283

outsider

преди 11 години

ГЕРБ няма да състави правителство, дори и да получи най-много гласове (което вече е съмнително). Бойко Борисов не е способен да се коалира с друг освен със себе си. Но за за това, че не може да състави правителство естествено ще обвинява всички други партии. И ще се представя като единствения спасител.

282

к

преди 11 години

Не бойте се.Вече има лечение за ГЕРБЕРАСТИЯТА,лекува се с орехи(яжте орехите на Орешарски)

281

НАПРЕД ,БЪЛГАРИ!

преди 11 години

В НЕДЕЛЯ--ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!!!!!!!!!!!..../просто ,няма за кого друг.../ДРУГОТО Е САМО ЧЕРВЕНА ДОЛНОПРОБНА ***.....и ГНИЛ "МАТрял"....!

280

Няма какво

преди 11 години

Да го мислим една от двете братски партии ще спечели.Не ме гледай умно Българино!Севте ли ще е?

279

123

преди 11 години

От википедията:"Националният център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ) е създаден на 20 октомври 1989 г. с решение 218[1] на Политбюро на ЦК на БКП като организация към Народното събрание и Българската академия на науките..." Нали се сещате кои обслужва тази организация?

278

Анонимен

преди 11 години

Вдъхновен от прогнозните резултати и предстоящата победа , моля Ви, г-н Борисов, да назначите г-жа Фидосова за Министър на Външните работи - достойна личност, която тежи на мястото си.

277

картунчев

преди 11 години

тиквочът неможа да схване нещастникът че най комунистическата държава се нарича САЩ

276

Зак

преди 11 години

Съблюдавайте краха станишов, другари, съблюдавайте. Защото трябваше след ония мизерии в мандата си повече да не помирише депутатско място. Вече не помня колко им беше на комунистите процента на предишните парламентарни избори, но беше едноцифрен. Сега ще ви дозакопае, а после чакайте Борисов още четири години евентуално да сбърка някъде. Само дето, ако не друго, той поне доказа, че действа алогично за досегашните политици и никой не знае как ще ви изиграе. Пак ще управлява, а аз лично съм с него

275

Анонимен

преди 11 години

Mного к*рвенско "изледване" - 9% преднина, ама 13% били готови да продадат гласа си.... Тоест - ако стане издънка - те онея са подкупвали повече...

274

На дали

преди 11 години

НАПРАВИЛИ СА СИ ПРОУЧВАНИЯТА "ПИТАЛИ СА 100 ЖУРНАЛИСТИ"!!!! ЖУРНАЛИСТИТЕ ЛИ ЩЕ МИ ОПРЕДЕЛЯТ ВОЛЯТА НА НАРОДА!?????? ИЛИ СТАКМИСТИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ - СОВА ХАРИС;ЕМ ТИ ЕМ -НЯКОЙ ДРУГ - АЙ СТИГА БЕ ЧАПКЪНИ!!! НА 12.05.2013 - ЩЕ СИ ВИДИТЕ РЕЗИЛА!!!!

273

Анонимен

преди 11 години

Държавната *** НЦИОМ играе "ва банк".Дай боже резултатите да са верни за да гледаме шоуто "Набиване на кухи манерки от Европа"

272

аз

преди 11 години

Като чета проучванията все повече се убеждавам,че ще има изненади на изборите:) Десет различни агенции дават 10 различни резултата и то с разлики от близо 10% :)

271

Соц пич

преди 11 години

НЦИОМ нещо като СовТрансАвтоИмпортЕкспортМекГеврек ли е?

270

разумен

преди 11 години

хора останаха 2 дни до втория мандат на г-н Борисов тогава ще ви видим ***

269

Патьо Пуев

преди 11 години

Както и да гласувате се таковате да ви *** и мандрусат след това

268

АЛО

преди 11 години

да води ама на *** ден/койта иска да живее в *** да гласува / негов си проблем/

267

Анонимен

преди 11 години

Да бе,води с 9% в Банкя на чаршията.Мира Радева пак,ще се обяснява ,ама вота се промени в последния момент,ама туй,ама онуй...

266

Анонимен

преди 11 години

В НъЦОМ са се напушили предизборно.

265

Тати

преди 11 години

Всичко разбирам но дете да бие баща си , това не го разбирам.ЕЕЕх ГЕРБ-чо!

264

Анонимен

преди 11 години

до 286 политолога дано се отървем от теб, че не си в друг свят