14

не възможно да е жер

преди 11 години

да е Жертва?!?! Ако бъдат касирани изборите ГЕРБ ще е с пълно мнозинство.Но и третия вариант за ГЕРБ да остане в сила-... най- мощната парламентарна група Бойко няма да е "Жертва"Той ще изгради нов модел на социално ангажират депутат отговорен за съдбините на България.

13

Параванката

преди 11 години

Ти към коя Соц. агенция беше, бе ДругарЮ?

12

Evriy

преди 11 години

Е и ?!?!?!?!?! Какво като последната дума я има ББ и ГЕРБ ?!?!?!?!? Някой вече слуша ли ги ?? На никой не му дреме какво казва , животът има една посока - Напред . Аз предвиждам на следващите избори Герб да е с 12% в парламента . Дано само да се намери достойна партия да се настани в опразненото пространство .

11

BARNI

преди 11 години

DOGODINA PO TOVA VREME OT ,,GERB,, NQMA DA IMA I POMEN....

10

Анонимен

преди 11 години

Какво искат ГЕРБ- де стабилизация на страната, стачки бунтове, още повече мизерия за хората, за да обвинят комунистите тутците и тн и да има пълно разделение на Българиа. - Да протакат възможно най-много преговорите за Европейските инвестиции по програмите, за дасе блокира процеса и най-накрая когато се сформира правителство без тях, да се спрат еврофондовете. После разбира се , ще са света вода ненапита. -Да прикрият следите си доколкото могат. Да драги, това е за което плачете.

9

Bulgaria ON AIR

преди 11 години

Bulgaria ON AIR ли са новите сервилтютки на власта, от вчера ,днес и съвсем скоро в опозиция?

8

Анонимен

преди 11 години

В опозиция ГЕРБ се разпада до месеци. Както НДСВ-то...

7

TheProducer

преди 11 години

според мен и те не знаят точно какво им се върти в главата. и тъй като средностатистическият българин не може да чете хаотични мисли, се доверява на това, което вижда. факт е, че с подобни игрички реалните шансове на герб при нови избори се минимират. тяхната атрактивност като конструктивна опозиция също. въпрос на време е появата на нова партия в дясното пространство и залез на борисов. затова се учудвам, че никой не им го казва - уж са заобиколени от завършили по цял свят умници. жалко.

6

Боби

преди 11 години

До;3 А умният народ разбира,че два избора законни(понеже другарите твърдят,че има фалфификации,значи са незаконни),са по евтини от АЕЦ Белене за 20млрд.

5

дядо

преди 11 години

гейберите ,ако не са на власт ще се пръснат ,като македонска чета при вида на башибозук!

4

Анонимен

преди 11 години

Първа на БСП ще пристане Цецка Цачева и ще повлече крак!Разпадането на ГЕРБ е въпрос на 6 месеца до една година!

3

Анонимен

преди 11 години

Така е. Важното да си остане икона и обект на народната любов.1. Победител юнакът е стъпил върху току що победената от него триглава ламя;2. Паднал юнакът с девет люти рани /или високо кръвно/ лежи и пъшка; и т.н. колкото щете вариации.----------------------------------------------Въпроса е той ли държи реалната власт в ГЕРБ или е само "свещенна крава" за PR пред избирателите. Дали не подценяваме възможността Цветанов да е действително силния човек там. Или Цветанов го "държи"с нещо

2

Дори

преди 11 години

Дори и простия българин разбира , че два избора са по-скъпи от един избор.

1

TheProducer

преди 11 години

Карасионов греши - при повторни избори в този момент герб ще загуби още гласове. учудвам се, че съветниците на тази партия са на толкова ниско ниво и не им го казват. допълнително мотане и разходи ще бъдат ясно наказани от избирателите. някой да им го каже.