544

Gero

преди 11 години

Загледах се в двете снимки,приложени към две статии в този сайт. На едната снимка е Бойко,на другата е хамстера. Погледнете ги и вие,уважаеми съграждани. Вижте хората около Бойко и вижте с кой се ръкува с съсела. На мен друга социология не ми трябва. Искам да Ви помоля да излезете и да гласувате на 12-ти Май. Нека не позволим червената чума да ни вкара в тяхната матрица. Те знаят,че единственият начин да си вдигнат процентите е да не гласуваме масово. Излезте и гласувайте -ГЕРБ,ДСБ,СДС няма зн

543

Jon

преди 11 години

Слав ти работил ли с чужденци.Аз съм работил за чужда компания бая години и със участието на над 30 различни националности. Не сомо че не могат да работят като българите ами ако знаеш колко са прости французи,италянци,американци и др.Постояно закъсняват пият алкохол карат колите си пили пък да не ти казвам какви елементарни грешки правят.

542

slav

преди 11 години

Най продажното и мързеливо племе в Европа това е българинът точка по въпроса

541

Герберастия

преди 11 години

Мислите ли, че хората искат още 4 г. от същото? ГЕРБ са най-голямото зло за страната и най-вреден за хората ще бъде още един техен мандат. Това ще е мат за България. Защото няма отрасъл в икономиката, който да не е разсипан и плячкосан от близки на управляващата клика в ГЕРБ.

540

Хайлазин

преди 11 години

Няма сектор в икономиката, който да не е разсипан и плячкосан от близки на управляващата клика в ГЕРБ. Наскоро политологът Евгений Дайнов ги оприличи на "варварска орда". Такава мизерия докара на хората, че сметките за ток станаха колкото заплатите и това предизвика масови протести.

539

ГЕРБ с/у България

преди 11 години

Първи рунд ГЕРБ с/у България 400 000 хиляди безработни! 100 000 фалирали малки и средни предприятия! Инфлация - 13% . Индексация - 0! Здравеопазване, образование, наука и култура - тотално разсипани! Бойко Борисов - милиардер Директорите на ЧЕЗ Митко Каратиста и Пашата регистрират 250% печалба за 2012 И т.н. и т. н. ........

538

Анонимен

преди 11 години

Zbogom komunizum , zbogom komunisti , zbogom ubiici na deca i iznasilvachi na bezpomoshtni jeni i ubiici na vsichko svqto v Bulgaria i ne samo ! Dovijdane i dano nikoga poveche da ne se vijdame s vas gadni cherveni cherveeiii ..otnovo zaguba za vas otnovo !!!! umiram ot kef kato znam , che savsem skoro BSP shte zagubi otnovo i dano na po sledvashtite izbori BSP da bude otstranena ot parlamenta i elita i da bude vkaran v zatvora do jivot bez pravo na zamqna! gad neshtastna !!!

537

ДалайМама

преди 11 години

Mафиотите от ГЕРБ са не само най-крадливото правителство, но и най-некадърното и безхаберното. Както във всички аспекти на вътрешната политика , така и във външната - ПРОВАЛ батенце !!!! Хората се самозапалват, а някой ми защитават преките виновници за тази Гавра !!!!

536

Алл

преди 11 години

Сержи, мамин убавец, а ти колко трябва да лежиш? Що не си кажеш?

535

АНОНИМЕН

преди 11 години

КАЖИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ ЗА НАРОДА.НЕ САМО ДА ПЛЮЕШ.С ТОВА НЯМА ДА НИ НАМЕРИШ РАБОТА ИЛИ ДА НИ ПЛАТИШ СМЕТКИТЕ.

534

ANONIMEN

преди 11 години

АБЕ ТОЯ ЧОВЕК НА СНИМКИТЕ ВСЕ ПЛАТЕНИТЕ МАЖОРЕТКИ НА БСП КРАИ НЕГО.ХОРАТА ОТ НАРОДА КАДЕ СА.

533

Цецо Шестака и Флоро

преди 11 години

Само не разбрах нещо. Цветанов подкрепи Флоров защото му е приятел от детинство или защото тъгувал с наркотици !?!? Тоест, това приятелство или бизнес отношения са ?

532

Анонимен

преди 11 години

Спинозният *** се изживява и като съдия, не само като бащица на нацията.Сатърчето отпреди няколко години е бледа сянка на сегашната червена смрад.

531

След Бойко и Потоп !

преди 11 години

България трайно е последна от европейските страни в класацията за свобода на медиите и сега е на 87-о място в най-новия годишен индекс за свобода на медиите на "Репортери без граници", докато през 2006 г. заемаше 35-о място, посочва "Икономист".След Бойко и Потоп на демокрацията

530

При прокурора !

преди 11 години

Боорисов:"Ако имаме 100 депутати, ще пробвам да направя кабинет"1. Няма да имаш 100 депутати.2. Колкото и да са - и те ще отидат при Прокурора !

529

ЗАЩО ?

преди 11 години

Защо семействата на проговорилите срещу Цветанов са изтеглени извън страната ???От какво ги е страх?Да не би да страх от Отвличане ?Що за *** се оказа Цветанов ?!

528

Джаро

преди 11 години

А сега и Лара като разпознае "чичко Цветанов".....Леле-Мале !!!

527

Цацаров

преди 11 години

Борисов: "Гарантирам за Цветанов"!И Гаранта и Гарантираният в скоро време - Под Гаранция

526

Бойко Борисов:

преди 11 години

Преди:"Ще ги следя и слушам, и те го знаят че го правя, дори и без законно разрешение, тотален контрол над тях" Сега:"Не знам за какво става дума, да не съм луд, сега падам от Марс, подслушване - к"во е това?!?!

525

Терминатор бг

преди 11 години

Борисов и Цветанов нямат полезни ходове!Asta la vista Baby !!!