1118

Жорко

преди 11 години

За едно е прав ББ - който и да дойде на власт ще требе да рие ако и със зъби да държи властта - не виждам нито една пратия с някакво рационално предложение за излизане от така наречената "криза". България от 23 години е в криза, на различна височина от нейната дълбочина. Когато светът излезе от неговата криза, ние само ще изплуваме малко по-нагоре в нашия си слой мизерия.

1117

slav

преди 11 години

Вие не признавате никого с нищо и бог да слезе си оставате бедни мишки адйос от мен.

1116

Българин

преди 11 години

Дано всеки ден до изборите има интервюта с Б.Б.Така и най - тъпите " герберасти" ще разберат колко е "умствения багаж" на този "хвалипръцко"

1115

Анонимен

преди 11 години

ДА ИЗТРИЕМ ГЕРБ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

1114

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ- ПАРЦЕЛЪТ НА СЛАВИ НЕ Е ПРЕД НДК, А ПРЕД КЕМПИНСКИ В ЛОЗЕНЕЦ. А ДУМА НЕ КАЗВА ЗАЩО ПОДАРИ ДВА ДЕЦАРА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ ЗАД РУСКАТА ЦЪРКВА НА ЕВРЕИТЕ , СОБСТВЕНИЦИ НА ХАЛИТЕ И ИМ ПОЗВОЛИ ДА СТРОЯТ 8 ЕТАЖНА БИЗНЕС СГРАБА. ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ !

1113

Анонимен

преди 11 години

ДОРИ КОГТА ТРЯБВА ДА СИ МОБИЛИЗИРА ЦЕЛИЯ УМВСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ ЗА ДА АГИТИРА ЗА ИЗБОРИТЕ, ТОВА СЪЩЕСТВО БОЙКО БОРИСОВ НЕ МОЖА ДА КАЖЕ ЕДНО ЗАВЪРШЕНО ИЗРИЧЕНИЕ. СТРАННОТО Е, ЧЕ И КЕВОРК "ЗАБРАВЯШЕ "КАКВО Е ПИТАЛ И ПОЗВОЛЯВАШЕ ДА СЕ СЛОВОБЛУДСТВА.

1112

Анонимен

преди 11 години

СЕМ ТРЯБВА ДА ГЛОБИ НОВА ТВ И ЛИЧНО КЕВОРК ЗА ТОВА, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗОРНА КАМПАНИЯ ПОДАРИ ЕДИН ЧАС ЕФИРНО ВРЕМЕ НА ЕДИН ОТ КАНТИДАТИТЕ ИЗВЪН ПЛАТЕНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ СТУДИА.

1111

ДО Бивш член на БСП

преди 11 години

Добре че вашият п и д а л направи чудо на чудесата в родината ни!Доведе България до нацонална катастрофа и самоубиства....и т.н!!!

1110

гражданин

преди 11 години

Мислих че като подаде оставката мутрата, по известна като Буда ще се скрие ,а той се появи пак като "пикаещия Буда". От този злокачествен тумор има само един изход - никога повече на власт той и крадливата шайка некадърници около него!!!!!!!!!

1109

саманта

преди 11 години

" Борисов отказа да коментира записите от подслушванията"И правилно, коментарът ще е на 12.

1108

bkp

преди 11 години

boiko e ot nashte! Samo bkp!!!

1107

Реалист

преди 11 години

Тук като ви гледам 5 гербера си драскате денонощно!Но без полза!Тъмният субект с неясно минало и поведение на мутра батко ви бойко няма да го бъде!Хората са разумни и знаят за кого ще гласуват!Ще ви запомним вас и вашата партия с лошият имидж на които създадохте на България!Също ще ви запомним с масовите самоубиства на хора доведени от вас до безисходица!

1106

куранага сан

преди 11 години

верно много *** хора има в този форум.то умен комунист имали? ако бяха умни нямаше да се срине измисления им строй.предлагам да се съберат средства за еднопосочни билети до Северна Корея.там ще имат много сродни души.п.п може и клинична пътека да открият за това нелечимо заболяване-комунист.в гугъл намерих само едно лечение-изгаряне на кожата на болния на клада.като преди това епоел доза хлорпикрин в санаториума в Аушвиц.

1105

Анонимен

преди 11 години

Едно уйдурдисано интервю.За съжаление Бойко не блесна с нищо - само популистки излияния и хитруване на дребно. На мен лично вече ми писна от този наглец без грам чест и култура.

1104

Дедо поп

преди 11 години

Като се пусна църквата, Миряни питат Отчето, ,,отче, как да гласуваме на 12,Той им отговаря, ,, Чеда мои ,Християни,гласувайте с КРЪСТА, поставяйте го върху цялата бюлетина, оти тези, които са върху нея и тези,които идват от вън- ИДВАТ ОТ ПЪКЛОТО,

1103

обективан

преди 11 години

Само ГЕРБ с Г-н Бойко Борисов има ресурс да изведе България от кризата.За това , всички честни , некорумпирани хора , хора които не се страхуват от работа и труд на 12.05 с Бюлетина 15

1102

Копола

преди 11 години

Браво на Бойко. Мафията никога не коментира своите действия. *** да си пискат колкото искат.

1101

emigrant USA

преди 11 години

BRAVO BB !!! Ne e nujno da se obra6ta vnimanie na intrigi bez sadebna stoinost do tozi moment. Pravilna postapka! koi darjavnik bi si gubil vremeto s podobni divotii - ev. am.presidenti za deistviq na CIA ili FBA? Ne stavaite sme6ni sanarodnizi, sravnqvaite po drugi kriterii

1100

Анонимен

преди 11 години

GERB, po-loshite komunisti...

1099

Анонимен

преди 11 години

Ние бяхме горделиви, твърде много победи имаше. Горд е достоинство, но ГОРДЕЛИВ - ПОРОК. Такъв тепигьозлук рядко се среща. Няма го в българската, а още повече в европейската история или в САЩ. Много победи гладни и болни старци, деградирали младежи, психясали семейства, дрогирани юноши, алчни саньори президентски пръсти, закрити болници, хора, умиращи по пътя към лекаря на 80 км. много победи! Нищо друго няма значение освен човешкият живот, дори само един единствен да е.