13

Анонимен

преди 11 години

Легендарната Лада.... Легендарен е Форд Мустанг, защото където и по света да споменеш тази марка и този модел, всеки го знае. Лада 1500 е легендарна по света, колкото Устата в Бронкс.

12

Анонимен

преди 11 години

До БедняциОсобено на сън и в наркотичен транс, от който вече не излизаш. Халюцинациите обаче не са действителност. Ти и зазка не можеш да си купиш, дрипльо. Биеш баба си, да ти дава пенсията, джанк разложен. Влачиш се ппред ***, да пи пуснат малко дрога. И то има очи.

11

ZAZ

преди 11 години

Колко интересно! Каква грандиозна новина! Каква изтънченост на домакините! Какъв елегантен, фин, изобщо - не е каруцарски подтекст. Само дето подтексът характеризира тях. Обаче, БРАВО НА БЪТЪН! Само мъж, не е п.раст, който се опигва да печели политически точки по мн-о-о-о-го остарял начин. Много късно. А ако е за точки ... може да им се припомнят някои неща... А Ладата си е Лада.

10

Анонимен

преди 11 години

Ладата няма хидравлика на волана и трябва да се държи здраво , скоростния лост стърчи и скоростите са "дълбоки" , съеденителя трябва задължително да се натиска до краи Ладата е боец които не се съобразява с минусовите температури през зимата , наистина се ремонтира с отверка ,клещи и в краен случаи парче тел Всички които за карали навремето -москвич,застава, жигули,варшава , са мечтаели за лада.....а тези които караха лада 1500 мечтаеха за лада 1600 s

9

Анонимен

преди 11 години

видео - youtube/watch?v=Ay6FEDb7e84

8

До богатия №5

преди 11 години

До БедняциДа бе, карай си Land Rоver-а! Като ти писне, избери между Даймлера и Бентлито си. Но има един важен момент - на листчето към хапчетата ти пише да не се управляват МПС и сложни машини след употреба. Прочети, да не направиш някоя беля!

7

Анонимен

преди 11 години

Ладата за 1978 с 76 си конски сили си е направо спортна кола.Да знам била *** ... само дето се оправя с отверка и частите и са евтинки.

6

Анонимен

преди 11 години

абе номер 5 и ние караме други коли ,но е прав 1 , че ладата си беше тръпка за това говорим , не си мерим кои каква кола в момента

5

Анонимен

преди 11 години

Тъз готината кула кач пара ве бате

4

Бедняци

преди 11 години

Големи разбирачи се извъдихте, карайте си ладите на мен ми е екстра с Land Rover-a !

3

Анонимен

преди 11 години

Ладичката на снимката е доста запазена !

2

edin

преди 11 години

Не забравяйте откъде идва темперамента на Лада. Това си е леко префасониран Фиат 124, който за времето си е бил много добра кола. Даже е бил автомобил на Европа за 1966г.

1

Анонимен

преди 11 години

Голяма тръпка е Лада ,на такава кола се учих да карамЗа по младите уточнявам - ако се налага да се прави обратен завои , волана се държи с две ръце Наистина е тръпка и преживяване което не се забравя С голямо удоволствие бих се качил да покарам малко някоя запазена Ладичка