18

СМЕШЕН ПЛАЧ

преди 11 години

И ...така приятели , ГЕНОЦИДА продължава. Да ни е честито ! Това, което човек сам си направи и Геспод не може да му го оправи.За смях ли е, или за неистов плач ?

17

Анонимен

преди 11 години

Волен ще се продаде на БСП и ДПС, там е далаверата, ББ е по-скромен в обещанията.

16

Анонимен

преди 11 години

Станишев да подава оставка и да не се ошумолясва !!

15

:)))

преди 11 години

Между другото има вариант с *** купен вот на БСП+ДПС да им стигнат депутатските места за да направят кабинет. Тогава жална ни майка :)Интересно е колко бързо забравят хората....Как БСП слушаха всички, за Доган хидроинженера, за дългия инкасатор и много други знайни и незнайни герои от времето на тройната коалицияНе съм фен и на Бойко, но не мога да си представя, че *** ще се върнат на власт, просто е безумно

14

Анонимен

преди 11 години

Колко и да броите бюлетини,пак бат Боби печели !!!

13

:)))

преди 11 години

Въпроса е на кого ще се продаде Волен :) Дали на турците и ще си плюе на цялата платформа или ще подкрепи Бойко :)))Цялата работа е пълен та..ак.

12

Анонимен

преди 11 години

Сега ако върнат на масата проекта Белене мога спокойно да емигрирам, това ще е краят. Не само нашия, а и на нашите наследници. Това ще е робство в уж свободно време.

11

Българин

преди 11 години

До Анонимен 18Неграмотнико,Прочети си "поста" и ако можеш виж колко правописни грешки си направил. Личи ,че си от "герберастката" интелигенция.

10

Анонимен

преди 11 години

Бойко не връщай мандата,ще го държиш до нова година тиси победителят полага тисе товае законно,нека да почакат те сами сиго направиха.Сега има правителство ти зор нямаш станишев има зор свиркайси.за 7 ноември ще реши ккакво да правиш.Умирай си от смях.То ибез това няма да има пари от ES taka че няма за къде да бърза БГ,на станишев няма да му дадат една стотинка ЕС.Неим се връзвай на въдицата те бързат нещо са намислили.Имат много пари щети купят народни представители.

9

Банчо

преди 11 години

До политподлогаТочно маргиналите, чалгари и римляни, плюс заблудени ***, ни натресоха герберастията, и спасение няма... Предпоследна надежда: Цацаров!Последна надежда: Сретен или някоя друга дружка на рапоня!!!

8

Анонимен

преди 11 години

ОЯ КРЕМЪЛ,ТОЯ КРЕМЪЛ...КАКВИ БУЛАМАЧИ ИЗБЪЛВА В ЗАДУНАЙКАТА...ВАЖНОТО Е,ЧЕ КАКВОТО РЕШИ ТОВА СТАВА...КПСС--БКП=ВЕЧНА СЛУЖБА...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...

7

саманта

преди 11 години

А може би с тях и сега нямаме проблеми ? На мене например не ми пречат.............

6

колибри

преди 11 години

Победи демокрацията, колкото можа - макар и с напъни ГЕРБ не постигнаха своето. Честито на печелившите и спорен старт на новото правителство - нека му позволим да работи.

5

Анонимен

преди 11 години

До Колко са жалки БСПМай, най-жалкия си ти, ***!Твоите написани глупости си личат от километри!Понеже от тъпата ти кратуна не може да излезе нещо смислено,сменяш само името на партията!Само *** като теб са способни на такава простащина!

4

хаха

преди 11 години

в парламента си имаме 4 породи...герб = фашистибсп = комунистиатака = психаридпс = турцикъде са демократите?! честито на ГЕРБ унищожиха напълно всички десни формации...

3

Анонимен

преди 11 години

НФСБ бе прецакано от ГЕРБ с купени *** гласове и фалшификации. НФСБ ако изборите бяха честни щеше да влезе в Народното събрание .....Е изборите са опрочени и нелигитимни!

2

Анонимен

преди 11 години

Току виж,че се появят помагачи на някоя бременна да и разнасят чувалите!

1

Анонимен

преди 11 години

Дръж си го Волен,не ни трябва!