32

художника

преди 11 години

Съвет от мен. Когато си купиш машина ще и стопиш лагерите, та да си върнеш инвестицията.Хора, Вие не сте машини! Вие можете да мислите, за разлика от машината!Не се продавайте! Иначе после ще Ви стопят лагерите!

31

Анонимен

преди 11 години

"По нейни думи има една партия, която "с единия крак е минала границата, а с другия - не"."Ох, голям страх ги тресе социолозите и продължават да крият коя е тази партия. Ами кажете че това е истинската алтернатива на цялото политическо статукво и ТЯ СЕ НАРИЧА НФСБ!!! И не с единия крак са вътре, ами поне с 10% присъствие.И всички истински българи ще я подкрепят! Е, как да кажат такова нещо.Но, възмездието е близко!!!

30

Анонимен

преди 11 години

Каква битка бе?????????Един дебат не видях с лидерите на партиите, лицемерни комунисти сте всички и ГРАБ и БСП и Костов и Кунева !!!

29

Анонимен

преди 11 години

До Седесарколкото и да ти е тъжно другаря Костов е агент на ГРУ и вместо чугуно или мутро - е ултра комунист.

28

Анонимен

преди 11 години

Гласувай те с бюлетина N 5

27

Анонимен

преди 11 години

Ако искате европейска България,без мръсотията на БСП -гласувайте за ГЕРБ?

26

Седесар

преди 11 години

Аз съм антикомунист и затова ще гласувам с цялото си семейство за единствената авттентичана дясна партия - ДСБ с 27. Да оставим комунистите и други левичари да си избират между двата леви варианта - чугуненокомунистическата БСП и мутренскокомунистическата ГЕРБ.

25

Чаво

преди 11 години

Най-после НЦИОМ да каже, че досегашната преднина на ГЕРБ е не просто стопена, ами даже е на минус... Гласувайте с бюлетина 5!

24

Анонимен

преди 11 години

До ДО 25пряко изразеният негативен вот не е шмекеруване! Отиваш да гласуваш, но няма за кого - вадиш химикалката и готово!А иначе - трябва да се гласува!!!!!!

23

Лъчи

преди 11 години

До всички, които не искат да гласуват- не правете услуга на мошениците и гласувайте поне с невалидни бюлетини, иначе гласовете ви отиват точно там, където не искате!!!!

22

Пурко

преди 11 години

до 25Той не се резпределя, обаче отвратителните по-този начин пак дърпат напред...така че нищо не се променя...но си струва да се обмисли този вариант, но за целта трябва страшно много хора да гласуват с протестен вот, а едва ли ще стане.....

21

ДО 25

преди 11 години

САМО ТИ ТАКА СИ МИСЛИШ........ не разбрахте ли толкова години, че трябва да се гласува, а не да се шмекерува !!!!!!

20

ФАКТ

преди 11 години

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ С НОМЕР 15

19

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИди, задраскай цялата бюлетина! И това е вот, брои се "недействителен" и не се разпределя между съответните партии, както ако не гласуваш. Така ще намалиш шансовете на купените гласове и изобщо на тези които те отвращават.Не помня, кой го беше казал, че когато отвратените не гласуват, после управляват отвратителните!Послушай ме приятелю - и аз така ще направя!

18

Иван

преди 11 години

Искахме промяна-засега не стана, но като се замисля по-добрия вариант е да се гласува, отколкото-не...не съм решил още за кого, знам само че няма да е за ГЕРБ...

17

гост

преди 11 години

До Анонимен 5Пишеш, колкото да не заспиш! Вярваш ли си, че така ще стане? Научи първо правописа! Не съм привърженик на никоя партия, не защитавам никого.

16

Странник

преди 11 години

Пътищата за решаване на социално икономическите проблеми са три еволюционен, революционен и емиграционен. Нямам повече време да чакам 1000 години еволюция в Бг...

15

до 19

преди 11 години

Ами с тази логика, след няколко години ще имаме изцяло турски и *** парламент, трябва да се гласува...хората не могат да разберат, че въобще не са толкова безпомощни, както им се внушава-не става въпрос само за избори...

14

GiveMeFive

преди 11 години

Ако толкова не ви харесва БСП и не искате да ви управляват, зачеркнете ги смело, те са под номер 5 в интегралната бюлетина!

13

Анонимен

преди 11 години

Твърдо няма да гласувам ! Омръзнаха ми тия мантри, че ако не гласувам ще си разпределят моят глас, изборите и без това са ясни ще ги решат купените *** ! Вие си мислете, че правите нещо..Аз няма да гласувам ! Цялото семейство решихме да не гласуваме...