71

Анонимен

преди 11 години

тия дето се блажат като живеят от разни организациики искат да останат на хранилкататаи си защетават чове - гнусно и грозно

70

Анонимен

преди 11 години

1 млрд. и 550 млн. от резерва на НЗОК липсват от сметките на касата.Какво мъжко има да отклониш средства предназначени за лечение.Най-добре е наколенкаджиите да изчезват, че ни писна вече.

69

Анонимен

преди 11 години

Ей такива мероприятия от типа "благодарност към владетеля" показват, че в България, на практика, държава няма. Тя не функционира по нормалния начин. Няма работещи институции, няма граждански и политически консенсус. Всичко зависи от Неговата благословия. Той дава, Той решава какво и как да се направи. Превърнахме се в източна деспотия. Управлението на ГЕРБ беше еманацията на този процес. Но не беше само Борисов. Спомнете си Доган и разпределянето на порциите. Добре, че поне ГЕРБ се разкараха.

68

Владо

преди 11 години

Как ще помагаш бе Бате? С тези карирани пижами далеч не се стига, ще гледаш само небето на квадратчета. Най много с Цвъки да пляскате белота.

67

Браво

преди 11 години

Ние от нашата психиатрия също пращаме по-здрав на бойко и го чакаме под тайното му име да дойде при нас.

66

Доктора

преди 11 години

Спря лекарствата за онкоболни ,надписаха фантастични цени със Здравната каса за всички животоспасяващи медикаменти , а сега се пъчи на снимката като ангел спасител !Такъв *** не сме имали за Премиер досега !Борисов , а знаеш ли че има Бог ,..... не началник!!!

65

БРЕГ

преди 11 години

Да се държи мъжки , ама като не може ! Сигурно е много интЕлигентен.

64

ужас

преди 11 години

Какво умиление ме обзема от тази снимка!!! Хайде някои да каже нещо за политиката в здравеопазването на ГЕРБ или за откраднатите 1,4 милиарда от здравни вноски, пълния хаус в системата, изтичането на лекари и мед.сестри зад граница, липсата на лекарства, войната на властта срещу лекарското съсловие ....

63

Го

преди 11 години

До смехурко:)))))))) ходи и се гръмни, герберче.

62

Анонимен

преди 11 години

Е как да не гласувам за него,виж го само,ще го изям.Това си е мойто мнение,всеки има право да харесва когото си иска,моля,без обиди.

61

Спонги

преди 11 години

Бойко се хваща за Пациентите защото знае, че е следващия на когото ще поискат Имунитета. Той бърка своя имунитет с Депутатския Имунитет. Затова е така смутено усмихнат.Ало, Танов, нещо да не сме объркали, а?

60

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЕ поне неговите избиратели не са набор от 30 до 50!

59

Анонимен

преди 11 години

PREDAI SE BOKOTAWARE

58

смехурко:))))))))

преди 11 години

До Го ,vanko 84,Иво и плеяда анонимни платени драскачи Коалиция за България е име, използвано от общинските избори през 1999 насам за политическите коалиции, съставени от Българската социалистическа партия (БСП) и други 8, по-малки, близки до БСП партии.:))))))))) Без коментар :)))))))))) .А и по речника който ползвате си личи че сте двуноги без ум ниско интелигентни:) и вероятно сте с трето отделение взето с рушвети :))) за морал няма да говориме:)

57

Тиква

преди 11 години

Ми то да се държа мъжката, *** кат не мога... Толкоз ли не ме разбрахте ква съм мишка. Ей това народът няма акъл колкот един охранител - ония дебеловратите за нула време ми скроиха капата.

56

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАко все пак не бяха откраднатите пари от БСП,НДСВ,ДПС И СКЪПИЯТ НИ г-н.КОСТОВ мисля че здравната реформа отдавна да на европейско ниво,а не да сме 20г. назад.

55

Го

преди 11 години

*** жалкият PR на Бойко... "Дръжте се мъжки". Чудовищни глупости.

54

смехурко:))))))))

преди 11 години

До платените драскачи :)))))))))))от БСП,ДПС А ТАКА и други .Между 0,5 и 5% е допустимото количество допълнителни бюлетини над определената бройка за печат. Това обяви в Пловдив Петър Кънев депутат от Коалиция за България и председател на съвета на директорите на Демакс фирмата, която печаташе протоколите за изборите. Това е ФАКТА пред ВАС ":):) отречете го затова и не проследиха къде ще отидат то се знае в БСП и ДПС и орбитата около тях:)))))))

53

смехурко:))))))))

преди 11 години

До всички платени драскачи от БСП,СДС,ДПС и А така.Кандидат-депутат от ДПС се самоуби в София. Втори случай е:)двама от ДПС са в затвора по бързата процедура за купуване на гласове: :) и Не забравяйте документираното от НоваТВ за БСП показано пак за купуване на гласове.Но правилно Пази боже сляпо да прогледа.Бързо забравихте изминалите 20г Преди Борисов..................................:)))))))))))).Пиша само ФАКТИ отговора е много ***:)

52

vanko84

преди 11 години

зъбът боко 24 карата усмивка смешен е вече