22

Анонимен

преди 11 години

Дори и да не беше станал инцидент, законът си е закон! И докато и последният човек в България не го проумее, няма да прогресираме! Жалко за човека, без значение дали е Чочо или баба Пена, но и той има солидарна вина в случая.

21

Тъпото

преди 11 години

Някой може ли да даде сведения имало ли е алкохол в кръвта му или не? Или деликатно не се дава тази информация? Да почива в мир!

20

Анонимен

преди 11 години

това са глупости, заради нелеп инцидент ще съдим гробищата!? съжалявам за човека, но това не е сериозно просто

19

справедлива

преди 11 години

Лека му пръст на Чочо.....но защо не казвате истината за случая, а сте се хванали във височината на една стена !!!???? Даниела приятелката му каза още в същия ден на трагедията по пресата, че Чочо е започнал да върви НАЗАД без да гледа къде стъпва 30 метра !!!! Тя му е казала на два пъти да спре..какво прави...къде отива, но той не е спрял и продължил така докато паднал естествено на това място показано на снимката. Е, високата стена или липсата на парапет са виновни ?? Как така ще вървиш 30 м ?

18

Анонимен

преди 11 години

Омръзна ми от български простотии.Ако беше се утрепала някоя баба в гробищата в Бакърената нямаше и да знаем за това!!!Вече 59ти ден ми надуват главата с едно и също.Еми хората умират.И млади и стари.И за всички е жалко.Еб*ти простата държава и простия народ!!!

17

xax

преди 11 години

Само за лошото време още не се търси "наказателна отговорност" и "затвор за виновниците", но има време и за това. Да му бяхте роднини да ви разбере човек, но вие сте просто много нещастливи хора.

16

Анонимен

преди 11 години

Кольо Фичето само на разрешителни е чакал. Разрешителните в ш`баната ни Държава са само за да се събират пари. Вид държавен рекет. Разрешителното или глобата няма да върнат човека. Това си е просто нелеп инцидент. Разрешителното не е "виновно".

15

Анонимен

преди 11 години

До 7 Няма намек тука. Виновни са и трябва да се санкционират. Беззаконието е "синуним" на безотговорност.

14

xax

преди 11 години

След поредната трагедия, поредните форумни безработници търсят виновни. Точно в тея 40 см. е проблема и те са виновни за смъртта на Чочо. Глупости пишете, мързеливци!

13

Темерут

преди 11 години

Бъркате ме с човека от филма: "Утрешният вестник" Съжалявам няма начин да се предвиди подобно нещо...

12

5

преди 11 години

Който, от страна на държавната машина, е дал разрешителното, проверил и ударил подписа,няма ли да понесе наказателна отговорност?

11

Анонимен

преди 11 години

До ТемерутЩе си позволя да те поправя: "А, къде беше проверката, когато Чочо още бе жив ?""Здрав" не беше и ми е много интересно, къде бяха всички лицемери, когато се самоубиваше с алкохолизма си?

10

angry

преди 11 години

След дъжд качулка. Това важи за абсолютно всичко в тази нещастна държавица. Без думи.

9

Анонимен

преди 11 години

ми те такива са ни и пътищата ,болниците ,училищата , влаковете,рейсовете и тн....ние обикновените българи си мрем а кервана си върви....някои получават глоби а други минават метър и без пари ...и така вече 60-70 години само лъжи чувствам се омерзен от факта ,че съм български гражданин

8

Грахам

преди 11 години

Колегата коментиращ "Темерут" да каже къде ще е следващото глупаво нещастие, за да се избегне и да заживеем в свят без ненужни инциденти. Съболезнования за човека!

7

Темерут

преди 11 години

До 8: Незнайно защо, е ходил назад... Очевидно е говорил нещо с Даниела, и е гледал нея, в това време продължавайки да ходи назад, виждате издатината над тревата, го е подкосила и е паднал отвесно надолу... Трагедия!

6

само глоба ли

преди 11 години

Един парапет щеше да им струва 1000-2000 лева, Чочо щеше да е жив, а те нямаше да имат тези дертове. По ниско, по - високо, парапет трябва да има.

5

Анонимен

преди 11 години

Да не го е бутнал някой или да е бил къркан нещо? Странно е как може да паднеш с главата надолу от тва.Звучи като да се удавиш в локва вода..

4

Анонимен

преди 11 години

Какво общо има между незаконна постройка и паднал човек от нея. В този случой намеквате за метафизика - ако беше станала еди какво си, нямаше да се случи еди какво си. Незаконен не винаги е синуним на ненадежден. Пак търсите изкупителна жертва, за да оправдаете подпийналия актьор. Че пиеше това е безспорен факт.

3

AAA

преди 11 години

Напълно нормално за България, трябва някой да си отиде, за да се установи нарушението и след това '' Някой'' да потули всичко и да се чака за следващия смъртен случай. ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ НАРЕЧЕН: ''България''