306

detelina

преди 11 години

Ми, то хубаво,ама да не вземат да го отвлекат,г-н Цацаров!?

305

Анонимен

преди 11 години

браво Цацаров

304

Давай

преди 11 години

Браво Прокуроре!!!!!!!!!Давай напред!

303

CC

преди 11 години

До Никола- IMA EDIN GEROY NA VAZOV- KOL4O SLEPECA.MAY SI RODNINA S NEGO

302

Анонимен

преди 11 години

Цецка и Бойка да стягат халките, защото в затвора всеки ден ще им ги пръскат от любов :)

301

7

преди 11 години

Гледам в момента БТВи Виждам един жив *** динозавър .СУГАРЕВ. Е този ли ще даба мнения когато е политически ТРУП

300

читател

преди 11 години

До Шоп А аз ще ти кажа защо с клизма спечелихте!Цитат:Бойко Борисов реч от 31.03.2012 "Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме"След тези гениални думи какво повече да коментираме за електората който гласува за него.Та ето ги и реалностите

299

MBP

преди 11 години

Vazroditelen Proces na sad v Haga , tova si e prestaplenie

298

Анонимен

преди 11 години

Не ме интерсува кой са подслушвали. Интерсуваме, че с НАШИТЕ пари са нарушавали нашите парва. Интерсува ме, че изхарчиха 400млн. за подслушвания, а ние ядохме "постна пица", а за майките и пенсионерите не дадоха и една стотинка. Интерсува ме, че либерализираха пазара и цените тръгнаха на горе, а замразиха доходите. Наистина няма по-големи некадърници и наглеци от тия ***.

297

uzunski

преди 11 години

Кофти действие са замислили на Цецо-крадецо , от парламента в пандиза ! Във връзка с това възмездие се очаква народно веселие !

296

Гледах го в УНСС

преди 11 години

Гледах този ***, дига лозунги от типа ние сме прокурори и си вършим работата.Да така е, но нали знаеш какво мислят с право хората за Съдебната власт.Това е най-корумпираната институтцияя и изглежда, че ти си каймака на утайката на тази корупция пловдиска майно.

295

Никола

преди 11 години

Историята с Цацаров досущ прилича на тази с Филчев , уж СДС го назначиха като свой човек , а той почти веднага им ср@ в устата и седем години не престана да ги ос+ра. Цацаров бе назначен он ВСС доминиран от хора на ГЕРБ , а той като първа работа му бе да започне гонения по измислени от СерГея подслушвания и топене от Мая Манолова за някаква печатница на бюлетини !

294

7

преди 11 години

Ония кавал БУМБАРЕКОВ го е страх за живота му на ***.А какво е на Цацаров. Браво Гн ПРОКУРОР

293

7

преди 11 години

Малко като .Къде е Меги, Ама къде е ЦВЪКИ И ТИКВУН?

292

Защо бе Цацаров

преди 11 години

Защо бе Цацаров, така се беше засилил, защо сега биеш отбой.На всички е ясно, че нямаш нищо и само отлагаш деня когато ще дадеш някакви доказателства.Какво става, чакаш доказателства от нова флашка от Серго или Трактора.Юрист да говори по този начин "две трети от нещата са верни.....".Този нормален ли е това е съд, обвинението в две трети е вярно -- боже имаме такава пародийна личност за главен прокурор.Туй пловдивчани изглежда са болни -- да ходи с Бареков да си обменя информация

291

nashenetz

преди 11 години

а обвиняват че Цецо подслушвал. ми то защото Московеца го е страх за още далавери да го хванат. Московеца не трябваше ли да отговаря за Белене, Хохегер, биометричните паспорти, заменките на гори, 1 млн. Евро комисионна за Доган ?

290

tanja

преди 11 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"

289

Някои нарече

преди 11 години

Някои нарече Цацаров пич.Ае, хора все пак малко мярка имайте като пишете.Вижте го Цацаров на какво прилича, той е от тези хора дето не може да си види члена без огледало, какъв пич е това.

288

nashenetz

преди 11 години

Московеца не трябваше ли да отговаря за Белене, Хохегер, биометричните паспорти, заменките на гори, 1 млн. Евро комисионна за Доган ?

287

Анонимен

преди 11 години

не,няма такава държава.