145

Анонимен

преди 11 години

Работата е там, че ГЕРБ не е партия от класически тип. Представлява образно казано котерия от различни лобита. Докато беше на власт навързани от общи интереси. Ако са в опозиция трудно биха останали консолидирани. Напълно естествено е част от тях /голяма или малка/ да проимат "нови проекти". Това което остане, има шанс да стане нормална парламентарна партия, евентуално.

144

Поговорко

преди 11 години

Крадеца вика дръжте крадеца

143

Анонимен

преди 11 години

Като гледам, ако пак стане премиер, в кабинета му ще трябва да вкарат канапенце. В кресло май вече не се побера. Това от много труд и грижи.

142

До Патриот

преди 11 години

До колкото си спомням г-н Ердоган поздрави г-н Борисов, а не г-н Местан за победата. Освен това не можем с лека ръка да задраскваме нито един човек роден и израснал с нас. Самото ДПС обаче не е демократична организация, още по-малко либерална, но българските турци не са виновни за това или са виновни, колкото останалите българи за държанието на другите партии. Патриотът обича Родината и уважава всички свои сънародници.

141

ВИСАРИОН

преди 11 години

ДД 167както гледам горната снимка се съмнявам за ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

140

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 139 ++++ 147 - Да, изчезна оригиналния 143 и се появи съвсем друг текст. Оригиналният беше свързан със 123 и 126. Сега авторът на оригиналния 143 (147) приплака от глупост(YMHИK!).

139

иван

преди 11 години

До Дo 127 не е прав

138

Анонимен

преди 11 години

Българите показаха, че и смъртта е за предпочитане пред ГЕРБ.

137

до 153

преди 11 години

Приятелю София,не е България.София е име и се пише с голямо "С".А като ми говориш за София,направете си държава "София на ББ".Твоя лидер ББ е болен човек,вярвах му, симпатизирах му ,но той се оказа ниска топка-негоден материал.Само думи и нищо.,Защо се кандидатира и направи партия ,като предишните са му виновни.Говореше на България ,че е обран бостан-А какво иска?Спечели заради тройната коалиция -а говори за магистрали-къде са хората.,тези от селата,окрадени и бедни.И накрая всички са негодници.

136

БУДА....ГНУСНО Е !!!

преди 11 години

САМОВЛЮБЕНИЯ УНИКАЛЕН*Т ИЗПЪЛЗЯ ОТНОВО .....НО ОКОЛО НЕГО ВОНИ ...ГНУСНО НАЛИ !!!

135

Тодор

преди 11 години

Българин който се държа достойно като премиер !

134

Патриот

преди 11 години

Не съм привърженик на Герб,но във случая не искам Турци във нашето правителство,не искам турци да решават бъдещето на Българите.България над Всичко!

133

Анонимен

преди 11 години

***

132

Анонимен

преди 11 години

Не бе мутро, те твойте депутати сами ще те отсвирят веднага щом мотора Цецо почне да бръмчи в Централния затвор

131

76

преди 11 години

КОЛКО ПО-БЪРЗО БЪДЕ ЗАБРАВЕН , ТОЛКО ПО-ДОБРЕ ЗА СТРАНАТА....ГЕРБ Е БЕДСВИЕ

130

Анонимен

преди 11 години

На Буда все някой друг му е виновен.Най-плюе комунистите , но стиска още червената книжка.Голяма наглост е това ГЕРБ!

129

ха ха ха

преди 11 години

Тъпака Боко е просто е объркал партиите.Не БСП и ДПС , а ГЕРБ и БКП са една и съща партия!Боко е в ролята на Живков , а Цвъко в ролята на Милко Балев.Всичко останало си е едно и също.Предстои процес , а виновниците за разпада на държавата ще си получат заслуженото.Шофьора на др.Живков е объркал годината-сега е 2013 а не 1989.Малка разлика само.

128

Бик

преди 11 години

До Анонимен 144: Над парламента пишело: Съединението прави силата. Така е приятел но за Борисов то изглежда по друг начин и то е следното: " Купуването на избиратели и депутати прави силата"

127

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е за парите! Депутатите от другите партии,сами ще отидат при Бойко,ако се стигне до касиране на изборите,само и само да си запазят сигурната заплата през следващите 4 години-ха на бас!

126

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 143Ами, гледам, че ти си го копирал и пействал. Значи си *** като всички твои колеги. Калинка, която дори не разбире, че така злепоставя работодателяси. Разпространява интересна, компрометираща го, информация!