11

пп

преди 11 години

Народът ни изрина седерунгелите на бунището на историята, но все още се разнася вонята им, като това писание. Жалки сте. За 23 г. не измислихте нищо освен пещерния ви антикомунизъм, примитивното ви русофобство и гъзурченето на новите ви големи братя.Денят на Победата е ден на цялото човечество. Победен беше фашизма с цената на 50 млн човешки живота. Най-голямата победа на хората над мракобесието, вкл. и в България - 20 г. фашистките *** горяха в локомотивни пещи, рязаха глави и разстрелваха

10

dedenze

преди 11 години

Само болен мозък и анонимен *** може да напише подобно нещо ! Вижте как международните медии и цивилизовани страни отчитат днешните два празника ! Уважавайте хората, които приятелски не ни размазаха като съюзници на Хитлер и обявили война на Англия и СЕЩ !? Не смесвайте нещата, днес става дума за победата над фашизма, националсоциализма, хитлеризма и расизма, а не за обществени строеве и исторически обстоятелства!

9

Анонимен

преди 11 години

Стихчетата са трепач :)

8

чарли

преди 11 години

Не разбрах от кого е написаното,но поръчителите са онези от снимката горе.Човека който предаде и съсипа България.И пак старите продажни муцуни се натискат за власт.Нямате ли поне малко достойнство.

7

Анонимен

преди 11 години

Много добре написано. Браво!

6

Анонимен

преди 11 години

България е поробена,както и цяла Европа и е долна постъпка сега на честваме този ден!!!! Долу 9 май,долу Русия и евреите!Поклон пред паметта на загиналите невинни германци през ВСВ!

5

N.

преди 11 години

До ГНУСНО И ДОЛНО !!!Никой не забравя за загиналите антифашисти,но всички май забравихте за хилядите загинали анти-комунисти!Само Сталин е виновен за убийството на около 20 милиона души,да не говорим за другите комунистически диктатори!Гнусно и долно е делото на комунистите!!!!

4

Анонимен

преди 11 години

Кой е казал, че Деня на победата е наш ? Ние празнуваме Деня на Европа :)

3

И все пак....

преди 11 години

На този ден светът отдава почит на загиналите срещу фашизма ! Искат или не такива долни личности ,като написалия помията по горе !

2

ГНУСНО И ДОЛНО !!!

преди 11 години

Не бих коментирал такива глупости написани от явен ***. На този ден се слага край на фашизма и в тази борба загиват милиони ! Автора на тази гнусна статийка явно забравя колко хиляди антифашисти са погубени без съд и присъда в нашата страна. Именно в памет на тези загинали спирам до тук ! А че в целия свят с изключение на БЪЛГАРИЯ антифашистите загинали в борбата са на почит....но и това е заради такива индивиди като написалия редовете по горе !!!

1

Анонимен

преди 11 години

Има и още отговори, които се даваха през онези 45 години, без въпроси. Така угаждахме някому. Сега -другиму. Все пак: Нашите хора с кого влязоха във военен съюз тогава? Против кого ?Кой разруши София с цивилни жертви тогава? Заради кого? Има ли паметник на жертвите сега? Ами на пилотите?.. Ние нямаме суверенитет от около 800 години. Затова гледаме на собствената си история според омразата си към тези или онези поробители. Само един от тях обаче ни е подарил държава, ние пък -азбука и религия