43

Анонимен

преди 11 години

Мнозинството от българския народ не е ***, а алчен.Използвайки тази черта олигархията отганизира протести,даде пари на АТАКА и спечели изборите.Сега ще даде пари на калпак известно време и после ще се провалят, оправдавайки се че екперното правителство не се е справило поради финансовата криза в Европа.Честито ви правителство ***!

42

до 35

преди 11 години

Що не говориш с имена? Аз съм против Първанов и неговата свита, Овчаров и неговите кръгове. БКП отдавна умря и ако някой още не го е разбрал или не се е адаптирал, то мястото му не е в БСП и още по- малко в политиката на страната!

41

Не народ...мърша

преди 11 години

Абе престанете да викате *** на тези, които подкрепят ГЕРБ...да не мислите, че много харесваме Бойко или ЦЦ, просто в момента те са най-добрата алтернатива за България, докато очакваме някой по-кадърен, но като гледам народния потенциал и това ни е много! И сега какво, ще имаме "експертно" правителство изградено от тея, които не можаха да лапат по време на тройната коалиция, еми честито.Жалко и за хората, които повярваха на Волен и срам за тея които НЕ излязоха да гласуват !!!

40

ПОМНЯ ГО

преди 11 години

КАТО ГО ИЗПРАЩАШЕ МАМА ЗА ПРЪВ ПЪТ В ПАРЛАМЕНТА . НАЙ МЛАДИЯТ ДЕПУТАТ НА 23 ГОДИНИ ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИЛ ПРАВО.МИ ТОЙ ОСВЕН КИЛИМИТЕ В НС ДРУГО НЕ Е ВИЖДАЛ. ТАМ СЕ ОЖЕНИ ТАМ МУ СЕ РОДИ ДЕТЕ. КАКТО Е ТРУГНАЛО ТАМ ЩЕ ВЗЕМЕ ПЕНСИЯ . ДАЖЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ДАТИ ФАЛИРА ФИРМАТА ИЛИ ДА СИ БЕЗРАБОТЕН .НАЙ МНОГО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ КАТО РАЗБРАХ ЧЕ СЪСТУДЕНТ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА.НАЙ ВЕРОЯТНО И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ПО ПАРТИЗАНСКА ЛИНИЯ .ПРЕДЛАГАМ ДЕПУТАТ НАЙ МНОГО ДВА МАНДАТА.

39

Патиланец

преди 11 години

Искам да попитам нещо. Редно ли е според вас в парламента да има депутати (в момента) раждани 1990, 1991!? Хора без никакъв житейски опит и към днешна дата с неясни разултати от това какво всъщност образование имат? Ето го обърканият народен глас:parliament.bg/bg/MP/1692parliament.bg/bg/MP/1688parliament.bg/bg/MP/1666

38

гошо кривунделски

преди 11 години

Много...баби,хилаво дете;Петър Кънев и Янаки Стоилов.

37

Анонимен

преди 11 години

До управляват ни хора с имена дмитриевич и местан т.е руснак и турчин няма ли българи в тази държава

36

Анонимен

преди 11 години

Красимир Петров- МВР??? Айде някой сега да оспори, че БСП е нещо различно от ГЕРБ и не са едно цяло!

35

Анонимен

преди 11 години

Резултатите от изборите показват "колко е "мъдър народа", а ако сега се състави правителство...значи у нас просто няма партии, а е само една. Така и не ни дойде акъла....

34

Чук

преди 11 години

До 9: Чиста истина! Браво!

33

Анонимен

преди 11 години

"за да може този заспал народ да изпие горчивата чаша наречена ГЕРБ до край и после като чуе името Бойко Борисов да почва повръща"Защото дозата прави отровата. Ако изпиете чашата ГЕРБ до край, повръщате или не ще изпружите застинали посинели крайници и край.Който не повръща от името на Бойко в момента, така или иначе е нежизненоспособен дефектирал продукт на еволюцията.

32

GERBerastin

преди 11 години

БСП пропусна шанса си на изминалите избори да направи остър ляв завой и спечели категорично с председател на партията и мин. председател Янаки Стоилов. Да се надяваме, че в следващите 4 години, тази грешка ще бъде поправена. Олигархията в БСП, колкото и болезнено да е, трябва да бъде изрязана.Когато днешните избиратели на БСП ни напуснат, ще остане само лумпенизираната и / или чалгосана аморфна маса, която избира свои подобия, н.п. ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 11 години

Ето затова дир.бг са по-добрите. Там платените писачи поне ги трият.

30

Анонимен

преди 11 години

Хаха, недоволните тук 3.5 години гледаха, като ***, министрите на герп, сега взели за тези да се жалват ... Всеки щеше да е по-добре от герп! Ако сте недоволни протестирайте в защита на герп, за да почна да ви наричам *** и да ви видя тогава. Да не говорим, че протест в защита на герп е невъзможен, защото малко са тези които са толкова прости, че да ги защитават.

29

saki

преди 11 години

Пак се наредиха не като експерти ,а по шуробаджанашки принцип. Тоя Янаки е юрист. Какво по дяволите разбира един юрист от икономика ??????? 100% *** няма да изкарат до зимата. Това правителство е ялово.

28

до 21

преди 11 години

Сбогом,и без това поганци не ни трябват.

27

бореца

преди 11 години

Едно не мога да разбера БСП защо се набутват да правят правителство като след има няма 5-6 месеца народа ще ги гони пак с камъни по-добре да оставиха ГЕРБ да управляват за да може този заспал народ да изпие горчивата чаша наречена ГЕРБ до край и после като чуе името Бойко Борисов да почва повръща!А между другото това решение може и да е наложено от Великите сили - ЕС,САЩ, може би и Русия не знам само едно е ясно чакат само мъка,мизерия,смрад политическа и изчезване може би други ще живеят тук!

26

Анонимен

преди 11 години

След този голям цирк ако касират изборите,което няма да разрешат 3-ката волния гей местан.Резултата ще е Герб-43%Бсп-16%Дпс-7 Атака-3 и ще има нови в парламента.

25

Анонимен

преди 11 години

"Порграмното правителство" си е чисто правителство на БСП. Дано да има отново предсрочни избори, че иначе какво ни чака....ще плачем за ГЕРБ след като си заминат тия!

24

Анонимен

преди 11 години

Този ако поеме икономиката, ние ще го поемем един голям.