81

f

преди 11 години

до 98 дамата ти освен да си чешеш вълната друго съм сигурен че не правиш за потъващия кораб наречен бг. но ние които сме го напуснали и сме навън, вкарваме най много пари в бг икономиката за последните години и това е факт, и може би с тях издържаме такива като теб псевдопатриоти , та замисли се кой е по полезен за родината

80

разстреляй и владей

преди 11 години

не се настройвате един срещу друг!!! ако имаше държава нямаше да е така... корупцията е прояла всичко от търговията с цигари до прокуратурата... *** бият всичко от бърза помощ до военните - българския гражданин, българския полицай и медик нямат защита нито от убииците с костюми, нито от диваците в махалите... общия враг е "държавата" в лицето на политко-олигархията, бъдете заедно БЪЛГАРИ!!!

79

Анонимен

преди 11 години

kato ima ne6to koeto nevie po ugodata i vednaga AMATESA *** KADE PI6E 4E SA TO MAI I TOZI PAT 6TESA OT VA6ITE VELIKI BALGARI AMAN OT TERIKATI KOT DA STANE V BG SE *** E VINOVNIQ

78

rrrr

преди 11 години

били са абитуриенти така пише в други медии

77

rrrr

преди 11 години

ето ви ги децата "бъдещето ни" да бяхте ги възпитали малко... Но ето заради такива родители и младежи още много ще се съсипе тая нация браво на абитуриентите не знаят да пият и после лекарите им виновни... И рждителите и младежите в ареста сега браво на пияндурниците, това което *** не успяха те го направиха замисляли ли сте се ако тези хора стачкуват колко народ ще остане без помощ и може да умре наркоманчета и пияндурници??? Вие ли ще отговаряте после бе хулигани???

76

ER_Dr

преди 11 години

24 часова ефективна стачка на всички спешни центрове в страната, само толкова, и на сутринта ще се събудим в един различен свят. Никой не е длъжен да работи в условия, които не гарантират безопасността му. Напоследък да си спешен медик в Бг е по-опасно отколкото да си полицай. Само че нови спешни медици се намират и създават по-трудно, отколкото нови полицаи. Много, много, много по-трудно.

75

Анонимен

преди 11 години

Никой не писа едно браво на полицията.....за нея се пише,само ако има да се плюе нещо:)

74

damata

преди 11 години

До срам ме е Точно за такива като теб се отнася стихотворението на БОТЕВ "Патриот "!Всички Вие дето сте избягали от страната като жалки плъхове от потъващ кораб и при всяко крушение плюете и плюете народа, нямате това право!Елате тук и се борете срещу всичко лошо -заедно ще постигнем повече!

73

Анонимен

преди 11 години

ЕСТЕСТВЕНО ЗАДЪРЖАНИТЕ СА *** .....САМО НЕ СТАВА ЯСНО ДОКОГА И ЗАЩО В БГ САМО НА *** СЕ ПРИКРИВА САМОЛИЧНОСТА ИМ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ .ДОКОГА.ДА НЕ БИ ТЕ ДА СА СЪЩО БОГОПОМАЗАНИ И БОГОИЗБРАНИ ИЛИ ПРОСТО СА ПОД ЗАКРИЛА НА ЕС .АМА EС ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ ЗАКРИЛЯ ,КУЛТИВИРА И ИНТЕГРИРА ,А НЕ ДА НИ ГИ ВРЪЩА ОБРАТНО.

72

Анонимен

преди 11 години

Това са някакви оскотяли от чалга екземпляри, домъкнали се от някое диво село в града. И понеже не са ***, медиите имаха смелостта да дадат толкова гласност, че и пресконференция ще дава Спешна помощ и шефа й приплака / не, че няма право човека/... Иначе това е всекидневие за линейките, които отиват в *** махали, *** даже и болниците нападат и трошат. При всички положения сурово наказание трябва, независимо *** или българи.

71

Анонимен

преди 11 години

Предполагам, защото *** не са българи...

70

Анонимен

преди 11 години

Аз съм 78-ми, който отговори, че според пострадалия лекар нападателите са българи. Обяснете ми, моля, защо сте ми поставили 5 МИНУСА?!

69

Анонимен

преди 11 години

Че то има ли разлика между *** и Българин в България???

68

:@

преди 11 години

Имената и снимките на тези тарикати!

67

До 73

преди 11 години

Силно не силно усъмнен/а, лекаря от екипа си го каза пред БТВ, че не са роми, а БЪЛГАРИ! Вярно, че ромите си падат вандали и простаци, но за голямо съжаление кретенизмът пуска дълбоки корени и сред българите. Работя в голям хранителен магазин, на каса, колко *** и невежливи българи минават ежедневно. Даже в интерес на иситната, сега като се замисля ромите са били (поне в моя случай) винаги вежливи и безпроблемни. Най- големи ядове съм имал от самозабравили се и озлобени Байганцовци!

66

не

преди 11 години

Тези *** защо не ги покажат по телевизията, да ги видим всички ... Или гледат да ги покрият. И какво като са ***, българи или марсианци? *** са си ***, и трябва да получат подобаващо наказание, за да имат останалите *** едно на ум. Просто трябва да им разкатаят фамилията на тия! Това не е държава!

65

tim

преди 11 години

да стане като в америка и на запад с всяка линеика и полиция с тях 1 во полицията да подсигори адреса и после деистват лекарите такае по света

64

Срам ме е!

преди 11 години

Колко пъти организирахме митинги, протести /една студентски ораганизация/.Всичи предпочитат да си седят на топло вкъщи и да гледат новините. Така няма да стане. Аз, както и много други, напуснахме държавата защото простотията проми мозъците на всички.И преди да почнете да ме плюете, да знаете, че ние навън правим много повече за родината отколкото вие там.Срам ме е пред паметта на всичките български патриоти дали живота си за да ни има нас, свободни.

63

Срам ме е!

преди 11 години

Срам ме е, че имам такива сънародници, които са силни само във форумите и чатовете. Заради вас държавата е такава. Защото вие не сте общество, вие сте сбирщина.Овце. Седите, псувате и нищо не правите. Вие сте срам за България.Бият ви, изнасилват ви, затриват ви като народ а вие гледате от страни. Всеки сам гледа се устрои, да прави далавери, да излъже да припечели някоя стотинка без срам и съвест, дори да излъжете възрастен човек да му вземете спестяванията. Може ли честността да е порок у нас?

62

Стефанов

преди 11 години

Щом държавата не може да защити лекарите, поне да им даде право да ходят с един 40 см нож и да разфасоват всеки ***, решил, че трябва да им посяга. Гарантирам, че само след седмица няма да се чува за нападение над лекар, една седмица е достатъчна!