472

ДИЕТА-ГЕРБ

преди 11 години

Яжте ЦАЦА и Компот от Кюстендилски СЛИВИ!!! Цацаров/Мая Манолова

471

Анонимен

преди 11 години

E NEKA PAK DA POPITAM KOLKO STRUVA EDIN BROI " SIK " V PARI V BROI , V KILA BOI , A MOJE I V RAZDQLA S RABOTNOTO IM MESTO V DENQ SLED IZBORITE - AMA ZA KOMUNISTA OT BSP I ZA KOMUNISTA OT GERB NE MI GOVORETE TQH SAM GI VARZAL O6TE 1944 god . PITAM ZA PREDSTAVITELITE NA DRUGITE 45 PARTII

470

куевич

преди 11 години

учител по физ.възп. и полицай=***.

469

Анонимен

преди 11 години

Поради тези изборни измами повече от 130 000 души от една партия от НФСБ останха без представителство. изборите са нелигитимни ! СЛЕДВА КАСИРАНЕ!

468

Анонимен

преди 11 години

А случайно ли пък Демакс(където се печатат протоколите)са свързани с БСП.А да знаете,че всеки регион има различна листа с депутати за които да гласуваш?!За това и са надписани:За София,Пловдив и т.н.А печат от де ще вземеш за да стане ментето истинско?А знае ли някой,че до Универсиада не ходи един човек,ами трима,при това задължително представители на различни партии?А,че всички в комисията броят заедно бюлетините и след това се подписват на протоколите?Не ви ли стана ясно,че това е партенка?

467

Анонимен

преди 11 години

KOKO , KOKO , KOKO6KO TAPA . HORATA TI GOVORQT ZA 4UVAL4ETA , NA6 KOKO PRODALJAVA DA SI KUDKUDQKA ZA SEKCIITE . V SEKCIITE RABOTI TAI NARE4ENATA " INDIISKA NI6KA " A NA EDRO SE IGRAE S 4UVAL4ETA , SPORED KAKTO I SPORED ZAVISI SITUACIATA

466

!

преди 11 години

До !Никой не казва, че е невъзможно. Но не е доказано.

465

!

преди 11 години

Не в секциите, а в "Универсиада" на предишните избори депутати гробаджии усърдно се занимаваха с чувалчетата. И ако не виждате проблем в това, не мога да ви помогна. А случайно ли племенникът на шефа на Мултипринт работи в Информационно обслужване - питам и отговор не искам. А случайно ли стоят т.нар. мъртви души - няма и да питам, то е ясно. "Мъртвите" влизат в употреба при всички избори и не само ГРОБ се възползват от тях. О, забравих - няма как да се възползват, фалшификации са невъзможни!

464

Танаси

преди 11 години

572, поздравления! Гениално хрумване! В екип ще можем да измислим много варианти за фалшификации. Току виж ни потърсят за съветници по конспирациите ;-)

463

Анонимен

преди 11 години

А бе Коко, не разбра ли от миналите избори как се вкарват чували с бюлетини (а Фидосова - в чорапите)! Така че кой е наивния? Още от римско време в правото има аксиома: "Кому е изгодно?" Ясно?

462

!

преди 11 години

До Как става350 000 бюлетини - това са много бюлетини за раздаване, много пари за плащане и много замесени хора, за да не излезе наяве. Изниква и въпросът, след като се предполага, че други бюлетини, които са надтираж са изнесени от печатницата преди прокурорската проверка и вероятно са използвани, защо БСП не искат касиране на изборите???

461

КОКО

преди 11 години

Абе хора ,не разбирате ли,че няма как да се вкарат тези бюлетини в секциите,при толкова наблюдатели,опозиции и т.н.,ако ви дадат една такава какво от това,нищо не се променя,какъв е смисъла,всичко е един голям политически фарс,горкият ни наивен народ!

460

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен А кой ти каза че ги няма???

459

Как става

преди 11 години

За пъпчивите чалго-герберасти да поясня как се прави *** нишка. Ако не се знае печата се снима в 7 часа печата от бюлетината.Прави се копие включително и тайния знак. Подпечатва се една от тези 350 000 предназначена по градове и се дава на някой който гласува с нея, а изнася подпечатаната с истинския печат.Тя се дава попълнена на следващия и той връща празна подпечатана, получава 50 лв. и т.н.Т.е. в урната има само една невалидна с първи печат.Останали те са с истински 2 печата, но контрол

458

Анонимен

преди 11 години

peticiq/ostavka_na_glavniq_prokuror_cacarov

457

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТочно това поясни Мая Манолова, че е много лесно да се направят допълнителни оригинални печати. Тя със сигурност има опит в тази конспирация. Раздават бюлетините направо подпечатани с първия печат, а след излизането от стаичката комисията поставя втория, чиста работа, трудно за проследяване, освен ако не се почерпят в махалата "гласоподавателите" те ще се похвалят за всичко как става дори в годините назад.

456

питанката

преди 11 години

Линкът не работи, затова пишете в ютюб Избрани моменти от "Герб прави избори" и гледайте внимателно, герберчета сладки.

455

питанката

преди 11 години

Ето поучително (ама поучително за тези, които могат да мислят) клипче: youtube/watch?v=PgFICjdQHss На клипчето днешният кмет на Пловдив (ГРОБаджия) прави инструкции за предишни избори. И в инструкциите ясно казва, че трябва да се правят колкото се може повече невалидни бюлетини. В прав текст! И сега герберчетата, душиците сладки, ще ме убеждават, че е абсолютно невъзможно да се фалшифицират избори. Що ли Тотев е на обратното мнение?

454

Анонимен

преди 11 години

До :) 558Много си забавен.. А къде са купчинките за София, Бургас... районите, където герб са сигурни...

453

СИГНАЛ

преди 11 години

ОТ НЕДОСТОЙНИ МАФИОТИЗнаем кой напълни гащите.Да не се разлайват повече кучетата.Затворническите костюми са ушити по мярка.Клиентите да се явят при шивача за последни настройки в прокуратурата.