265

висок

преди 11 години

Пишем тук, пишем, но новата партия БСПДПС и Евророма ще върнат цигарите. *** му се дими на всякъде, как ще го спреш, та нали *** докараха на власт новия Отечествен Фронт. До като не е късно, да излизаме на Орлов мост, имаше толкова грамотни групи хора в предните протести. Давайте да се организираме и протест докато категорично не се откажат от тази глупост. Утре *** ще поискат да им отворим и мазетата си, да могат спокойно да си ги тарашат, ще се примирим ли?

264

бъдин

преди 11 години

За Рагин печалбата е най-важна!За мен здравето!

263

Албена

преди 11 години

Това не е протест на масите - не си позволявайте да слагате общ знаменател! В никакъв случай отново цигарен дим в заведенията!

262

iva

преди 11 години

Aide bez da se opushvame po zavedeniqta i da mirishem na lisicharnik. Nqma nujda!

261

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 282аз съм отказъл цигарите преди 3 години след като ги пушех повече от 15 години, а ти си поредния ръб дето гледа нещата само от страната на пушача или непушача. За да се гарантират правата и на едните и на другите е нужно не тотална забрана или тотална липса на регулация, а въвеждане на лиценз (на квадратен метър) който не всяко заведение може да си го позволи

260

галактика

преди 11 години

Първият ми голям минус, ама мнооого голям!

259

Табакера

преди 11 години

И къде се отливат тези клиенти, като не са в заведения в паркове и градинки ли ядат и пият? Едно хубаво нещо да има и червените бабички да го задраскат, защото не е дошло от тях, а от някой друг. Аман от простотии!

258

Анонимен

преди 11 години

В цяка Европа не се пуши... в Турция не се пуши ... *** е друго пушенето било национална черта.

257

Анонимен

преди 11 години

Забранете ГМО храните по тия прословути заведения бе

256

Х

преди 11 години

Тъкмо свикнаха хората, заведенията зимата изобщо не бяха празни! Нещастници, точно това е проблема с който трябва да се захванете за да оправите положението в България! Да ви оправят в районното дано!!!!!

255

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен280poredliq gnusen nepushach.

254

до 277

преди 11 години

Яж мазни кюфтаци и пий швепс и ще те питам кой ще ти плаща за заболяванията

253

Анонимен

преди 11 години

Вместо забрана за пушене, трябва да се въведе лиценз - едногодишен лиценз - 200 лева на квадратен метър от заведението.

252

Анонимен

преди 11 години

NABLIJAVA VREMETO KOGATO OTNOVO SHTE HODQ PO ZAVEDDENIQ-KOGATO IDIOTSKATA ZABRANA NALOJENA OT MAFIQTA GERB PADNE.SHTE MOGA PAK KATO ISTGINSKI I NORMALEN MAJ S DOSTGOINSTVO NA TAKAV SDA SI PIQ KAFETYO V ZAVEDENIQTA-S CIGARA......

251

Анонимен

преди 11 години

С 3-4% паднал броя на пушачите, но с 18-20% се повишили хората със затлъстяване! Забранете свинското и ракията, не разбрахте ли!

250

ам разбир се

преди 11 години

Ако легализирате и хероина по заведенията хептен ще се оправи бизнеса. За цялата финансова криза по света е виновн законът против тютюнопушенето. Само да питам, бизнеса ли ще плаща сметките за операции от рак на белите дробове?

249

Анонимен

преди 11 години

да бе, те заведенията са празни, щото има забрана за пушене, а не щото хората нямат пари за ходене по тях:))))))))Ми сега през лятото що пак са празни, а:))?

248

Истината

преди 11 години

В една нормална държава, цигарения дим няма място сред хората! Който пуши, да пуши на такова място, където дима от цигарата няма да стига до други хора! Ненормално е БСП да ни прави отново насила пушачи.

247

аз

преди 11 години

До dudeАман от селяци с голямо самочувствие, които се имат за " пиячи " и " плащачи " , а всъщност са най-обикновени полски свирачи. Заведенията на така наречените ресторантьори ще се напълнят, когато си оправят качеството на предлаганата услуга, добрите заведения и сега са пълни.

246

Аз предлагам:

преди 11 години

Да няма никакви правила и закони.Всеки да прави каквото си иска.И без това държавата съществува само на думи.Да можем да живеем спокойно.Ако има проблеми и трябва да се решат,каквото сабя,юмруци,ритници или пък парата покаже.