789

Пич

преди 11 години

Сега ще видите как вашия любим Волен Сидеров ще приближе на Станишев. Само гледайте! Да разберете колко сте глупави и как ви правят на калинки. И разбира се - да са ви честити БСП + ДПС. Отново българите направиха тъпата грешка да върнат мунистите на власт. След 4 г (ако изкарат) отново ще сте в калта и отново ще ревете за някоя дясна партия. И после ще искате за 2 г тази дясна партия да оправи 4 години червени безобразия. И така отново и отново ... *** народ.

788

......

преди 11 години

Ужас БСП и ДПС на власт боже опази !

787

Анонимен

преди 11 години

***!

786

Анонимен

преди 11 години

50 % негласували,13 % изкопчи ГЕРБ с фалшификация , другите гласове се размиха в останалите партии. За каква победа говорите

785

Анонимен

преди 11 години

Изброените партии,които влизат в парламента са всички бивши комунистиюески с майка столетната БКП/ДС...ЧЕСТИТО БЪЛГАРеееее!

784

Антошка Антошка

преди 11 години

Пойдем копатъ картошки? Летището на Силистра-Ламбриново на Бориславова!? Пусни полети да идваме да се учим как се садят картошки,ние тук в Добруджата имаме пшеница,ама като си казал вместо мост Силистра-Кълъраш,може и картофи да садим!? Ама може и тиквено семе-в твоя чест!

783

Пич

преди 11 години

Съветвам който не се е спасил, да се спасява навреме. Идват на власт Доган, Р.Овч, Пеевски, Станишев, и т.н. Предстои източване на държавата чрез Белене и още куп безмислени проекти. Идва на дневен ред ограбването на средната класа с най-различни данъци и раздаването на пари на калпак на малограмотните турци и ***. Всички видяха по единствената независима телевизия НТВ кой точно купува гласове в България. Крадеца вика дръжте крадеца. И 25% гласуваха за тези смешници. Стягайте си куфарите.

782

КОМУНИСТ

преди 11 години

Андрешковци ,безпрецедент сме в Европа.Лидерът на загубилата партия открито казва,че победилата няма право да управлява.БЕЗУМИЕ,ВСЕ ПАК МОРАЛНАТА ПОБЕДА Е ЗА ГЕРБ.Ние като народ сме пълни нещастници.

781

fs

преди 11 години

KRAI S1S GERB KRAI KRAI KRAI KRAI.. NITO ATAKA NITO DPS OFICIALNO ZAQVIHA CHE NQMA DA GI PODKREPQT KRAI SQ TQH MAFIA V1N V1N WEEEEE KRAI S1S TQH NIKOGA POVECHE DA JIVEE BYLGARSKATA SOCIALISTICHESKA PARTIQ KAKTO I ATAKA uiuuuuuuu ZA GROB WE UUUU WEEEEE

780

ДСБ

преди 11 години

Работата е ясна. Да ви е честита новата тройна коалиция! Мама ви червена ***!!!

779

Анонимен

преди 11 години

Какви 4 години БСП и ДПС , още в края на Зимата са пътници.

778

Анонимен

преди 11 години

Въпросът е не кой е спечелил, а кой ще съставя новото правителство.

777

pacoran

преди 11 години

radvam se che pak boiko shte ni upravlqva toi vinagi si sluji dobre s parite i narkoticite na naroda :D

776

...

преди 11 години

Честито... сега 4ри години, БСП и ДПС .... тивам да си стягам куфарите, че ще се готвя и аз за емиграция....

775

Анонимен

преди 11 години

Ако някой мисли,че ГЕРБ ще е на власт още 4г,e потънал в дълбока заблуда

774

Анонимен

преди 11 години

Слушате ли Сергейчо.Какво ви каза , че клипчето което се вътеше с Делян Пеевски в което казваше , че ДПС идват на власт е самата истина.Добре дошли на ДПС на чело на държавата

773

Пич

преди 11 години

Хайде форумни мишки и мрънкачи, да са ви честити БСП + ДПС. Отново турци и крадци ще управляват България. Браво, заслужихте си ги. Сега слушам наетия премиер-кукла на конци, г-н Орешарски. Според мен или е пиян или просто е луд, но определено нещо не му е наред на този човек. Още не е влязъл в кабинета, но вече обяснява как щял да плаща. Давам на тази държава не повече от 1-2 години преди тоталния фалит. Аз лично си стягам куфарите. Още един път - честито!

772

Анонимен

преди 11 години

а какво се случи с Янето бре ???

771

Отвори Очи

преди 11 години

Бойко как ще им го нахендри не е истината.Ще каже утре Сори , но няма как да управлявам - нямам подкрепа то БСП и ДПС които са едно , както ви казах.И БСП в началото на зимата ще се радват на Любовта на хората.Тоя път ще ги изметат завинаги.

770

Анонимен

преди 11 години

Abe toq boko ne razbra li 4e ne go iskame pove4e v bulgaria