преди 10 години

Тази интернет страница е ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ.

26

Анонимен

преди 10 години

колко трогателно! Ще се разплача! А не беше ли тъкмо този екземпляр, който ни призоваваше всички да сме тичали подир Бойко Борисов с химикал в ръка и да сме си водели записки, за да научим нещо? Е сега ще има време той да ходи да тича подир него

25

Анонимен

преди 10 години

Само на мен така ли ми се струва или в електората на БСП, ДПС и Атака са останали вече само толкова прости хора, че не могат дори да сглобят обидите си в едно цяло изречение?! :)

24

DO ANONIMEN

преди 10 години

MAI CHTE SE OKAJE, CHE NE SI PRAV. GOLIAMA MIRIZMA CHTE IZKOCHI OT TOVA MVR.....

23

pege

преди 10 години

господин никой. добре че беше боко да те направи нещо.

22

Анонимен

преди 10 години

Напускането на Калин Георгиев е най-голямото доказателство че МВР е деполитизирано, хе-хе....

21

GG

преди 10 години

Един некадърник в системата на МВР си отива и се опитва да се прави на някакъв герой!Бягай да пасеш патките!Хората за твоето звание служат в органите на МВР минимум тридесет професианални години!

20

...

преди 10 години

Зараждането на един нов политик тип "Бойко"