13

Мен

преди 11 години

То в програмата му хубаво се говори, ама само се говори. Няма никакви реални мерки за справяне със ситуацията. Заплата 1000 лв - добре, ама откъде тия пари ? Пенсия 500 лв ? Как ще стане това. Ако съберем всичките тези пари на работещи и пенсионери - че то ще излезе над БВП на държавата. Станишко обеща 200 000 нови работни места на 6,5 млн. работоспособни (при 13% безработица), Обама в САЩ - 400 000 на 230 млн. работещи (при 9% безработица). За Нобелова награда е нашия. Или се е напънал повечко.

12

Атака

преди 11 години

Най-доброто изказване от всички!1

11

999

преди 11 години

Сидерчо,да те питам нещо? Защо в Русе има едни пана в формата на триъгалник около стълбовете на тролеите и защо аджеба на тях има само плакатите на ГЕРБ и АТАКА. И ми е интересно защо в Русе няма нито един плакат на каквато и да е друга партия. И да питам ГЕРБ и там месния полицаи кмет и Нунев за подмяна на вата в полза на ГЕРБ си се готвят там.

10

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 11 години

...Знаете ли господа,някога и аз вярвах ,поне до някъде на "тоз".Учудвам се просто,че още има "балами да му се връзват".

9

Анонимен

преди 11 години

Истината за този "националист" е че 4 години мълча пред Бойко, 4 години мълча за туурското робство, срещна се с турския президент ио продължава да унижава нацоинализма и да го преправя на нацизъм.

8

ВОЛЕН СИДЕРОВ

преди 11 години

БРАТЯ СМЕЛО В АТАКА,ЗДРАВА РАБОТА НИ ЧАКА !!!

7

Анонимен

преди 11 години

До Волен ИбрикаКолко лева ти дадоха за тоя коментар е ... жалко комунистче ...

6

Поговорка

преди 11 години

Луд уморе нема. Само се поти.

5

Анонимен

преди 11 години

Ако щете го наричайте перко, куку, фюрер и тн., но само той говори за реалните проблеми на България! И в случая е абсолютно прав!

4

Анонимен

преди 11 години

В програмата на Сидеров се говори за проблемите на българският народ и България - икономика, образование, здравеопазване, вътрешна сигурност, външна политика и тн. Сигурен съм че повечето от плюещите срещу него дори не са я и прочели, но са жертва на чалгаризатори като Славчо Трифонов и Боко Борисов.Аз припознавам много от идеите си в програмата на атака, защото може и да е радикална, но ще работи в полза на България и на българите. Стига толкова мутро-комунизъм, асфалт, хохрегер и тн.

3

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 11 години

Волен е той в своята болест,но по-волни са тези,които болният волноследват,по собствена воля.

2

Анонимен

преди 11 години

Куку е, ама е прав в случая. Какво ни замазват очите цял ден и то с ла*на?

1

Анонимен

преди 11 години

ако не беше манипулация, сега щеше волен да е президент... и един мармот завива шоколада в целофан