913

123

преди 11 години

Искаш касиране ,ама втория път стомната се чупи и ти ще си чупка от парламента.

912

Ден за размисъл

преди 11 години

Ден за размисъл! За да има размисъл, трябва някой да мисли. Де ги тези мислители? И въобще: "Кой сте Вий, мислителю? Марк Аврелий, Спиноза?". Откъде беше това? Не знаете! Ами какво да очаквам тогава от хора, не чели книжки. Забравих, един беше чел "Винету"! В този ден поне продаваха винце и ракийка. Те помагат на мисленето! А на самите избори - не! И вижте какво стана! Сега да помогна - онова в кавичките е култово изречение, казано от Остап Берта-Мария Бендер, син на турски поданик. Четете, бе!

911

t-rex

преди 11 години

Обявавам награда от бутилка скъпо уиски на човека, който ми обясни как точно се подправят резултати с фалшиви бюлетини! Всеки който е запознат с процедурата знае, че това е невъзможно. Съгласен съм, че може да се манипулират няколко десетки гласа в няколко десетки секции, ама в такива мащаби съм убеден, че е невъзможно. Не и без да са подкупени няколко хиляди души, а тогава неминуемо ще изтече информация от някъде...

910

БС

преди 11 години

Да хората страдаме от къса памет - Който ти го е начу*вал преди години, пак ще ни чу*а !!!! Не на системата , ДА на мажоритарната с право на уволниние / депутат не е професия, но в БЪЛГАРИЯ - ДА МАМКА МУ/

909

jojo

преди 11 години

Ако и тоя път има манипулации и фалшифициране на вота,започва краят на играта

908

t-rex

преди 11 години

до 1182В печатницата са намерени бюлетини за почти всички градове. Най-*** внушение е, че палетите били надписани по градове и това било направо гнусно. Ами нали във всички градове са различни бюлетините, съвсем нормално е в печатницата да са надписани кои бюлетини за кой район са печатани. Даже намирам за нередно да не са надписани!

907

Белградски синдикат

преди 11 години

А те са система, орден , корупция се пее в една песен на Белградски синдикат -Beogradski sindikat. В моята мила БЪЛГАРИЯ е същото - ПОЛИТИЦИТЕ СА МАФИЯ !!!!! И Боко и СерГЕЙ,БОЛЕН и МЕСТАН и др. се е.ават , защото се обичат:))) Гласувайте с надраскани с думи бюлетини / за недействителен глас/ - НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ ИСКАМЕ !!!! Стана това което бе по сценарий - БСП + ДПС + бъдещи""Независими"" = 3+5+8 . НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МЕДИЙ

906

анонимен

преди 11 години

Живея в един от градовете записани до бюлетините в печатницата.Срещу нас имаше клуб на Герб.Върнахме се към 9,00 на 10.05,в къщи и клуба на Герб беше препълнен с хора -вътре и вънка на тротоара,на пътя имаше доста коли-джипове и други вносни автомобили.Всички коментираха нещо оживено.Тогава изкоментирахме,че става нещо и се оказахме прави.

905

Анонимен

преди 11 години

До рашков Ами върви да живееш в Америка тогава!

904

Анонимен

преди 11 години

До Гошо Много се радвам, че я има а дали някой я спазва.

903

рашков

преди 11 години

Над 70% от европейските страни са отменили тази глупост "ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ" ,а в най развитата демокрация в света САЩ никога не е имало такова глупаво ограничение и всеки помни Обама и Ромни как до последната секунда агитираха масово!

902

Гошо

преди 11 години

До Касиране - ФейсбукДОСАДЕН СИ КАТО КОНСКА МУХА - пускаш едно и също нещо 4 пъти! Поне дотам стигнах вброенето и престанах! Блажени са вярващите и тяхно е Царството небесно! Касиране, хвърляне на кокълче, гледане на кафе, на боб - все едно! Боко няма да вземе повече гласове! И да знаеш - има един БУК, по-важен от другите! Казва се КОНСТИТУЦИЯ.

901

Анонимен

преди 11 години

Има ли група в facebook за касирането на избори?

900

Анонимен

преди 11 години

Политиците ни занимават с препирни,докато икономистите се подготвят за деноминацията на лева. Пазете си левчетата господа!!!

899

Анонимен

преди 11 години

Политиците ни разиграват театър,цирк и в един хубав ден ще ни уведомят,че еврото и долара са удвоили стоиността си. Да очакваме ли деноминация на лева?

898

Анонимен

преди 11 години

До Даси --Мислят ли симпатизантите на ,че изборите са честни -ако не ,тогава нека има нови избори и бюлетини от БНБ и наблюдатели от ЕС.Прогнозирам около 15% за БСП и 35до 38% за ГЕРБ стиска ли ви другари-.Ясно е ,че ще има нови избори .Дано е по-скоро

897

NO PASARAN!

преди 11 години

Разгледах галерията снимки. Възхитителен декор - бойковци те гледат отвсякъде! Говори Бойко. Следващото, което може да дочакаме е да почнем да чуваме поздрав: "Хайл Бойко!". No pasran!

896

даси1169ясно е

преди 11 години

Не е доказано ,чий беше с отпечатаните в повече бюлетини.Ако се чувстваха толкова чисти сигнализиращата пчеличка и слободната ТВ щяха да заловят извършителя при изнасяне на бюлетините или при разпределянето им или натоварването им?!?А сега освен за закононарушението на деня за мълчание трябва да отговарят и за клевета ,когато се открие истинския виновник

895

of 1162 пост-наглец

преди 11 години

Не внушавай неуравновесеност и нестабилност в изказването.Лидера на ГЕРБ каза: 1. жалба за касиране на изборите ,което е най- правилното при тази патова ситуация и опорочаването деня за размисъл!!!2. каза ясно ,че ако конституционни съд Не допусне касиране на Вота ще си използва правото на мандат като първа политическа сила в страната, и това като реверанс към подкрепилите го с Вота си над 1 000 000 избиратели!

894

Даси

преди 11 години

Прав е да иска нови избори след като на му мина номера с фалшивите бюлетини.